kokį faršą naudojai?
QUOTE(grange @ 2010 05 24, 09:55)
kokį faršą naudojai?
as kalakutiena visada naudoju, bet galima bet koki. Originaliam recepte kiauliena buvo parasyta.
tai v a galvoju kad su tokiu tai gausis minkštai, o mes kiaulienos nevalgom, tai su jautienos nežinau kaip čia būtų,nes viliojančiai atrodo, bet bijau kad bus sausa. nebent kalakutienos paieškočiau,bet nesu mačius

Elena vis stebiuosi is kur jus turite tiek fantazijos, nes visi receptai tiesiog nuostabus, o pateikimas
gal turite savo bloga, kuriame butu sudeti visi jusu isbandyti receptukai?

QUOTE(grange @ 2010 05 24, 13:15)
tai v a galvoju kad su tokiu tai gausis minkštai, o mes kiaulienos nevalgom, tai su jautienos nežinau kaip čia būtų,nes viliojančiai atrodo, bet bijau kad bus sausa. nebent kalakutienos paieškočiau,bet nesu mačius 

grange, tai imk vistiena, ji dar minkstesne uz kalakutiena bus.
QUOTE(Alborada @ 2010 05 24, 13:24)
Elena vis stebiuosi is kur jus turite tiek fantazijos, nes visi receptai tiesiog nuostabus, o pateikimas
gal turite savo bloga, kuriame butu sudeti visi jusu isbandyti receptukai?

Ačiū

Tai kad neturiu

Savaitgalis

Cepakai.Na cepakai kaip cepakai.Gaunasi skanus visada kaip tyčia

Faršo niekada nenaudoju pirktinio.Smulkinu su blenderiu.Kartu dedu daug svogūno,česnako ir daug prieskoninių žolelių

Į bulvių masę dedu varškės ir krakmolo kur lieka.
Varškės dedu iš akies...pvz vakar gavosi 14 cepelinų, varškės sunaudojau visą pokelį


Ten šalia tiesiog bulvių kukuliai be faršo.Dukra labai mėgsta


Keptos krevetės...niam niam...
Tigrinės krevetės atšaldome.
Paruošiame marinadą: išspaudžiame česnako,įpilame alyvuogių aliejaus,išspaudžiame citrinos sulčių, dedame druskos pagal skonį ir pipirų (pas mane apelsininiai).Viską išmaišome ir užpilame krevetės.Paliekam pasimarinavimui.
Padažui sumaišome grietinę,majonezą,agurką,krapus ir kaparėlius

Krevetės suveriame ant iešmelių ir kepame kur mums patinka...keptuvėje...orkaitėje...ant grotelių


Makaronai.
Čia jau labai elementaru,galima sakyti čia mano dukra gamino

Makaronus išverdame.
Mėsą supjaustome plonomis juostelėmis,paskaniname su druską,pipiriukais ir įpilame alyvuogių aliejaus.Paliekami truputį pasimarinuoti,po to apkepame ant gerai įkaitintos keptuvės


QUOTE(Nova @ 2010 05 24, 09:03)
As iki siol irgi tik zuvies teftelius zinojau, bet pasirodo ir mesos buna
Super skanus ir paprastai padaromas dalykas. Nesu didele mesos megeja, bet tefteliu net persivalgiau valgydama 


o mesos ne frikadeles

Siiap jau nesvarbu kas , bet skaniai atrodo


QUOTE(Nova @ 2010 05 23, 19:17)
Mėsos tefteliai padaže
mmmmmm................labai skaniai atrodo ir aščiu už įdėją į padažiuką dėti majonezo

QUOTE(Elena @ 2010 05 24, 14:03)
Cepakai.Na cepakai kaip cepakai.Gaunasi skanus visada kaip tyčia ..
na baltas pavydas kad "skanūs kaip visada", man vis nesiseka jų įveikti

QUOTE(Nova @ 2010 05 24, 13:02)
grange, tai imk vistiena, ji dar minkstesne uz kalakutiena bus.
aha, paieškosiu, nes kažkaip įprastuose supermarketuose akys neužkliuvo

Elena,ar Jūs esate registruota iki.lt ?
QUOTE(Baltija @ 2010 05 24, 19:08)
Elena,ar Jūs esate registruota iki.lt ?
Taip...prikalbino

QUOTE(Elena @ 2010 05 24, 18:30)
tai gerai


