QUOTE(Monikule @ 2006 06 26, 12:52)
na tai Akyra - pasigilink i ta knygele, kuri cia pamineta... jei vaikas taip agresyviai reikalauja is kitu demesio, vadinasi - negauna jo is tevu....
tos knygeles esme - demesys vaikui. reikia atrasti, kokia forma vaikas to demeso labiausiai nori. dazniausiai mes lyg ir rodome vaikui demesi, bet nesusimastom ,ar butent tokio demesio jam reikia - gal vienas megsta buti apkabintas, o kitam butinai reikia dainele padainuoti ar saldainiuka duoti...
Knygoje analizuojamos 5 meiles kalbos - kuri nors meiles kalba tikrai turetu tikti ir tavo "ozkytei"

tikrai gera knyga, tikrai nelengva realizuoti, kas ten parasyta, praktiskai kasdiena reiktu ja skaityti ir skaityti, ieskoti ir ieskoti budu ir iseiciu ir sprendimu....
as tai apie kitka susimastau - juk motina irgi turi ta jausmu rezervuara (kas skaite knyga, mane supras), jis irgi turi buti pilnas, kad vaika galetum tinkamai ir kantriai aukleti... bet toli grazu ne visos mamos yra patenkintos savo (ne tik kaip mamos) gyvenimu... uzdaras ratas.
Na gal ir gera knygutė, neskaičiau, tai nieko negaliu pasakyt

Na bet aš visiškai neturiu laiko knygų skaitymui

darbe darbuojuos, namuose vakarienės ruošimas, tvarkymasis, o kai tik paimu kokį žurnalą pavartyt, tai merga iškart man savo knygeles grūda ir rėkia "PASAKOS NOOOORIU"
Na ir paskaityk tu kad gudras