Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

Naudoju eucerin drekinama kremuka, paciai odai labai gerai, bet va jeigu kur eit tai man nepatinka, kad toks lyg riebus blizgejimas ant odos, noretusi, kad susigertu be zymiu...
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 07 31, 22:29)
Naudoju eucerin drekinama kremuka, paciai odai labai gerai, bet va jeigu kur eit tai man nepatinka, kad toks lyg riebus blizgejimas ant odos, noretusi, kad susigertu be zymiu...

Apie koki cia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 30, 23:47)
Aciu, vadinas sis atkrenta biggrin.gif
Dar vis mastau apie Eucerin su slapalu, bet manau jis bus per riebus man....

Pabandykit Sebamed Clear Face Care Gel mirksiukas.gif mano mišriai odai vasaros metu tai tiesiog thumbup.gif ir Himalaia minėjo, kad puikus drėkiklis net jautriai odai. tepu nakčiai storesniu sluoksniu, gerai susigeria ir dienai nepalieka jokio blizgesio ir kas svarbiausia porų tikrai nekimš thumbup.gif

Himalaia, reikia patarimo dėl Rasos stangrinamojo serumo brandžiai odai blush2.gif
(jau nepatogu tiek klausinėti, bet labai patinka, kad yra kas išmano ir pataria)
Mano oda mišri, greitai kemšasi, linkusi dehidratuoti, man trisdešimt. Ar man jis tiktų, ar pakaktų drėkinimo, nes nenoriu perkrauti odos keliais produktais.
Štai sudėtis:
SUDĖTIS: Aqua, Glycerin, Buddeja Davidii Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
Dėkui iš karto 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Puk: 01 rugpjūčio 2010 - 15:41
QUOTE(Puk @ 2010 08 01, 09:20)
Himalaia, reikia patarimo dėl Rasos stangrinamojo serumo brandžiai odai blush2.gif

Neblogas serumas, teoriškai turėtų jums tikti. Aišku, nieko ten nepristangrins, bet sudrėkint turėtų.
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 07 30, 23:10)
Iš Lietuvoj esančių produktų nelabai kol kas, gal kitos bus pastebėjusios.

Šiaip, Rasa turi neblogų priemonių su hialuronu, ir vienas kitas antioksidantas ten pasitaiko, kiek pastebėjau.

Mačiau, kažkas pirkiniuose Avalon Organics produktų yra įdėję, gal LT yra- serumas Lavender Renewal, hialurono mažiau, nei jūsų įdėtam, bet užtat yra ir daug kitų naudingų ingredientų. Tiktų labiau sausesnei odai.

jau noriu pakeisti si seruma, nes naudoju koki 8 buteliuka, tai ir vaizdas atsibodo, o ir kainuoja apie 150 lt rolleyes.gif jeigu yra jam alternatyvu - mielai naudociau smile.gif
mano oda misri - riebi - jautri, idomu, tiktu tas avalon lavender serum? g.gif
na va, radau viena priemone, himalaia, apie sita kalbejai?

http://www.biok.lt/l...ipu-oda?pid=353

SUDĖTIS: Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Betaine, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Parfum, Disodium EDTA

rekomenduotum riebiai - jautriai odai? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charisma2121: 01 rugpjūčio 2010 - 18:14
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 01, 19:13)
SUDĖTIS: Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Betaine, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Parfum, Disodium EDTA

riebesnis nei pvz Rasos drėkinamasis jautriai odai. Kiek skaičiau senesnėse Biok temose, merginos gyrė būtent rausvą. Lengvesnis už mėlynuosius. Tačiau man toks kremukas patinka tik šaltuoju metų laiku, vasarą man tik Rasos serumo bei kremo-gelio probleminei odai bereikia smile.gif

Susidomėjau... geriau vėliau negu niekad biggrin.gif įdomu, kurie būtent dieninio kremo su šilku ir UV apsauga ingredientai yra apsaugantys nuo UV?smile.gif Ar iš viso jį galima traktuoti kaip su SPF? nė vieno titano dioksido ar avobenzone ir kt nematau. Šis kremas man labai patiko. Puiki bazė makiažui.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 01, 19:13)

rekomenduotum riebiai - jautriai odai? bigsmile.gif

As dar prisideciau tuo paciu klausdama ar yra poras kemsanciu ingredientu? biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Meskala, aha, ziuriu, kad rausvoji priemone - kremas irgi su HA. reikes pabandyti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 01, 19:55)
As dar prisideciau tuo paciu klausdama ar yra poras kemsanciu ingredientu?  biggrin.gif  blush2.gif

jeigu jis riebesnis uz rausvaja priemone - nenoriu jo, nes naudojant dabar - "plauks" visas veidas, ko pasekoje, manau, gali ir poros kimstis g.gif geriau paimsiu rausvaji.
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 08 01, 16:20)
Pabandykit Sebamed Clear Face Care Gel mirksiukas.gif  mano mišriai odai vasaros metu tai tiesiog thumbup.gif  ir Himalaia minėjo, kad puikus drėkiklis net jautriai odai. tepu nakčiai storesniu sluoksniu, gerai susigeria ir dienai nepalieka jokio b

As vasarai kaip ir turiu kremuka Anna Lotan 4u.gif Nes oda siuo metu kai karsta pasidaro riebi, o per didziuosius karscius isvis nieko nesinori net teptis. Ieskau saltesniajam sezonui, geriau drekinancio, atstatancio issausejusia oda, bet nekemsancio, nes vasarai tiesiog tokiu kremu negaleciau naudoti. Nu nebent butu laaabai salta biggrin.gif Bet manau kazkada vistiek si Sebamed isbandysiu, skaiciau neblogu atsiliepimu apie ji bigsmile.gif
Atsakyti
istraukiau nakciai savo nenaudojama dr.ALkaitis
user posted image

sudetis:
Organic Aloe Vera Gel*, virgin cold pressed organic Shea butter*, Organic Herbal Skin Repair Complex (composed of the organic herbs Jojoba*, Olive*, Hundred- leaved Rose blossoms°, Wild Carrot°, Echinacea root*, Coltsfoot*, Horsetail*, Water Navelwort*, Marigold blossoms*, and Roman Chamomile flowers*). Vegetable Lecithin, Citrus seed extract. Natural complexes of: vitamin E (D- alpha, beta, gamma, delta tocopherols and tocotrienols from Sunflower and Palm oils), vitamin A (from Carrot*, Aztec Marigold*), vitamin B (from Yerba Maté*, Chlorella*) and vitamin C (from Camu Camu°, Acerola Cherry*). Aroma (a blend of 100% pure Essential Oils).

* - Signifies certified organically grown
° - Signifies ethically wild-crafted

Papildyta:
buvau primirsus, kad ji turiu, reikes panaudti dabar vakarais, ziuresim, kaip cia bus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 01, 18:51)
Neblogas serumas, teoriškai turėtų jums tikti. Aišku, nieko ten nepristangrins, bet sudrėkint turėtų.

30metem tinka? ir kuri is visu apziuretu su HA labiasiai rekomenduotum pagal sudedamasias dalis?
Atsakyti
Mano mišriai odai tai pats pačiausias kremukas Sothys hidrooptimale, lengvas , drekinantis thumbup.gif
Atsakyti