QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 06, 04:00)
konsistencija

paprastai serumai intensyvesni uz kremus.
Čia tik kosmetikos gamintojai nori, kad jūs taip tikėtumėt... Labai dažnai serumas tikrai tik konsistencija nuo kremo skiriasi.
QUOTE(charisma2121 @ 2010 08 06, 08:02)
baigiu sunaudoti toki "vandenuka", jau nsipirkau kita. mano odai kazkas nerealaus, oda svytinti, kaip po geru atostogu
Jo, rūgštys yra gėris, mano didysis atradimas
Neturėtų tas vandenukas alkoholio, tai būtų puikus daiktas. Labai daug rūgščių, įdomu, koks procentas ant pakuotės parašytas?
QUOTE(SraigeSokaBreika @ 2010 08 06, 08:52)
Aš manau, kad Biok temoj merginos ir taip pukiai žino, ką kos kremas daro ir kokiai odai labiau tinka, nes yra pačios išbandžiusios ir atsirinkusios

Galit joms duoti mintį naujos temos pradžioj sudaryti išbandytų patinkančių/ nepatinkančių produktų sąrašą, būtų lengviau naujokėms atsirinkti, ką rinktis.
Jei žiūrint grynai į tekstūrą, tai mišriai odai labiau tiktų 1 ir 2, jie lengvesni. Jei į gerus ingredientus- jų turbūt daugiausiai 3 (fosfolipidai, antioksidantas vitaminas E, retinolio darinys) ir 4 (keli geri augalų ekstraktai, antioksidantas vynuogių kauliukų aliejus, geras drėkiklis hialurono darinys) kremuose. 3 priemonėj yra gana aštrus konservanas, galintis sukelti erzinimą.
Mišriai į riebumą odai turbūt rinkčiausi 2.
Nei vienas iš kremų neturi patikimos apsaugs nuo saulės, nes nėra SPF faktoriaus. 1 turi UV filtrą ir apsauginį ingredientą tinosorb S, tačiau nėra išskirta, koks bus SPF, tad vien juo pasitikėti nereiktų.