Įkraunama...
Įkraunama...

Ar melavo nėštumo testas?

sveikos, gal atsiras patareju, vartoju kontraceptikus, 02.28 turejau susirgti (visada po KT pakelio baigimo susergu ant trecios dienos),niekada nebuvo taip kad veluotu, siandien 03.04 o dar nesusirgau, rytoj jau pagal ideja reiketu pradeti gert nauja KT pakeli,o menesiniu taip ir nesulaukiu.. labai maudzia pilva,pilvo apacia, skauda nugara, valgyt isvis visiskai nesinori, per prievarta kazka bandau suvalgyt. Dariausi testa rode neigiama..bet dariausi ne su rytiniu slapimu.
Nezinau net pradet rytoj testi gert kontraceptikus ar ne.. g.gif smile.gif ka manot?
Atsakyti
Manau ryt ryte pasidaryt dar viena testa ir jeigu neigiamas tai gali gert KT.
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 03 04, 19:43)
Manau ryt ryte pasidaryt dar viena testa ir jeigu neigiamas tai gali gert KT.

Aš tai nerizikuočiau.... schmoll.gif man mm prasidėt turėjo vasario 27, dariausi du testukus, abu neigiami, bet vis tiek turiu vilties, kad jie meluoja... ax.gif o taip būna.. geriau jau skubiai pas ginekologę nubėgti, tyrimuką kokį pasidaryti...
Atsakyti
Man abu kartus nėštumo testas nepamelavo 4u.gif
Atsakyti
kiek dienų iki mmm one step testas parodė teigiamą?
Atsakyti
labuka:) prisijungsiu ir as prie jusu pasnekesniu menesines veluoja,o testas rodo neigiama.gali toks dalykas buti nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainiuke45 @ 2012 03 05, 16:21)
labuka:) prisijungsiu ir as prie jusu pasnekesniu menesines veluoja,o testas rodo neigiama.gali toks dalykas buti nestuke.gif

kartok testą rytoj wink.gif
Atsakyti
tai reiks bandyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(saldainiuke45 @ 2012 03 05, 16:21)

Būna kai kurioms ilgą laiką nerodo, geriausia būtų pasidaryti HCG. Mmm vėlavimas ne visada nėštumo požymis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 03 05, 16:52)
Būna kai kurioms ilgą laiką nerodo, geriausia būtų pasidaryti HCG. Mmm vėlavimas ne  visada nėštumo požymis mirksiukas.gif

aš dariau porą, bet kaip paskaičiau tie DBest nlb patikimi.. šiandien lyg buvo nlb ryški antra juostelė, bet jau po 5 min, kai ale vertinti negalima... blink.gif neištvėriau, nubėgau šiandien HCG tyrimą pasidariau... ax.gif taip noriu, kad viskas būtų gerai, kad nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(tig®iuke @ 2012 03 06, 08:36)
aš dariau porą, bet kaip paskaičiau tie DBest nlb patikimi.. šiandien lyg buvo nlb ryški antra juostelė, bet jau po 5 min, kai ale vertinti negalima...  blink.gif  neištvėriau, nubėgau šiandien HCG tyrimą pasidariau... ax.gif  taip noriu, kad viskas būtų gerai, kad  nestuke.gif

Lauksim atsakymu, linkiu kad butu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Forinta @ 2012 03 06, 09:42)
Lauksim atsakymu, linkiu kad butu nestuke.gif

Ir as jungiuos prie linkejimu nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti