po savaites darys ta hCG testa...

QUOTE(besika @ 2009 10 21, 13:34)

po savaites darys ta hCG testa...

nesinervuok labai

Mano draugei buvo teigiamas testas, o apsilankius pas ginekologe paaiskejo, kad jai gimdos uzdegimas, pasitaiko kartais ir taip gyvenime

man atrodo cia gali buti vienetinis tavejis..nes jie nieko nera nelabai tikiu kad gali rodyti

QUOTE(acura_maniake @ 2009 10 21, 18:12)
nesinervuok labai
man pora dienu pries mm dare echo gine ir irgi nemate,kad nescia,o isvis pripaise,kad gimdoj yra polipas ir,kad reikes gimdos valyma daryt,tada dar ta diena kai turejo but mm irgi dare echo ir irgi nieko nemate,tai pasake,kad as 100proc negaliu but nescia.
ta pati vakara pasidariau testa ir buvo II neryskus,o ryte buvo ryskiausios dvi juosteles.ir kazkur iki 5sav nieko nemate gimdoj(5sav nuo mmm).

Sveikutes, besika zinok man irgi gine nieko nemate sako esu sveikut sveikutele, bet liepe del sventos ramybes pasidaryti n.t. As net du padariau ir abu teigiami. Nezinau net ka galvoti, buvo mano mmmm sustreikavusios labai ilgai uzsitese, o paskui po keliu dienu ir vel patepliojo. Tiek bijau....nezinau net ka galvoti, teks vel apsilankyt pas gine. Bet jau eisiu pas kita
Besika kai jau zinosi kas ten tau nutiko, pasiskelbk, aciukas.

Besika kai jau zinosi kas ten tau nutiko, pasiskelbk, aciukas.
Sveikutes!!!!
Esu naujoke supermamoj.lt
rasau dabar issisiepus iki ausu, nes ka tik testas parode 2 juosteles!!!!!!!!!!!
Naudojau Rapi preg testa.Zinau, dar per anksti dziaugtis, bet as dziaugtis nooooriu! tai kol dar kraujo testas ir gine nepatvirtino nestumo , teks laikyti paslaptele savyje.
Siaip, kiek teko skaityti literaturoje apie nestuma tai 2 juosteles, ypac jei antroji pakankamai ryski, reiskia
Siaip nesijauciu blogai,nepykina. mmm veluoja 5 dienas, maudzia pilvo apacia, ziauriai skausminga krutine , na kaip ir pries mmm. Tik va, kazkaip pradejau keistai prakaituoti, net nzn kaip cia paaiskint, tiesiog nei is sio nei is to isvis niekad neprakaituodavau, o dar sau kazkaip kitaip kvepiu...
Laikau uz visas , kas laukia teigiamo rezultatu patvirtinimo ir uz save sukryziavus pirstus!!!!!

Siaip nesijauciu blogai,nepykina. mmm veluoja 5 dienas, maudzia pilvo apacia, ziauriai skausminga krutine , na kaip ir pries mmm. Tik va, kazkaip pradejau keistai prakaituoti, net nzn kaip cia paaiskint, tiesiog nei is sio nei is to isvis niekad neprakaituodavau, o dar sau kazkaip kitaip kvepiu...
Laikau uz visas , kas laukia teigiamo rezultatu patvirtinimo ir uz save sukryziavus pirstus!!!!!

QUOTE(zhiede @ 2010 02 24, 16:55)
Sveikutes!!!!
rasau dabar issisiepus iki ausu, nes ka tik testas parode 2 juosteles!!!!!!!!!!!
Naudojau Rapi preg testa.Zinau, dar per anksti dziaugtis, bet as dziaugtis nooooriu! tai kol dar kraujo testas ir gine nepatvirtino nestumo , teks laikyti paslaptele savyje.
Siaip, kiek teko skaityti literaturoje apie nestuma tai 2 juosteles, ypac jei antroji pakankamai ryski, reiskia

Didziausi sveikinimai

Kaz kur skaiciau kad moteris gali ir prakaituoti stipriau, kaip ir tavo atveju