Nezinau net pradet rytoj testi gert kontraceptikus ar ne..
sveikos, gal atsiras patareju, vartoju kontraceptikus, 02.28 turejau susirgti (visada po KT pakelio baigimo susergu ant trecios dienos),niekada nebuvo taip kad veluotu, siandien 03.04 o dar nesusirgau, rytoj jau pagal ideja reiketu pradeti gert nauja KT pakeli,o menesiniu taip ir nesulaukiu.. labai maudzia pilva,pilvo apacia, skauda nugara, valgyt isvis visiskai nesinori, per prievarta kazka bandau suvalgyt. Dariausi testa rode neigiama..bet dariausi ne su rytiniu slapimu.
ka manot?
Manau ryt ryte pasidaryt dar viena testa ir jeigu neigiamas tai gali gert KT.
QUOTE(Forinta @ 2012 03 04, 19:43)
Manau ryt ryte pasidaryt dar viena testa ir jeigu neigiamas tai gali gert KT.
Aš tai nerizikuočiau....
Man abu kartus nėštumo testas nepamelavo
kiek dienų iki mmm one step testas parodė teigiamą?
labuka:) prisijungsiu ir as prie jusu pasnekesniu menesines veluoja,o testas rodo neigiama.gali toks dalykas buti
QUOTE(saldainiuke45 @ 2012 03 05, 16:21)
labuka:) prisijungsiu ir as prie jusu pasnekesniu menesines veluoja,o testas rodo neigiama.gali toks dalykas buti 
kartok testą rytoj
tai reiks bandyti
QUOTE(saldainiuke45 @ 2012 03 05, 16:21)
Būna kai kurioms ilgą laiką nerodo, geriausia būtų pasidaryti HCG. Mmm vėlavimas ne visada nėštumo požymis
QUOTE(Forinta @ 2012 03 05, 16:52)
Būna kai kurioms ilgą laiką nerodo, geriausia būtų pasidaryti HCG. Mmm vėlavimas ne visada nėštumo požymis 
aš dariau porą, bet kaip paskaičiau tie DBest nlb patikimi.. šiandien lyg buvo nlb ryški antra juostelė, bet jau po 5 min, kai ale vertinti negalima...
QUOTE(tig®iuke @ 2012 03 06, 08:36)
aš dariau porą, bet kaip paskaičiau tie DBest nlb patikimi.. šiandien lyg buvo nlb ryški antra juostelė, bet jau po 5 min, kai ale vertinti negalima...
neištvėriau, nubėgau šiandien HCG tyrimą pasidariau...
taip noriu, kad viskas būtų gerai, kad 
Lauksim atsakymu, linkiu kad butu
QUOTE(Forinta @ 2012 03 06, 09:42)
Ir as jungiuos prie linkejimu