Elena, jums pats laikas jau butu koki kulinarini tinklapi susikurt, nes receptai ir nuotraukos jusu stulbinancios! Viskas taip paprastai pagaminama, bet taip graziai pateikta, kad atrodo monitoriaus kampa nukastum
"I breath in Love, I breath out Love, everything is Love, I'M LOVE."
Ačiū mergaitės Jus tik gaminkit,klauskit...
Jau buvau nusprendus viskas...man užtenka...apkristai kam to reikia???
Nes gaunų visokių komentarų Tipo ne aš čia gaminu,traukiu nuotraukas iš kažkur...ir taip toliau...Bet,lai sau rašo ir pūtuojasi,nekreipsiu aš dėmesio,dabar tyčia norisi dar daugiau receptų pridėti O tos kurios rašo arba apkritai gamint nemoka...arba valgo sasiskas su bulvėmis kasdien
Gerumo neįmanoma atiduoti, nes jis visada sugrįžta...
Nes gaunų visokių komentarų Tipo ne aš čia gaminu,traukiu nuotraukas iš kažkur...ir taip toliau...Bet,lai sau rašo ir pūtuojasi,nekreipsiu aš dėmesio,dabar tyčia norisi dar daugiau receptų pridėti O tos kurios rašo arba apkritai gamint nemoka...arba valgo sasiskas su bulvėmis kasdien
as esu tik tyli sios temos stebetoja...bet Tavo Elena isradingumui ribu nera... super!!!
as is tu, kur daznai del laiko trukumo (o gal cia save apgaudineju? ) verdu makaronus ir bulves su sasyskom, bet... kasdien pries gamindama vakariene uzsuku cia- akis paganyt ir nors kokio ikvepimo gauti... saunuoles jus !! aciu Jums uz puikias idejas...juk zinot kaip buna- rodos rankas turi, pagaminti viska gali- o ideju truksta...
Labutis snd. gaminsiu si patiekaliuka iskilo klausimu kaip susukti, kad ta mase nepabegtu, juk galai gausis atviri? ir uztenka is vienos ir kitos puses apkepti? cia atidengus dangti ar uzdengus kept?man vis atrodo, kad vidus neiskeps
Aciu