Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip tramdot "ožiukus"?

ir musu bebenciukas oziuojas. stengiuos i tai nekreipti demesio. atitraukiu demesi nuo norimo daikto, ar uzkalbinu, suintriguoju. padeda.
Atsakyti
Na mūms daktaras pasakė kad nenusileisti vaikui pazirs papiks ir viskas o jei nusileisi tai ragiukai bus didesni sūneliui dar žoleliu išrašė kad ramesnis būtų
Atsakyti
QUOTE(rutulux @ 2006 08 12, 08:11)
Sveikos,
su ožiais ir mes susidraugavom  verysad.gif trypiam, klykiam kaip pasiutę, o vaikiukiui tik  metai ir 7 mėnesiai. Nei tu su juo susitarsi, nei rykštę paimsi.

ax.gif nu jo, su tokiu sunku, o ka daryti kai devynmetis akis drasko doh.gif ..dunduliukais nepagasdinsi lotuliukas.gif ...paimi dirza, saukia vaiku teisems pasiskusiu doh.gif ...ir kas jiems tai i galva prikemsa unsure.gif ...savo teses zino puikiai, bet va pareigu anei mu anei be blink.gif ...Psihologa lankem, sako viskas ok, tik vaikas pernelyg aktyvus-duokit veiklos ax.gif ...tai bet jis nieko nenori, apart tv, kompo ar dar kokios nesamones doh.gif
Buna ignoruoju, nebeina ignoruoti-apsaukiu blush2.gif ...ai, zodziu greuiciau uzaugtu verysad.gif , gal biski protelio daugiau bus fool.gif
Atsakyti
maniskis kai uzsiveda ner galo, gali ir kreipt nekreipt demesio reks kad ir 45 kai uzeis durnumas, nei ka pasakysi, supranta ir atsakyt moka ir vis viena tas pats.kantrybes jau seniai nebetekau bet su juo visokiais budais elgiamasi ir gauna kartais tai per nagus jei ptas musasi ar per uzpakalikai jau isiunta ir nebezino ko ir kaip nori, bet absoliuciai jokio budo nerandu kaip nuramint.griut negriuna ant grindu, bet tarkim kaukia gera pusvalandi, nei tu ji nukreipsi kur nei ka idomaus duosi, kad ir megstamo.kaip su juo elgtis, nzn
Atsakyti
as taip pat stengiuosi nekreipti demesio i oziukus,bet ne visada istveriu,nes manoji labai jau uzsispirusi,nei kalbejimas jai ne padieda nei oziuku ignoravimas doh.gif ijungia durneli ir lyg tai nieko nesupranta doh.gif
Atsakyti
vat tame ir reikalas kad jie yra santazuotojai dideli biggrin.gif zino kad nedarysiu taip kaip jis nori ir neduodu ko jis nori jei tai nereikalinga ir kvaila ar net pavojinga, vis viena savo daro. sako kad vaikai matydami jog atkreipi demesi kai jie kvailai daro ka stengiasi dar kartoti, bet as kiekviena karta ir giriu ir apsikabinu ir buckiuojames kai tik yra proga, net be kazkokiu ivykdytu darbu, tai kodel sitokiu budu vaikas neatkreipia mano ar kitu artimuju demesio, nesuprantama man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniux911: 14 rugsėjo 2006 - 08:31
aciu uz patarimus 4u.gif pasiskaiciau ir supratau, kad visi tai pereina, pas visus oziukai. blush2.gif
mes kovojame su oziukais panasiais budais kaip mamyte, kuri paskelbe sia tema blush2.gif
Atsakyti
O aš galvojau kad mano vienos tokie lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš gal jau per drąsiai čia pasireikšiu, bet nu kad kartais jau nervai nelaiko, tai va turi mano vyro sesuo 1 metų sūnų, geriausi jo žaislai tai telefonas ir raktai ir tik pabandyk neduoti tai pradės klykti, spardytis, griūna ant žemės, ir taip toliau, tai žinokit aš tai kai duočiau per šikynę tokiam vaikui tai jis man daugiau nespygautų, juk vaikas turi savo žaislus, na dabar su juo net į parduotuvę neįmanoma eiti, viską reikia ne tai kad paimti pačiupinti, o tiesiog išmėtyt, nuverst nuo lentynos ir tik pabandyk neleist oi bus riksmo... Tai vat čia tai jau ožiai, bet kad ir vyro sesuo viską jam tai leidžia, kad tik jis neklyktų, ji net į tualetą be jo negali nueit turi imt kartu nes kitaip bus dūdos doh.gif . Nu atleiskit mielosios, bet tokiam jau seniai įkrėsčiau beržinės košės...
Atsakyti
Nu maniškis irgi tų ožiukų turi. Kartais padeda kai nekreipi į jį dėmesio, apsiramina ir psio, bet kartais nė tas nepadeda. Nu aš kantri, visada bandau gerumu jį paveikti, bet žiūriu kad tai nieko gero neduoda. Buvau nusistačiusi prieš vaikų mušimą, bet žiūriu, kad tokioj situacijoj be beržinės košės trubūt neapsieisim.
Atsakyti
isprotesiu nuo oziu.. doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(iliuminati @ 2006 09 26, 08:24)
Aš gal jau per drąsiai čia pasireikšiu, bet nu kad kartais jau nervai nelaiko, tai va turi mano vyro sesuo 1 metų sūnų, geriausi jo žaislai tai telefonas ir raktai ir tik pabandyk neduoti tai pradės klykti, spardytis, griūna ant žemės, ir taip toliau, tai žinokit aš tai kai duočiau per šikynę tokiam vaikui tai jis man daugiau nespygautų, juk vaikas turi savo žaislus, na dabar su juo net į parduotuvę neįmanoma eiti, viską reikia ne tai kad paimti pačiupinti, o tiesiog išmėtyt, nuverst nuo lentynos ir tik pabandyk neleist oi bus riksmo... Tai vat čia tai jau ožiai, bet kad ir vyro sesuo viską jam tai leidžia, kad tik jis neklyktų, ji net į tualetą be jo negali nueit turi imt kartu nes kitaip bus dūdos  doh.gif . Nu atleiskit mielosios, bet tokiam jau seniai įkrėsčiau beržinės košės...

buna ir pas mus tokiu dienu.... doh.gif bet ir kose nepadeda g.gif matyt reik islaukt momenta kada supras kazka daugiau ir galima bus pagasdint kad nevesiu kazkur ar dar ka nors...o dabar ji negirdi nieko atrodo,nekreipia demesio isvis.... schmoll.gif na kazkur girdejau kad nuo 2 metuku vaikai pasikeicia..nedaug liko laukt..pazziuresim kas cia bus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyte ir mamyte @ 2006 10 10, 12:57)
isprotesiu nuo oziu.. doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif
Papildyta:

buna ir pas mus tokiu dienu.... doh.gif  bet ir kose nepadeda  g.gif  matyt reik islaukt momenta kada supras kazka daugiau ir galima bus pagasdint kad nevesiu kazkur ar dar ka nors...o dabar ji negirdi nieko atrodo,nekreipia demesio isvis.... schmoll.gif  na kazkur girdejau kad nuo 2 metuku vaikai pasikeicia..nedaug liko laukt..pazziuresim kas cia bus... g.gif

Zinok, nieko optimistiskai nuteikiancio nelauk, kai sueis 2metai irnesakyk.gif Nes kaip tik tuomet priarteja taip vadinama "treju metu amziaus krize", kai vaikas pavirsta i toki ozi, kad nei graziuoju susitarsi, nei kokios nors labai protingos bausmes nepadeda tease.gif doh.gif Tokie cirkai paprastai isdarinejami daugiausiai su tevais, ypac su mama. Manau, reikia kiek imanoma nepasiduoti (kai kuriems tikrai tik rykstele tepadeda verysad.gif ), kad visai ant sprando "nejodinetu", juk viskam yra ribos ir kaip nors iskenteti ta laikotarpi karsta.gif
Atsakyti