Įkraunama...
Įkraunama...

Ar melavo nėštumo testas?

QUOTE(Sky Cloud @ 2011 05 16, 18:53)
O neštumas jums būtų netikėtas?Na neplanuotas, kad taip nerimaujate? rolleyes.gif

siaip tai negaliu pasakyti,kad butu planuotas labai,bet ir ne "netyciukas".nes paskutiniu metu kartais "pamesdavom galvas" ir nesisaugojom,pakalbedavom,kad gal ir visai gerai butu susilaukti antro zirnio arba pupos. ax.gif bet manau kad cia daugeliui taip buna,kad pasimeta,issigasta,net tie,kurie labai planuoja,laukia leliuko,o kai pavyksta buna lengvas sokas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliukeee23 @ 2011 05 16, 22:04)
siaip tai negaliu pasakyti,kad butu planuotas labai,bet ir ne "netyciukas".nes paskutiniu metu kartais "pamesdavom galvas" ir nesisaugojom,pakalbedavom,kad gal ir visai gerai butu susilaukti antro zirnio arba pupos. ax.gif  bet manau kad cia daugeliui taip buna,kad pasimeta,issigasta,net tie,kurie labai planuoja,laukia leliuko,o kai pavyksta buna lengvas sokas. mirksiukas.gif

ir manlygiai taip pat kaip ir tau: nei planuota nei netyciukas musu duryte biggrin.gif bet is pradziu testui parodzius teigiama ats buvau tikrai pasimetus, kaip nesava, bet greitai supratau kas darosi ir kad bus antra leyte musu gyvenime thumbup.gif db nieko nesigailiu ir esam lb laimingi kad skirtumas tarp vaiku lb geras isejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 16, 19:12)
ir manlygiai taip pat kaip ir tau: nei planuota nei netyciukas musu duryte  biggrin.gif  bet is pradziu testui parodzius teigiama ats buvau tikrai pasimetus, kaip nesava, bet greitai supratau kas darosi ir kad bus antra leyte musu gyvenime  thumbup.gif  db nieko nesigailiu ir esam lb laimingi kad skirtumas tarp vaiku lb geras isejo blush2.gif

ma jei as nestuke.gif tai tarp vaikuciu butu skirtumas biski virs 3 metu. mirksiukas.gif gal visai ir nieko.vyras tai siandiena kaip isprotejes. doh.gif vis sako,musu sunui,kad pas ji bus broliukas arba sesute,man sako,kad nepergyvenciau. rolleyes.gif kazkodel labai jau laimingas. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliukeee23 @ 2011 05 16, 22:19)
ma jei as  nestuke.gif  tai tarp vaikuciu butu skirtumas biski virs 3 metu. mirksiukas.gif  gal visai ir nieko.vyras tai siandiena kaip isprotejes. doh.gif  vis sako,musu sunui,kad pas ji bus broliukas arba sesute,man sako,kad nepergyvenciau. rolleyes.gif kazkodel labai jau laimingas. biggrin.gif

tarp mano vaikuciu skirtumas beveik 4m. Bet labai smagu kad toks skirtumas, nes tuomet vaikai tarpusavyje labiau susibendrauja, abiems galvoje tie patys vaikiski zaidimai ir siutimai biggrin.gif jums skirtumas tarp vaikuciu butu thumbup.gif pasidaryk dar viena NT nes jau praejo kelios dienikes ir ziurek ka si syki parodys mirksiukas.gif gal jau tikrai galesi sik karta nudziuginti vyra, jog turesit lelyte ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 17, 08:24)
tarp mano vaikuciu skirtumas beveik 4m. Bet labai smagu kad toks skirtumas, nes tuomet vaikai tarpusavyje labiau susibendrauja, abiems galvoje tie patys vaikiski zaidimai ir siutimai  biggrin.gif jums skirtumas tarp vaikuciu butu  thumbup.gif pasidaryk dar viena NT nes jau praejo kelios dienikes ir ziurek ka si syki parodys  mirksiukas.gif gal jau tikrai galesi sik karta nudziuginti vyra, jog turesit lelyte  ax.gif  4u.gif

pirmas nestumo melavo,kai rode neigiama. ax.gif siandiena pasidariau vel testuka,esu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliukeee23 @ 2011 05 17, 16:59)
pirmas nestumo melavo,kai rode neigiama. ax.gif siandiena pasidariau vel testuka,esu  nestuke.gif

sveikinimai didziausi tau ir tavo siemynai 4u.gif thumbup.gif linkiu grazaus laukimo ir lengvo nestumo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wilmaa @ 2011 05 17, 14:01)
sveikinimai didziausi tau ir tavo siemynai  4u.gif  thumbup.gif  linkiu grazaus laukimo ir lengvo nestumo  4u.gif

aciu labai! mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliukeee23 @ 2011 05 18, 18:03)
aciu labai! mirksiukas.gif  4u.gif

gal testuko nuotraukyte turit blush2.gif
Atsakyti
yra melave todel ir db jais nelb pasitikiu doh.gif
Atsakyti
Mano mmm velavo pora dienu,pasidariau testa,ogi teigiamas!!! Bet praejus valandai susirgau blush2.gif Tai vat,nebepasitikiu g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(saveke @ 2011 05 21, 10:00)
Mano mmm velavo pora dienu,pasidariau testa,ogi teigiamas!!! Bet praejus valandai susirgau  blush2.gif  Tai vat,nebepasitikiu  g.gif  g.gif

man tai dar savaite iki mmm tai nzn nemanau ar verta pasitiket dariausi ta rapid testa ir rodo antra juostele kaip vaiduokliuka bijau tiket schmoll.gif
Atsakyti
O man nemelavo...net ir tie pigiausi parsiusti...jei nieko tai nieko ir nerode...o kai kabinosi zirniukas, jau pasirode ir vaiduoklis, kuris ryskejo...
Atsakyti