QUOTE(Džiu @ 2011 03 08, 11:19)
Sveikos, mergaitės
Pasidalinsiu savo rūpesčiais ir aš... Paskutinius pusę metų mano mmm kaip laikrodukas - ciklas 28-30 d. Šiandien jau kaip ir turėjau susirgti, bet jau kelintą dieną tik teplioja ir nieko daugiau nesidaro... Vakar ryte pasidariau NT - po kokių 10 min. išryškėjo antra juostelė, tačiau net nežinau, ar galiu testuku tikėti. Labai jau ilgai laukiau šios akimirkos, bet kad yra ir tepliojimas, tai dar neleidžiu sau džiūgauti, kad aš jau

. Be to, prisiskaičiau čia, kad teigiami testai gali būti ir klaidingi, tai išvis nebežinau, ką galvoti... Reikės bėgti dar vieną testą nusipirkti, pažiūrėsiu, ką jis parodys... Na bet ir galvos skausmas tas laukimas...
Sveikute. Manau kad galiu tave tyliai sveikinti

Labai daznai pasitaiko kad kai esi pastojusi ir ateina mmm diena tai truputi kraujuoji arba tik teplioja. Tai yra kaip ir normalu. Yra moteru kurios iki 3 men serga mmm ir net neitaria kad

O tuo labiau jei ir NT teigiamas tai tik del savo ramybes pasidaryk dar viena ir jei teig.bek pas gydytoja, tegul paziuri, tuo paciu kraujo tyrimuka pasidarysi ir viskas bus aisku