Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(himalaia @ 2010 07 28, 19:12)

Taip. Nors Lietuvoj žiemą saulės yra gerokai mažiau, UVA ir UVB spinduliai vistiek pasiekia žemę. Aš veido apsaugą naudoju ištisus metus.

Aišku 4u.gif Gal trūputėlį OT gausis blush2.gif , bet paklausiu visgi, kaip pasirinkti tinkamą SPF? Mano oda nenudega Lietuvoje niekada. Bet važiuosiu į kalnus ir noriu vežtis kokią nors priemonę su SPF, nes kalnuose kad ir nesideginu specialiai, vis tiek nudegu šiek tiek. Koks mažiausiais SPF skaičiukas turi būti? Kažkur skaičiau, kad SPF15, bet prekyboje mačiau, kad ir SPF2 būna..
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 29, 00:08)
Taip pat papasakosiu savo tokia kaip ir beda. Naudoju mineraline kosmetika (turiu kaip ir misria, issausejusia nosies srity oda) Pudryte ant skruostu pasidengia nuostabiai (skruostu net ir drekinti nebutina, sveika svytinti oda), ant kaktos taip graziai. Tik reikia tepti ant nosies pudra, pasidengia bjauriai  doh.gif  biggrin.gif  Isryskeja pleiskaneles, ir tarsi neisitrina (net nemoku paaiskinti), matosi kad kazkas tepta, ta vieta atrodo tokia sausa. Pabuvus kokias 2 val. pudra nuo nosies tiesiog nubega, blizga toje srity oda.. kai nenaudoju mineralines, oda ilgiau matine islieka. Tai zodziu sunku man issirinkt kanors, koki drekikli, kad sutvarkytu oda. Atrodo oda kazkokia besisluoksniuojanti nosies srity  schmoll.gif  tarsi sausa, bet tuo pat metu ir riebi.

mano situacija drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dekui Himalaia, ieskau toliau, prirankiojau dar keleta serumu, jei nesunku, gal dar pakomentuosit sudetis? svarbu, kad nekimstu poru, neriebintu, bet gerai drekintu, padetu atstatyt mano serpetojancia nosi i normalia bukle smile.gif

"Mineral Serum Dead Sea Product 30ml"
Demineralised Water (Aqua), Butylene Glycol, Glycer yl Polymethacrylate, Propylene Glycol, Glycerin Sodium Lactate, Lactic Acid, C 13-14 Isoparaffin, Polysorbate 80,Polyacr ylamide , Jojoba (Buxus Chinensis) Oil, Phenoxyethanol & Chlorphenesin& Propylene Glycol & Sorbic Acid, Peg-12 Glycer yl Laurate, Peg-36 Castor Oil, Farnesyl Acetate, F a r n e s o l , Chamomile (Anthemis Nobilis) Extract,
Laureth-7, Ascorbic Acid, Pvm/ma Copoly m e r, Panthenol, Benzophenone-3,
Avocado (Persea Gratissima) Oil, Magnesium Aspar tate, Sorbitol, Tealactate,
Serine Creatine, Triethanolamine, Allantoin, Dead Sea Salt, Lauryl Diethylenediaminoglycine, Lauryl Aminopropylglycine.

"Rose 012 Ultra-Moisture Serum"
Oryza Sativa (Rice) Germ Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Caprylic/Capric Triglyceride (Source Coconut Oil), Camellia Oleifera Seed Oil, Glycine Soja (Soybean) Oil, Macademia Ternifolia Seed Oil, Ximenia Americana Seed Oil, Rosa Canina Fruit Oil, Rosa Damascena Flower Oil, Citrus Medica Limonum (Lemon) Peel Oil, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Linalool, Citral, Farnesol, Limonene, Phospholipid (source Soybean), Oryzanol (Source Rice), Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Seabuckthorn) Berry Oil, Omega 6 Ceramide (source Carthame), Tocopherol (Vitamin E).

"Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase"
Aqua, Glycerin, Squalane, Isohexadecane, Isononyl Isononanoate, Dipropylene Glycol, Sodium PCA, Plukenetia Volubilis Seed Oil, Benzophenone-4, Parfum, Sodium Chloride, Tromethamine, Tocopheryl Acetate, Ethylhexylglycerin, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Disodium EDTA, Chondrus Crispus Extract, Caprylyl/Capryl Glucoside, Medicago Sativa Extract, Cedrelopsis Grevei Bark Extract, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Pyrus Sorbus Bud Extract, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Benzyl Benzoate, CI 42090.

"Olay Regenerist Deep Hydration Regenerating Cream"
Water, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Niacinamide, Ethylene/Acrylic Acid Copolymer, Dimethicone, Dimethicone Crosspolymer, Panthenol, Butylene Glycol, Propylene Glycol, Palmitoyl Pentapeptide 3, Tocopheryl Acetate, Camellia Sinensis Leaf Extract, Allantoin, Cetyl Ricinoleate, Sucrose Polycottonseedate, Titanium Dioxide, PEG 10 Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Alumina, Dimethicone Copolyol, Stearyl Dimethicone, PEG 100 Stearate, Bis PEG/PPG 14/14 Dimethicone, PEG 10 Dimethicone, Disodium EDTA, Ethylparaben, Propylparaben, Methylparaben, Benzyl Alcohol, Fragrance (Parfum), Yellow 5, Red 40, Also Contains:, Vitamin B3, Pro Vitamin B5, Vitamin E, Amino Peptide, Green Tea

"Olay Regenerist UV Defense Regenerating Lotion SPF 15"
Active Ingredients: Octisalate (4%), Avobenzone (2%), Octocrylene (1.25%), Ensulizole (1%)
Inactive Ingredients: Water, Glycerin, Niacinamide (Vitamin B3), Dimethicone, Isopropyl Isostearate, Panthenol (Pro-Vitamin B5), Palmitoyl Pentapeptide 3 (Amino-Peptide), Carnosine (Amino-Peptide), Ascorbic Acid (Vitamin C) (Vitamin C), Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Camellia Sinensis Leaf Extract (Green Tea), Allantoin, Cetearyl Glucoside, Polyacrylamide, C13 14 Isoparaffin, Laureth 7, Dimethiconol, Triethanolamine, Titanium Dioxide, PEG 100 Stearate, Ammonium Polyacrylate, PTFE, Carbomer, Behenyl Alcohol, Cetearyl Alcohol, Disodium EDTA, Cetearyl Alcohol, Stearyl Alcohol, Benzyl Alcohol, Ethylparaben, Methylparaben, Propylparaben, Fragrance (Parfum)

"Olay Definity Self Repair Serum"
Water, Cyclopentasiloxane, Glycerin, Niacinamide, Dimethicone, Acetyl Glucosamine, Polyethylene, Polyacrylamide, C13 14 Isoparaffin, Laureth 7, Dimethiconol, Panthenol, DMDM Hydrantoin, Iodopropynyl Butylcarbamate, Butylene Glycol, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil (Safflower), Vaccinium Macrocarpon Fruit Extract (Cranberry), Aloe Vera (Aloe Barbadensis) Leaf Juice, Disodium EDTA, Laureth 4, Tocopheryl Acetate, Fragrance (Parfum), Vitis Vinifera Seed Extract (Grape), Phenoxyethanol, Soluble Collagen, Methylparaben, Sodium Benzoate, Sodium Hyaluronate, Tin Oxide, Titanium Dioxide, Mica
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 28, 14:36)
Ar veido kremus su SPF reikia naudoti ištisus metus? 4u.gif

taip, tik ziema nereikia dideles apsaugos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo susidomejus: 29 liepos 2010 - 12:15
labai sunkiai pritaikau, kas tiktu mano veido odai doh.gif Siuo metu naudoju YSL hydra feel, tai patenkinta esu thumbup.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif Turiu gana riebią, linkusią rausti odą. Per pastaruosius metus išbandžiau rasos, iwostin, avene kremųs , bet jie nelabai ką padėjo. Visi kremai sunkiai įsigerdavo ir palikdavo odą, atrodančią lyg užsitepiau riebalų ant veido( nežinojau kaip kitaip išsireikšt). Taigi, gal kas galėtų parekomenduoti kokį lengvą kremuką?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2010 07 29, 02:01)
Aišku  4u.gif Gal trūputėlį OT gausis  blush2.gif , bet paklausiu visgi, kaip pasirinkti tinkamą SPF? Mano oda nenudega Lietuvoje niekada. Bet važiuosiu į kalnus ir noriu vežtis kokią nors priemonę su SPF, nes kalnuose kad ir nesideginu specialiai, vis tiek nudegu šiek tiek. Koks mažiausiais SPF skaičiukas turi būti? Kažkur skaičiau, kad SPF15, bet prekyboje mačiau, kad ir SPF2 būna..

Pažiūrėkit:
SPF 2 blokuoja 50% UVB spindulių
SPF 4 70%
SPF 8 88%
SPF 15 94%
SPF 30 97%
SPF 50 ir didesnis 98%

Naudojant apsaugą nuo saulės SPF turi būti bent 15- tai yra daktarų ir visokių organizacijų rekomenduojamas minimumas. Turėkit omenyje, kad SPF neparodo, ar priemonė apsaugos ir nuo UVA spindulių.
Važiuojant į kalnus rinkčiausi SPF 30 ar didesnį, nes saulė ten žymiai intensyvesnė ir turbūt ne visada galėsite dažnai apsaugą atnaujinti. Nors net ir didžiausią SPF užsitepus ją nuolat atnaujinti reiktų.

QUOTE(Vai2lka @ 2010 07 29, 05:48)
Dekui Himalaia, ieskau toliau, prirankiojau dar keleta serumu, jei nesunku, gal dar pakomentuosit sudetis? svarbu, kad nekimstu poru, neriebintu, bet gerai drekintu, padetu atstatyt mano serpetojancia nosi i normalia bukle  smile.gif

1. "Mineral Serum Dead Sea Product 30ml"

2. "Rose 012 Ultra-Moisture Serum"

3. "Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase"

4. "Olay Regenerist Deep Hydration Regenerating Cream"

5. "Olay Regenerist UV Defense Regenerating Lotion SPF 15"

6. "Olay Definity Self Repair Serum"

Vajezau, kiek pabėrėt biggrin.gif
1. Formuos plėvelę ant odos, turi pieno rūgšties, tad jei ph tinkamas- padėtų eksfolijuoti. Parafinas gali kažkiek kimšti poras. Trūksta gerųjų ingredientų, kaip antioksidantai ir pan.
2. Kadangi sudėtis- vien aliejai, labiau tiktų sausai odai, riebiai gali būti per daug riebalinantis. Turi dirginančio citrinų žievelių aliejaus.
3. Neblogas serumas, bet ne “wow”. Daugiau normaliai/ sausai odai.
4. Labai nebloga priemonė.
5. Superinis drėkiklis su apsauga nuo saulės. Turbūt šitą rinkčiausi. Tiktų normaliai/ truputį į riebumą, truputį į sausumą odai. Pilna gerų ingredientų.
6. Neblogas serumas, tik truputį daugoka konservanto įdėta, gali dirginti jautresnę odą.

Jei galvojate apie Olay, dar galite pasvarstyti apie Regenerist Daily Regenerating Serum, Fragrance Free (aš jį naudoju), Complete Ageless Skin Renewing UV Lotion SPF 20.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 29, 20:38)
Vajezau, kiek pabėrėt biggrin.gif
1. Formuos plėvelę ant odos, turi pieno rūgšties, tad jei ph tinkamas- padėtų eksfolijuoti. Parafinas gali kažkiek kimšti poras. Trūksta gerųjų ingredientų, kaip antioksidantai ir pan.
2. Kadangi sudėtis- vien aliejai, labiau tiktų sausai odai, riebiai gali būti per daug riebalinantis. Turi dirginančio citrinų žievelių aliejaus.
3. Neblogas serumas, bet ne “wow”. Daugiau normaliai/ sausai odai.
4. Labai nebloga priemonė.
5. Superinis drėkiklis su apsauga nuo saulės. Turbūt šitą rinkčiausi. Tiktų normaliai/ truputį į riebumą, truputį į sausumą odai. Pilna gerų ingredientų.
6. Neblogas serumas, tik truputį daugoka konservanto įdėta, gali dirginti jautresnę odą.

Jei galvojate apie Olay, dar galite pasvarstyti apie Regenerist Daily Regenerating Serum, Fragrance Free (aš jį naudoju), Complete Ageless Skin Renewing UV Lotion SPF 20.

oj kaip aciu, bandysiu ieskot kaip isigyt kanors is olay 4u.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad Thomas Phillips parduotuvės turi ar tai Olay, ar tai Olaz (Olay atitikmuo Europoj) priemonių, galit ten pirma pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 29, 01:03)

Dėl drėkinimo... Pirma atraskit priežastį, kodėl nosis ir sausa, ir riebi, sveika oda tokia paprastai nebūna...

Taukmedis gal kimš, gal nekimš, nuo jūsų odos priklauso. Aš kurį laiką gryną, be priemaišų naudojau, tai man nekimšo. Bet odą riebalinti gali, nes jis imituos natūralią odos riebalų gamybą. Pabandykit, gal patiks...

Aciu jums laaabai, zinokit tikrai labai pagelbejat. Kaip smagu kad yra toks nusimanantis zmogus forume, kuris gali duoti tokios naudingos informacijos blush2.gif

O kodel mano oda tokia, zinau doh.gif Del pries kuri laika (net nepamenu kada, jau senokai) netinkamai naudojamu priemoniu. Buvau kvaila, nelabai domejaus ka naudoju, todel savo riebia T zona, kuri mane vis nervindavo, sausindavau visokiais ale blizgesi mazinanciais tonikais ir pan. Visi tokie dalykai privede prie nosies odos dehidratacijos. Jau nebenaudoju tokiu dalyku, susiradau nebesausinancias priemones, bet deja drekiklio, kuris padetu atkurti odos dregme dar neatradau unsure.gif

Visai sudomino mane sis kremukas taip pat biggrin.gif Ar tiktu dehidratuotai odai, padetu atkurti dregme... Bet kad pastebejau, kad ten vis alcohol, ackohol minimas, yra ir paraffin kazkokio tai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 29, 16:29)
Jau nebenaudoju tokiu dalyku, susiradau nebesausinancias priemones, bet deja drekiklio, kuris padetu atkurti odos dregme dar neatradau  unsure.gif

Visai sudomino mane sis kremukas taip pat biggrin.gif Ar tiktu dehidratuotai odai, padetu atkurti dregme... Bet kad pastebejau, kad ten vis alcohol, ackohol minimas, yra ir paraffin kazkokio tai  biggrin.gif

O gal vis dar kažką naudojate, kas odą džiovina, skatina plesikanojimą (rūgštis, priemonės su alkoholiu, siera, cinku ir pan.)?

Jei jūsų oda ypatingai sausa, tai gali būti ir per lengvas toks kremas. Tačiau jei daugiau prie normalios, tai turėtų tikt. Turi kelis gerus drėgmę atstatančius ingredientus (niacinamidas, peptidai). Silikonai padėtų natūraliam odos barjerui išsaugoti drėgmę.

Dėl alkoholių, tai yra ne vien baisusis alkoholis, kuris sausina odą. Yra ir riebieji alkoholiai, esteriai, kurie kosmetikoje veikia kaip tirštikliai, emolientai. Jų nereikia bijoti (nebent produkte yra labai daug, tai gali potencialiai kimšti poras).
Dėl parafino- jis gali kai kuriems kimšti poras, nes tai yra į vašką panaši medžiaga. Tačiau didesnė tikimyė, kad kimš kai jis arčiau ingredientų sąrašo pradžios ir kartu yra daug kitų tirštiklių. Dauguma kosmetikos priemonių turi tirštiklių, bet tikrai ne visos kemša poras.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 29 liepos 2010 - 23:53
Pažiūrėkit:
SPF 2 blokuoja 50% UVB spindulių
SPF 4 70%
SPF 8 88%
SPF 15 94%
SPF 30 97%
SPF 50 ir didesnis 98%

Naudojant apsaugą nuo saulės SPF turi būti bent 15- tai yra daktarų ir visokių organizacijų rekomenduojamas minimumas. Turėkit omenyje, kad SPF neparodo, ar priemonė apsaugos ir nuo UVA spindulių.
Važiuojant į kalnus rinkčiausi SPF 30 ar didesnį, nes saulė ten žymiai intensyvesnė ir turbūt ne visada galėsite dažnai apsaugą atnaujinti. Nors net ir didžiausią SPF užsitepus ją nuolat atnaujinti reiktų.

ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti