Įkraunama...
Įkraunama...

Ar melavo nėštumo testas?

QUOTE(Cansado @ 2011 02 26, 17:56)
bandyk dar iš ryto pasidaryt kitą testuką, ar greičiau išryškės..man antrąkart irgi tik išryškėjo viena juostelė aiškiai, o antros nebuvo, padėjau testą į spintutę ir palikau..po keliolikos minučių pažiūrėjau - teigiamas ir turiu antrą dukrytę..  wub.gif
kraujo tyrimas hcg kiekiui nustatyti kainuoja 25-35lt maždaug

aciu labai, bandysiu vel pakartoti po keliu dienu..
Atsakyti
Sveikos, mergaitės 4u.gif

Pasidalinsiu savo rūpesčiais ir aš... Paskutinius pusę metų mano mmm kaip laikrodukas - ciklas 28-30 d. Šiandien jau kaip ir turėjau susirgti, bet jau kelintą dieną tik teplioja ir nieko daugiau nesidaro... Vakar ryte pasidariau NT - po kokių 10 min. išryškėjo antra juostelė, tačiau net nežinau, ar galiu testuku tikėti. Labai jau ilgai laukiau šios akimirkos, bet kad yra ir tepliojimas, tai dar neleidžiu sau džiūgauti, kad aš jau nestuke.gif. Be to, prisiskaičiau čia, kad teigiami testai gali būti ir klaidingi, tai išvis nebežinau, ką galvoti... Reikės bėgti dar vieną testą nusipirkti, pažiūrėsiu, ką jis parodys... Na bet ir galvos skausmas tas laukimas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiu @ 2011 03 08, 11:19)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

Pasidalinsiu savo rūpesčiais ir aš... Paskutinius pusę metų mano mmm kaip laikrodukas - ciklas 28-30 d. Šiandien jau kaip ir turėjau susirgti, bet jau kelintą dieną tik teplioja ir nieko daugiau nesidaro... Vakar ryte pasidariau NT - po kokių 10 min. išryškėjo antra juostelė, tačiau net nežinau, ar galiu testuku tikėti. Labai jau ilgai laukiau šios akimirkos, bet kad yra ir tepliojimas, tai dar neleidžiu sau džiūgauti, kad aš jau nestuke.gif. Be to, prisiskaičiau čia, kad teigiami testai gali būti ir klaidingi, tai išvis nebežinau, ką galvoti... Reikės bėgti dar vieną testą nusipirkti, pažiūrėsiu, ką jis parodys... Na bet ir galvos skausmas tas laukimas... doh.gif

Sveikute. Manau kad galiu tave tyliai sveikinti 4u.gif Labai daznai pasitaiko kad kai esi pastojusi ir ateina mmm diena tai truputi kraujuoji arba tik teplioja. Tai yra kaip ir normalu. Yra moteru kurios iki 3 men serga mmm ir net neitaria kad nestuke.gif O tuo labiau jei ir NT teigiamas tai tik del savo ramybes pasidaryk dar viena ir jei teig.bek pas gydytoja, tegul paziuri, tuo paciu kraujo tyrimuka pasidarysi ir viskas bus aisku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiu @ 2011 03 08, 12:19)
Sveikos, mergaitės  4u.gif

Jei esi nestuke.gif tepliojimas nėra normalu, tai reiškia, kad trūksta progesterono, reikia gerti Dufastoną, kad padėtų žirniukui geriau implantuotis, Pasitark greitai su savo gin. po kiek tablečių vartoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Negaliu patikėti!!! Šįryt pasidariau dar 2 testukus ir abu rodo dvi gražias juosteles! bigsmile.gif Dievulėliau, dreba rankos, nežinau kur dėtis. Nejaugi aš nestuke.gif?!?! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiu @ 2011 03 09, 10:32)
Negaliu patikėti!!! Šįryt pasidariau dar 2 testukus ir abu rodo dvi gražias juosteles! bigsmile.gif Dievulėliau, dreba rankos, nežinau kur dėtis. Nejaugi aš  nestuke.gif?!?! wub.gif

sveikinimai didziausi nestuke.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2011 03 09, 11:24)
sveikinimai didziausi nestuke.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Ačiū pačiū, bet dar nesitiki... blush2.gif Iš kur gauti kantrybės laukti? doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos noriu ir as pasidalinti nes esu nezinioi.Jau antras menuo laukiu menesiniu kai jos turetu buti palei mano laika paskausta pilvo apacia bet po to vel gerai.Pasidariau 3nestumo testus pirmas nieko antras parode juostele antra bet po laiko o trecias vel nieko,nezinau ka manyti. g.gif Pas gyditoja tik pirmadieni.Gal kam tai buvo pasidalinkit.Aciu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiu @ 2011 03 09, 08:32)
Negaliu patikėti!!! Šįryt pasidariau dar 2 testukus ir abu rodo dvi gražias juosteles! bigsmile.gif Dievulėliau, dreba rankos, nežinau kur dėtis. Nejaugi aš  nestuke.gif?!?! wub.gif

Dideliausi sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktoosia @ 2011 03 09, 12:35)
Sveikos merginos noriu ir as pasidalinti nes esu nezinioi.Jau antras menuo laukiu menesiniu kai jos turetu buti palei mano laika paskausta pilvo apacia bet po to vel gerai.Pasidariau 3nestumo testus pirmas nieko antras parode juostele antra bet po laiko o trecias vel nieko,nezinau ka manyti. g.gif Pas gyditoja tik pirmadieni.Gal kam tai buvo pasidalinkit.Aciu. smile.gif

Sveikute!
O kaip tavo savijauta? Gal ka nors jauti? Gali buti kad esi nestuke.gif sunku pasakyti. O testukas kai buvo teig.tai labai ryskus buvo ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Džiu @ 2011 03 09, 10:32)

Kad tik viskas būtų gerai thumbup.gif 4u.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(joanaxxxx @ 2011 03 09, 14:59)
Dideliausi sveikinimai  4u.gif
Papildyta:

Sveikute!
O kaip tavo savijauta? Gal ka nors jauti? Gali buti kad esi  nestuke.gif  sunku pasakyti. O testukas kai buvo teig.tai labai ryskus buvo ar ne?

Tai vat kad ta savijauta normali jauciuosi gerai,o testukas nepasakyciau kad labai ryskus.Bet vat vis pamaudzia pilva. g.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktoosia @ 2011 03 09, 15:36)
Tai vat kad ta savijauta normali jauciuosi gerai,o testukas nepasakyciau kad labai ryskus.Bet vat vis pamaudzia pilva. g.gif

Dar galvoju gal tikrai nusipirkti ta puodeli,sako kad isai tiksliausiai nustato nestuma.
Atsakyti
QUOTE(Viktoosia @ 2011 03 09, 14:39)
Papildyta:

Dar galvoju gal tikrai nusipirkti ta puodeli,sako kad isai tiksliausiai nustato nestuma.

Jei labai sunku iskenteti iki kol pas gyd.nueisi tai nusipirk ir pasidaryk, ramiau paciai bus mirksiukas.gif
Atsakyti