Įkraunama...
Įkraunama...

Ar melavo nėštumo testas?

niekada schmoll.gif
Atsakyti
sveikos paneles mirksiukas.gif man mm veluoja jau 10 dienu, pasidariau pries kelias dienas NT- neigiamas, nemaudzia nei krutines nei pykina tik kartais pamaudzia pilvo apacia atrodo tuoij prasides mm, bet neprasideda g.gif ar galejo testas meluoti? net nzn ka galvoti g.gif
Atsakyti
Su pirmu nestumu nestumo testas nemelavo, is pirmo karto parode II ax.gif , bet su dabartiniu nestumu nezinau kiek as ju buvau nusipirkus g.gif , visi rode neigiama, nors dariau su rytiniu slapimu doh.gif . Nestuma patvirtino tik ginekologas echoskopu ax.gif .
Atsakyti
O man pakankamai daznai, ypac pries pat mmm testuose atsiranda II, tik antroji juostele blyskesne nei pirmoji buna, bet iziurima aiskiai, nors pastojusi nebunu, jau labai daug kartu taip buvo...
Atsakyti
QUOTE(*Ausryte* @ 2009 10 20, 14:59)
Neigiamas gali ir meluot. Bet teigiamas tikrai ne  mirksiukas.gif

Vaje, neramu jau darosi. Mm veluoja jau 5 d., dariausi keletą paprastų NT (juostelės), tai per 3 min., kaip ten rašo, tikrai nieko. Va jau po kokio pusvalandžio tai ima vaidentis ir II. Nieko nebus, eisiu pirkt pačio brangiausio testo... g.gif
Visiem apsiskelbiau, kad noriu kaip reikiant vestuves atšvęst, su šampanu ir t.t., o va kaip čia gali gautis... Bet ir džiaugsmelis ima jau bigsmile.gif
Atsakyti
Man taipogi rode viena tamsesne, kita sviesesne, vos matoma juostele ax.gif Tai vat, testas nemelavo, nes auginu jau trimete princesiuke wub.gif
Atsakyti
QUOTE(oliv @ 2010 04 25, 13:38)
Vaje, neramu jau darosi. Mm veluoja jau 5 d., dariausi keletą paprastų NT (juostelės), tai per 3 min., kaip ten rašo, tikrai nieko. Va jau po kokio pusvalandžio tai ima vaidentis ir II. Nieko nebus, eisiu pirkt pačio brangiausio testo...  g.gif
Visiem apsiskelbiau, kad noriu kaip reikiant vestuves atšvęst, su šampanu ir t.t., o va kaip čia gali gautis... Bet ir džiaugsmelis ima jau  bigsmile.gif

Pas mane lygiai toks pats variantas. Tik po kurio laiko pradeda vaidentis antrasis bruksnelis g.gif Kaip tau pasiseke su paciu brangiausiu NT?

QUOTE(vestos_mama @ 2010 04 28, 11:25)
Man taipogi rode viena tamsesne, kita sviesesne, vos matoma juostele  ax.gif  Tai vat, testas nemelavo, nes auginu jau trimete princesiuke  wub.gif

O NT buvo atliktas iki laukiamu mmm ar jau tada, kai ju nesulaukei? Ir kokie pozymiai iki padaryto NT buvo atsirade?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ledo sirdis: 29 balandžio 2010 - 09:47
paskaičiau čia pasirodo ir po valandą žiūrit į tą testuką.. aš tai kaip parašyta... jei per 3 min nerodo, tai ir metu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2010 04 22, 03:58)
O man pakankamai daznai, ypac pries pat mmm testuose atsiranda II, tik antroji juostele blyskesne nei pirmoji buna, bet iziurima aiskiai, nors pastojusi nebunu, jau labai daug kartu taip buvo...

Vat ir man lygiai taip. Jau kelis kartus esu smarkiai apsigavusi su tuo dviprasmišku ale teigiamu rezultatu lotuliukas.gif doh.gif verysad.gif . Žinau, kad po kiek tai laiko (visada vadovaujuosi instrukcija) testo rezultatų vertinti negalima, nes jie gali būti netikslūs, taigi, kad nesigadinčiau sau nervų iškart sunaikinu. Bet, kad man dar nepraėjus tam vertinimo laukui nusidažo antra juostelė unsure.gif . Iš pradžių manydavau, jog nuo pernelyg didelio noro ir "svaigimo" man paranoja ar bent jau kažkas panašaus, bet, kai vyras, mama ir dar kelios draugės vos ne puolė sveikinti, supratau, kad akyse vis dėlto nesidvejina smile.gif . Deja deja, susirgdavau arba tą pačią dieną, kai tik pasidarydavau testuką, arba po kelių dienų. Ištirta esu skersai išilgai nevaisingumo klinikoje, nes turim bėdų su pastojimu, tačiau jokių ten ureplazmų ar kitokio "gėrio" pas mane nerasta.
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2010 04 29, 20:12)
Vat ir man lygiai taip. Jau kelis kartus esu smarkiai apsigavusi su tuo dviprasmišku ale teigiamu rezultatu lotuliukas.gif  doh.gif   verysad.gif . Žinau, kad po kiek tai laiko (visada vadovaujuosi instrukcija) testo rezultatų vertinti negalima, nes jie gali būti netikslūs, taigi, kad nesigadinčiau sau nervų iškart sunaikinu. Bet, kad man dar nepraėjus tam vertinimo laukui nusidažo antra juostelė unsure.gif . Iš pradžių manydavau, jog nuo pernelyg didelio noro ir "svaigimo" man paranoja ar bent jau kažkas panašaus, bet, kai vyras, mama ir dar kelios draugės vos ne puolė sveikinti, supratau, kad akyse vis dėlto nesidvejina smile.gif . Deja deja, susirgdavau arba tą pačią dieną, kai tik pasidarydavau testuką, arba po kelių dienų. Ištirta esu skersai išilgai nevaisingumo klinikoje, nes turim bėdų su pastojimu, tačiau jokių ten ureplazmų ar kitokio "gėrio" pas mane nerasta.

gal labai ankstyvi persileidimai? neįsitvirtina žirniukai? gal trūksta hormonų, palaikančių nėštumą, gleivine neužauga, kiek reik įsitvirtint? priežasčių būna visokių
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virvė: 29 balandžio 2010 - 19:59
QUOTE(virvė @ 2010 04 29, 21:57)
gal labai ankstyvi persileidimai? neįsitvirtina žirniukai? gal trūksta hormonų, palaikančių nėštumą, gleivine neužauga, kiek reik įsitvirtint? priežasčių būna visokių

Ačiū. Vat dėl šito tai nežinau... O kaip tai galima nustatyti, išsiaiškinti? Nes man daryti, kiek žinau, visi hormonų tyrimai, gleivinė stebėta ir pan. Gal ko nors nežinau unsure.gif blink.gif ?..
Atsakyti
QUOTE(Afigena @ 2010 04 29, 21:27)
Ačiū. Vat dėl šito tai nežinau... O kaip tai galima nustatyti, išsiaiškinti? Nes man daryti, kiek žinau, visi hormonų tyrimai, gleivinė stebėta ir pan. Gal ko nors nežinau unsure.gif  blink.gif ?..

o visi tie tyrimai geri?
gal hormonai tirti pirmoj pusėj? gali būt, kad antroj pusėj blogi.
ir šiaip, gal ankstyvi persileidimai dėl gamtinės atrankos ar dar koks velnias... gydytojam sakei? jie geriau žinotų
Atsakyti