Mano vaikinas tai cypia visa gerkle jei ko negauna, bandau ignoruoti, tai jis dar garsiau. labai uzjauciu savo kaimynus, kurie turi isklausyti mano mazojo riksmo priepuolius.
QUOTE(lovely @ 2006 10 10, 17:58)
Mano vaikinas tai cypia visa gerkle jei ko negauna, bandau ignoruoti, tai jis dar garsiau. labai uzjauciu savo kaimynus, kurie turi isklausyti mano mazojo riksmo priepuolius.

Papildyta:
ir dar teisnga sakot,kad issidirbineja tik tada kai salia bunu as,kai manes nera tai sake auksinis vaikas...o as susikalbet negaliu *****

O jezau tikiuosi ta treciu metu krize neateis,nes turejom ir pirmu metu krize ir antru..o jei dar treciu...

[quote=ulyte ir mamyte,2006 10 12, 13:07]
maniske irgi kakarine naudoja ne dainavimui ,o lygiai sitam paciam reikalui
tai irgi ne praso kazko o iskart staugia kad nori

Papildyta:
ir dar teisnga sakot,kad issidirbineja tik tada kai salia bunu as,kai manes nera tai sake auksinis vaikas...o as susikalbet negaliu *****
seip ji buna gera atrodo mergaite,bet kai uzeina zajobas viska daryt paciai tai tada amen!!! Gatvej rankos neduoda-eina pati,o eina tai apziuredama ir pauostydama visas geles,suskaiciuodama akmenis ir pan...amzina kelione buna!!!O pabandyk uz rankos paimt,neduoda ir psio,o jei paimi tada prasideda isterija,krenta ant zemes staugia ir pan
Tai man kartais uzverda kraujas ir ramiai as ja tempiu i namus staugiancia..zmones ziuri,geda man baisiausiai,o cia isvis tie vaikai nebaudziami,tai kaip kokia asociali kogero atrodau
O jezau tikiuosi ta treciu metu krize neateis,nes turejom ir pirmu metu krize ir antru..o jei dar treciu...
[/quote
Skaitau ir iš tu žodžiu atpažystu savo lialuka,tik jis kaip supratau jis mažesnis jam 2 metukai,tai nori pasakyti jog ir manęs tas pats laukia?

Papildyta:

[/quote
Skaitau ir iš tu žodžiu atpažystu savo lialuka,tik jis kaip supratau jis mažesnis jam 2 metukai,tai nori pasakyti jog ir manęs tas pats laukia?

As tai uzploju blyna ruron
... Nelabai padeda, nes buna baisiai izeisti sunaus garbe ir orumas, be to pati zinau, kad rankos kelimas - eilinis mano silpnumo irodymas... Todel stengiuosi kiek imanoma to vengti. Bet staugimo (mano
) isvengti sunkiau. Jei 35 kart pakartoju ir vaikas "negirdi" - isijungia tokie decibelai, kad net langai dreba
Irgi ne kas... O kai jau visai pasiuntu, nes mano vyresnelis kietas ozys, tai griebiu uz rankos, tempte nutempiu- neste nunesu (nes spyriojasi ir priesinasi) i jo kambari, "imetu" i lova ir uzdarau duris, kad atvestu
. Bet paciai irgi reikia laiko nugaruoti, nes po tokiu kantrybes isbandymu pati drebu ir vos nezliumbiu...
Kai abu apsispakajinam, butinai susitaikom, issiaiskinam, apsikabinam, issibuciuojam ir prisizadam daugiau taip nesielgti...
Vienzo toli grazu man iki ramios ir kantrios mamos, kuri sugeba nepasiduot pykciui ir apgalvotai tramdyti oziukus

[quote=rozarija,2006 10 12, 12:13]
maniske irgi kakarine naudoja ne dainavimui ,o lygiai sitam paciam reikalui
tai irgi ne praso kazko o iskart staugia kad nori

Papildyta:
seip ji buna gera atrodo mergaite,bet kai uzeina zajobas viska daryt paciai tai tada amen!!! Gatvej rankos neduoda-eina pati,o eina tai apziuredama ir pauostydama visas geles,suskaiciuodama akmenis ir pan...amzina kelione buna!!!O pabandyk uz rankos paimt,neduoda ir psio,o jei paimi tada prasideda isterija,krenta ant zemes staugia ir pan
Tai man kartais uzverda kraujas ir ramiai as ja tempiu i namus staugiancia..zmones ziuri,geda man baisiausiai,o cia isvis tie vaikai nebaudziami,tai kaip kokia asociali kogero atrodau
[/quote
[/quote]
maniske 2 irgi
bet gal tavo nebus toks? tikekis...

Papildyta:

[/quote

[/quote]
maniske 2 irgi

Mano mergaičiukė tai super ožkytė,tačiau ji turi savo "kampą" ,kuriame ir varo lauk tuos ožius
Ačiū dievui,kad kai pasakau jog eitų ožių varyt,tai klauso. Gal jau susiprato
,nes būdavo kad net lauke girdėdavosi mano rėkimai
Atsimenu,dar stengdavausi balsą storesnį padaryti (kad galvotų jog tėtis
, nes jo tai klauso kažkodėl
),tačiau viskas buvo ne mano naudai...Man net gerklę kartais skaudedavo

pas mus jau oziai retai apsilanko...
tiesiog jau supranta kad principai lieka principais...pas mus dabar yra du "tramdomieji" veiksmingi tai dirziukas ir grasinimas kad skambinsim policijai...viena diena jam darzely vyresnis draugelis-kaimynas kartu pasake kad negerus vaikus kurie neklauso mamyciu ir oziujasi pasiima policija ir duoda dirziuko bei pagaliu tai nuo to laiko visad pries einan prie telefono kai uzeina oziai girdziu "neskambink as busiu geras" arba "as noriu buti geras"
nzn gal ir negerai taip grasint bet veikia
o poolicija gi is tikro suima blogus dedes ir tetas...tik va nzn dar kokia reakcija i sirenas kad tik neissigastu taip kad tik isgirs ant mamos soks

o mums jokie gasdinimai nepadeda,jei jau ozys islenda,tai kol sutramdom,daug pastangu reikia ideti.
Pas mus tai tokiu cirku nebuna.taip nesioziuoja.As nukreipiu demesi i kita daikta.Vienu zodziu apgaunu.
O GAL SITA
, arba eime ka tau parodysiu irnunesu pvz prie lango. O JAU TEN TAI TIKRAI KA NORS JIS PAMATYS, ydomaus.Pabandyk.As taip visada dariau ir JOKIU OZIUKU.Susikalbam.

anksciau kol buvo mazesnis padedavo tie triukai,tik ne dabar.dabar pradejom sakyti - kad kaimynams atiduosim auginti neklauzada,kad ant galvytes ragiukai isdygs jei oziuosis,kartais padeda.bet tetciui kartais kantrybe dingsta - tai pliauksteli per uzpakali,visas nelaimingas atbega skustis pas mane kad ji muse - ir oziuotis pabaigia
patys
,seneliai,nes kartu gyvenam