Įkraunama...
Įkraunama...

Ar melavo nėštumo testas?

man melavo neigiamas testas, atliktas pirma karta biggrin.gif o po to po keliu dienu neiskentus pirkau antra- jau buvo teigiamas, ryskios II juosteles. ir is tikro, po gydytojo apziuros pasitvirtino, kad laukiuosi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
melavo 3 testai is 5...as nebuvau nescia,o pastovejas testas vos parodyda kita juostele doh.gif butinai vertinti per 10 minuciu neveliau....
Atsakyti
Gali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerija25 @ 2010 02 25, 17:01)
melavo 3 testai is 5...as nebuvau nescia,o pastovejas testas vos parodyda kita juostele doh.gif butinai vertinti per 10 minuciu neveliau....

man irgi taip buvo, pastovėjęs ilgiau dvi juosteles rodė, nors nesilaukia.
Atsakyti
liaboo smile.gif norejaus pasiteiraut ar jum melavo nestumo testas ax.gif jei melavo kada parode tiesa first.gif
Atsakyti
nemelavo tongue.gif tiesą iškart parodė 4u.gif
Atsakyti
ir man nemelavo nei pirma karta nei antra smile.gif
Atsakyti
Nemelavo,iš karto dvi juosteles rodė wub.gif
Atsakyti
Eurovaistinės testas (juostelė) parodė pakankamai aiškų vaiduokliuką, kurį patvirtino darugė ir vyras. Vaiduokliukas, kas keisčiausia, išryškėjo gana greit, nepraėjus dar galimam testo vertinimo laikui. Tą pačią dieną pradėjo teplioti, tai nieko nelaukdama nuėjau pas ginę, kuri tik patvirtino, kad prasideda nelabosios verysad.gif . Paprašius pakomentuoti tokį dviprasmį testuko rezultatą, ginė sakė, kad prieš pat mmm organizme sparčiai gaminasi koks tai geltonkūnis, kuris retais atvejais nudažo antrą juostelę. Gaila, bet nėštumo nebuvo, susirgau.
Atsakyti
man irgi nemelavo, pradzioj vaiduoklis, o paskui jau ryskiai II smile.gif
Atsakyti
tai reiskes ateity bus galima pasitiketi clap.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labai apmaudu, bet ir man nei kart nemelavo sad.gif visada tik I ir kad ir kaip norėjau tikėti, kad meluoja... nemelavo ax.gif
Atsakyti