Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(mamadija @ 2010 08 02, 16:05)
Mano mišriai odai tai pats pačiausias kremukas Sothys hidrooptimale, lengvas , drekinantis thumbup.gif

man sothys kazkoks kosmaras, oda netoleruoja nei dekoratyvines, nei gydomosios ju kosmetikos schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 02, 16:51)
man sothys kazkoks kosmaras, oda netoleruoja nei dekoratyvines, nei gydomosios ju kosmetikos schmoll.gif

Na ne visiems tinka, kiekvienas turi atrasti jam tinkanti kremuka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 01, 12:13)
mano oda misri - riebi - jautri, idomu, tiktu tas avalon lavender serum? g.gif
na va, radau viena priemone, himalaia, apie sita kalbejai?

http://www.biok.lt/l...ipu-oda?pid=353

rekomenduotum riebiai - jautriai odai? bigsmile.gif

Tas Avalon labiau normaliai/ vos sausai odai. Šitas Rasos irgi, manau, labiau normaliai/ į sausumą.
Šitą http://www.biok.lt/l...ndi-oda?pid=389 pabandykit, čiobrelis gal nesudirgins odos g.gif

QUOTE(Meskala @ 2010 08 01, 12:32)
Susidomėjau... geriau vėliau negu niekad biggrin.gif įdomu, kurie būtent dieninio kremo su šilku ir UV apsauga ingredientai yra apsaugantys nuo UV?smile.gif Ar iš viso jį galima traktuoti kaip su SPF? nė vieno titano dioksido ar avobenzone ir kt nematau. Šis kremas man labai patiko. Puiki bazė makiažui.

Šitas- Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Tinosorb S). Jis apsaugo nuo visų UV spindulių, panašiai, kaip ir avobenzonas. Tik kas įdomu, kad SPF reitingo nėra išskirta, tai vien juo nepasitikėčiau g.gif Nebent parašyt į Biok ir paklaust…
Atsakyti
Gal kuri bandet Mario Badescu drekiklius? Ten ju tiek daug, nors imk ir bandyk visus is eiles doh.gif Viena jau pirkau - man per lengvas, reikia riebesnio. Vel planuoju uzsisakyt kazkuri, bet nesinori pirkt ir pardavinet, jei netiks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 04, 01:16)
Šitą http://www.biok.lt/l...ndi-oda?pid=389 pabandykit, čiobrelis gal nesudirgins odos g.gif

aciu mirksiukas.gif kaip tik ta nusiziurejau, reikes siandien isigyti drinks_cheers.gif bandysiu susidraugauti su juo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2010 08 04, 01:16)
Šitas- Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Tinosorb S). Jis apsaugo nuo visų UV spindulių, panašiai, kaip ir avobenzonas. Tik kas įdomu, kad SPF reitingo nėra išskirta, tai vien juo nepasitikėčiau g.gif Nebent parašyt į Biok ir paklaust…

ačiū Tau 4u.gif gaila, kad neaišku, kiek ilgai su tokiu kremu galima išbūti saulėje :|

dar visai neseniai aptikau neblogą linką apie UV apsaugą: Sunscreens: physical vs. Chemical
pastabėlė nežinančioms: jei kreme su SPF yra Avobenzone, reikalingas kitas ingredientas - Octocrylene - avobenzono stabilumui išlaikyti. Avobenzone, skirtingai nei Titanium dioxide ar Zinc dioxide, suteikia visišką apsaugą nuo saulės.
jir dar... tiek fizinės (titanium, zinc dioksidai), tiek cheminiai (avobenzone ir kiti) apsaugos nuo saulės medžiagos erzina odą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meskala: 04 rugpjūčio 2010 - 13:56
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 04, 11:11)
aciu mirksiukas.gif  kaip tik ta nusiziurejau, reikes siandien isigyti drinks_cheers.gif  bandysiu susidraugauti su juo biggrin.gif

Lauksiu atsiliepimų apie Rasos serumą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2010 08 05, 13:43)
Lauksiu atsiliepimų apie Rasos serumą mirksiukas.gif

siandien planuoju pirkti, o naudosiu nuo kokios kitos savaites, dabar noriu uzbaigti savo christina su HA
Atsakyti
nezinau cia i tema ar ne, bet gal kas gales atsakyt, ar galima deginti veida su apsauginiu kremu SPF15 jei pries pora dienu tepiau zeniac lp?
Atsakyti
Na, degintis niekad nėra gerai, bet jei teisingai naudosite apsauginį kremą- kodėl ne. Zeniac yra tiesiog rūgštinės priemonės, tad jei naudojate apsaugą nuo saulės, manau, kad galite joje būti.
Atsakyti
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 05, 13:48)
siandien planuoju pirkti, o naudosiu nuo kokios kitos savaites, dabar noriu uzbaigti savo christina su HA

O jūsų kremas su hyaluronic acid ar su sodium hyaluronate?
Radau info, kad tik Hyaluronic acid yra veikdmingas, o sodium hyaluronate- ne.
Ir nervina, kad Rasa aprašyme rašo, jog kremas su HA, o jis yra su sodium hyaluronate doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2010 08 06, 02:25)
Radau info, kad tik Hyaluronic acid yra veiksmingas, o sodium hyaluronate- ne.

Abu yra veiksmingi, tik veikia truputį kitaip. Daugma kosmetinių priemonių yra formuluojamos su sodium hyaluronate.
Atsakyti