Na mūms daktaras pasakė kad nenusileisti vaikui pazirs papiks ir viskas o jei nusileisi tai ragiukai bus didesni sūneliui dar žoleliu išrašė kad ramesnis būtų
QUOTE(rutulux @ 2006 08 12, 08:11)
Sveikos,
su ožiais ir mes susidraugavom
trypiam, klykiam kaip pasiutę, o vaikiukiui tik metai ir 7 mėnesiai. Nei tu su juo susitarsi, nei rykštę paimsi.
su ožiais ir mes susidraugavom

Buna ignoruoju, nebeina ignoruoti-apsaukiu

maniskis kai uzsiveda ner galo, gali ir kreipt nekreipt demesio reks kad ir 45 kai uzeis durnumas, nei ka pasakysi, supranta ir atsakyt moka ir vis viena tas pats.kantrybes jau seniai nebetekau bet su juo visokiais budais elgiamasi ir gauna kartais tai per nagus jei ptas musasi ar per uzpakalikai jau isiunta ir nebezino ko ir kaip nori, bet absoliuciai jokio budo nerandu kaip nuramint.griut negriuna ant grindu, bet tarkim kaukia gera pusvalandi, nei tu ji nukreipsi kur nei ka idomaus duosi, kad ir megstamo.kaip su juo elgtis, nzn
as taip pat stengiuosi nekreipti demesio i oziukus,bet ne visada istveriu,nes manoji labai jau uzsispirusi,nei kalbejimas jai ne padieda nei oziuku ignoravimas
ijungia durneli ir lyg tai nieko nesupranta

vat tame ir reikalas kad jie yra santazuotojai dideli
zino kad nedarysiu taip kaip jis nori ir neduodu ko jis nori jei tai nereikalinga ir kvaila ar net pavojinga, vis viena savo daro. sako kad vaikai matydami jog atkreipi demesi kai jie kvailai daro ka stengiasi dar kartoti, bet as kiekviena karta ir giriu ir apsikabinu ir buckiuojames kai tik yra proga, net be kazkokiu ivykdytu darbu, tai kodel sitokiu budu vaikas neatkreipia mano ar kitu artimuju demesio, nesuprantama man

aciu uz patarimus
pasiskaiciau ir supratau, kad visi tai pereina, pas visus oziukai.
mes kovojame su oziukais panasiais budais kaip mamyte, kuri paskelbe sia tema

mes kovojame su oziukais panasiais budais kaip mamyte, kuri paskelbe sia tema

O aš galvojau kad mano vienos tokie

Aš gal jau per drąsiai čia pasireikšiu, bet nu kad kartais jau nervai nelaiko, tai va turi mano vyro sesuo 1 metų sūnų, geriausi jo žaislai tai telefonas ir raktai ir tik pabandyk neduoti tai pradės klykti, spardytis, griūna ant žemės, ir taip toliau, tai žinokit aš tai kai duočiau per šikynę tokiam vaikui tai jis man daugiau nespygautų, juk vaikas turi savo žaislus, na dabar su juo net į parduotuvę neįmanoma eiti, viską reikia ne tai kad paimti pačiupinti, o tiesiog išmėtyt, nuverst nuo lentynos ir tik pabandyk neleist oi bus riksmo... Tai vat čia tai jau ožiai, bet kad ir vyro sesuo viską jam tai leidžia, kad tik jis neklyktų, ji net į tualetą be jo negali nueit turi imt kartu nes kitaip bus dūdos
. Nu atleiskit mielosios, bet tokiam jau seniai įkrėsčiau beržinės košės...

Nu maniškis irgi tų ožiukų turi. Kartais padeda kai nekreipi į jį dėmesio, apsiramina ir psio, bet kartais nė tas nepadeda. Nu aš kantri, visada bandau gerumu jį paveikti, bet žiūriu kad tai nieko gero neduoda. Buvau nusistačiusi prieš vaikų mušimą, bet žiūriu, kad tokioj situacijoj be beržinės košės trubūt neapsieisim.
isprotesiu nuo oziu..

Papildyta:
buna ir pas mus tokiu dienu....
bet ir kose nepadeda
matyt reik islaukt momenta kada supras kazka daugiau ir galima bus pagasdint kad nevesiu kazkur ar dar ka nors...o dabar ji negirdi nieko atrodo,nekreipia demesio isvis....
na kazkur girdejau kad nuo 2 metuku vaikai pasikeicia..nedaug liko laukt..pazziuresim kas cia bus...

Papildyta:
QUOTE(iliuminati @ 2006 09 26, 08:24)
Aš gal jau per drąsiai čia pasireikšiu, bet nu kad kartais jau nervai nelaiko, tai va turi mano vyro sesuo 1 metų sūnų, geriausi jo žaislai tai telefonas ir raktai ir tik pabandyk neduoti tai pradės klykti, spardytis, griūna ant žemės, ir taip toliau, tai žinokit aš tai kai duočiau per šikynę tokiam vaikui tai jis man daugiau nespygautų, juk vaikas turi savo žaislus, na dabar su juo net į parduotuvę neįmanoma eiti, viską reikia ne tai kad paimti pačiupinti, o tiesiog išmėtyt, nuverst nuo lentynos ir tik pabandyk neleist oi bus riksmo... Tai vat čia tai jau ožiai, bet kad ir vyro sesuo viską jam tai leidžia, kad tik jis neklyktų, ji net į tualetą be jo negali nueit turi imt kartu nes kitaip bus dūdos
. Nu atleiskit mielosios, bet tokiam jau seniai įkrėsčiau beržinės košės...

QUOTE(ulyte ir mamyte @ 2006 10 10, 12:57)
isprotesiu nuo oziu..

Papildyta:
bet ir kose nepadeda
matyt reik islaukt momenta kada supras kazka daugiau ir galima bus pagasdint kad nevesiu kazkur ar dar ka nors...o dabar ji negirdi nieko atrodo,nekreipia demesio isvis....
na kazkur girdejau kad nuo 2 metuku vaikai pasikeicia..nedaug liko laukt..pazziuresim kas cia bus... 

Papildyta:

Zinok, nieko optimistiskai nuteikiancio nelauk, kai sueis 2metai