Naudoju eucerin drekinama kremuka, paciai odai labai gerai, bet va jeigu kur eit tai man nepatinka, kad toks lyg riebus blizgejimas ant odos, noretusi, kad susigertu be zymiu...
QUOTE(*Mirabella* @ 2010 07 31, 22:29)
Naudoju eucerin drekinama kremuka, paciai odai labai gerai, bet va jeigu kur eit tai man nepatinka, kad toks lyg riebus blizgejimas ant odos, noretusi, kad susigertu be zymiu...
Apie koki cia?

QUOTE(Tulpelyte @ 2010 07 30, 23:47)
Aciu, vadinas sis atkrenta 
Dar vis mastau apie Eucerin su slapalu, bet manau jis bus per riebus man....

Dar vis mastau apie Eucerin su slapalu, bet manau jis bus per riebus man....
Pabandykit Sebamed Clear Face Care Gel

Himalaia, reikia patarimo dėl Rasos stangrinamojo serumo brandžiai odai

(jau nepatogu tiek klausinėti, bet labai patinka, kad yra kas išmano ir pataria)
Mano oda mišri, greitai kemšasi, linkusi dehidratuoti, man trisdešimt. Ar man jis tiktų, ar pakaktų drėkinimo, nes nenoriu perkrauti odos keliais produktais.
Štai sudėtis:
SUDĖTIS: Aqua, Glycerin, Buddeja Davidii Extract, Thymus Vulgaris (Thyme) Extract, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin
Dėkui iš karto

QUOTE(Puk @ 2010 08 01, 09:20)
Neblogas serumas, teoriškai turėtų jums tikti. Aišku, nieko ten nepristangrins, bet sudrėkint turėtų.
QUOTE(himalaia @ 2010 07 30, 23:10)
Iš Lietuvoj esančių produktų nelabai kol kas, gal kitos bus pastebėjusios.
Šiaip, Rasa turi neblogų priemonių su hialuronu, ir vienas kitas antioksidantas ten pasitaiko, kiek pastebėjau.
Mačiau, kažkas pirkiniuose Avalon Organics produktų yra įdėję, gal LT yra- serumas Lavender Renewal, hialurono mažiau, nei jūsų įdėtam, bet užtat yra ir daug kitų naudingų ingredientų. Tiktų labiau sausesnei odai.
Šiaip, Rasa turi neblogų priemonių su hialuronu, ir vienas kitas antioksidantas ten pasitaiko, kiek pastebėjau.
Mačiau, kažkas pirkiniuose Avalon Organics produktų yra įdėję, gal LT yra- serumas Lavender Renewal, hialurono mažiau, nei jūsų įdėtam, bet užtat yra ir daug kitų naudingų ingredientų. Tiktų labiau sausesnei odai.
jau noriu pakeisti si seruma, nes naudoju koki 8 buteliuka, tai ir vaizdas atsibodo, o ir kainuoja apie 150 lt

mano oda misri - riebi - jautri, idomu, tiktu tas avalon lavender serum?

na va, radau viena priemone, himalaia, apie sita kalbejai?
http://www.biok.lt/l...ipu-oda?pid=353
SUDĖTIS: Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Betaine, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Parfum, Disodium EDTA
rekomenduotum riebiai - jautriai odai?

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 01, 19:13)
SUDĖTIS: Aqua, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Dicaprylyl Ether, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Divinyldimethicone/Dimethicone Copolymer, C12-13 Pareth-23, C12-13 Pareth-3, Betaine, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Dimethicone, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Allantoin, Sodium Hyaluronate, Tocopherol, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Glyceryl Oleate, Citric Acid, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Isobutylparaben, Parfum, Disodium EDTA
riebesnis nei pvz Rasos drėkinamasis jautriai odai. Kiek skaičiau senesnėse Biok temose, merginos gyrė būtent rausvą. Lengvesnis už mėlynuosius. Tačiau man toks kremukas patinka tik šaltuoju metų laiku, vasarą man tik Rasos serumo bei kremo-gelio probleminei odai bereikia

Susidomėjau... geriau vėliau negu niekad

QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 01, 19:13)
rekomenduotum riebiai - jautriai odai?

As dar prisideciau tuo paciu klausdama ar yra poras kemsanciu ingredientu?

Meskala, aha, ziuriu, kad rausvoji priemone - kremas irgi su HA. reikes pabandyti 
Papildyta:
jeigu jis riebesnis uz rausvaja priemone - nenoriu jo, nes naudojant dabar - "plauks" visas veidas, ko pasekoje, manau, gali ir poros kimstis
geriau paimsiu rausvaji.

Papildyta:
QUOTE(Tulpelyte @ 2010 08 01, 19:55)
jeigu jis riebesnis uz rausvaja priemone - nenoriu jo, nes naudojant dabar - "plauks" visas veidas, ko pasekoje, manau, gali ir poros kimstis

QUOTE(Puk @ 2010 08 01, 16:20)
Pabandykit Sebamed Clear Face Care Gel
mano mišriai odai vasaros metu tai tiesiog
ir Himalaia minėjo, kad puikus drėkiklis net jautriai odai. tepu nakčiai storesniu sluoksniu, gerai susigeria ir dienai nepalieka jokio b

As vasarai kaip ir turiu kremuka Anna Lotan

istraukiau nakciai savo nenaudojama dr.ALkaitis

sudetis:
Organic Aloe Vera Gel*, virgin cold pressed organic Shea butter*, Organic Herbal Skin Repair Complex (composed of the organic herbs Jojoba*, Olive*, Hundred- leaved Rose blossoms°, Wild Carrot°, Echinacea root*, Coltsfoot*, Horsetail*, Water Navelwort*, Marigold blossoms*, and Roman Chamomile flowers*). Vegetable Lecithin, Citrus seed extract. Natural complexes of: vitamin E (D- alpha, beta, gamma, delta tocopherols and tocotrienols from Sunflower and Palm oils), vitamin A (from Carrot*, Aztec Marigold*), vitamin B (from Yerba Maté*, Chlorella*) and vitamin C (from Camu Camu°, Acerola Cherry*). Aroma (a blend of 100% pure Essential Oils).
* - Signifies certified organically grown
° - Signifies ethically wild-crafted
Papildyta:
buvau primirsus, kad ji turiu, reikes panaudti dabar vakarais, ziuresim, kaip cia bus

sudetis:
Organic Aloe Vera Gel*, virgin cold pressed organic Shea butter*, Organic Herbal Skin Repair Complex (composed of the organic herbs Jojoba*, Olive*, Hundred- leaved Rose blossoms°, Wild Carrot°, Echinacea root*, Coltsfoot*, Horsetail*, Water Navelwort*, Marigold blossoms*, and Roman Chamomile flowers*). Vegetable Lecithin, Citrus seed extract. Natural complexes of: vitamin E (D- alpha, beta, gamma, delta tocopherols and tocotrienols from Sunflower and Palm oils), vitamin A (from Carrot*, Aztec Marigold*), vitamin B (from Yerba Maté*, Chlorella*) and vitamin C (from Camu Camu°, Acerola Cherry*). Aroma (a blend of 100% pure Essential Oils).
* - Signifies certified organically grown
° - Signifies ethically wild-crafted
Papildyta:
buvau primirsus, kad ji turiu, reikes panaudti dabar vakarais, ziuresim, kaip cia bus

QUOTE(himalaia @ 2010 08 01, 18:51)
Neblogas serumas, teoriškai turėtų jums tikti. Aišku, nieko ten nepristangrins, bet sudrėkint turėtų.
30metem tinka? ir kuri is visu apziuretu su HA labiasiai rekomenduotum pagal sudedamasias dalis?