Įkraunama...
Įkraunama...

Absurdiškoms PSD įmokoms-ne!

mano mama nedirbo 2 menesius ir jai aisku reikia susimoketi doh.gif nu bet as matyt ziopla kad nerandu i kokia saskaita ir kokiu imokos kodu blush2.gif padekite 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kibuka @ 2010 04 24, 17:14)
mano mama nedirbo 2 menesius ir jai aisku reikia susimoketi  doh.gif nu bet as matyt ziopla kad nerandu i kokia saskaita ir kokiu imokos kodu  blush2.gif padekite  4u.gif  4u.gif  4u.gif

mane irgi tas pats klausimas domina ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kibuka @ 2010 04 24, 17:14)
mano mama nedirbo 2 menesius ir jai aisku reikia susimoketi  doh.gif nu bet as matyt ziopla kad nerandu i kokia saskaita ir kokiu imokos kodu  blush2.gif padekite  4u.gif  4u.gif  4u.gif

http://www.delfi.lt/...d.d?id=30906635
Atsakyti
Sveikos merginos buvo MB VMI ir ka rase prasyma, kad mokes nuo kitu metu sausio 1 dienos tai pasake, kad per velu reikia greiciau susimoketi ir moketi reikia kuo greiciau, nes vakar tipo prieme istatyma kazkoki, kur jis nieko nerandu, jei nemokesit delspinigius reiks moketi kokia cia nesamone suokia, juk sake jokiu delspinigiu neskaiciuos jauciu mulkina zmones, kad kuo greiciau susimoketu doh.gif
Atsakyti
Be abejo, VMI reikalaus,kad mokėtumėt iš karto,bet yra išaiškinimas,kaip galima mokėti,o ką ten tos bobeles iš VMI kalba,dar nereiškia kad taip turi būti
http://www.vmi.lt/lt/?itemId=10816538
Atsakyti
siandien ir as nuvaziavai i VMI, tai vat, sake, galiu rasyt prasyma kad atidetu mokejima ar dalimis, bet tai butu netikslinga, nes skaiciuosis delpinigiai bet kokiu atveju. Nemanau, kad jei nesiskaiciuotu, butu taip melavusi smile.gif Tik nesuprantu, kam tada ta prasyma rasyti, jei ar taip, ar taip skaiciuojami delspinigiai..Matyt musu gudrieji politikai pasiule tas lengvatas, bet delspinigius pamirso nubraukti, cia kad zmones nusiramintu ir nebesipiktintu doh.gif Beje, as irgi skaiciau VMI puslapyje, kur rasoma apie lengvatas, bet ten gudriai nutylima apie delspinigius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katex: 29 balandžio 2010 - 15:16
Vietos mokesčių administratorius taip pat suteiks išsamią informaciją apie mokesčių administratoriaus taikomą delspinigių normą ir jų skaičiavimo trukmės apribojimą. Pažymėtina, kad mokesčių mokėtojai nuo priskaičiuotos delspinigių sumos galės būti atleisti pagal Mokesčių administravimo įstatymo nuostatas, pavyzdžiui, dėl gyventojo sunkios ekonominės ir socialinės padėties.

VMI daug ką skirtingai traktuoja,taip kad reik gerai viską išsistudijuoti , o tik vėliau ten eiti smile.gif
Tik man idomu g.gif kaip su tuo kreipimusi į Konstitucinį teismą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rulle: 29 balandžio 2010 - 15:34
As visai nebenustebciau, jei ir parasius ta prasyma delspinigiai skaiciuotusi doh.gif Juk ir tas PSD buvo priskaiciuotas neisipejus ir nezinojus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(mergyte_ @ 2010 04 28, 19:48)
Sveikos merginos buvo MB VMI ir ka rase prasyma, kad mokes nuo kitu metu sausio 1 dienos tai pasake, kad per velu reikia greiciau susimoketi ir moketi reikia kuo greiciau, nes vakar tipo prieme istatyma kazkoki, kur jis nieko nerandu, jei nemokesit delspinigius reiks moketi kokia cia nesamone suokia, juk sake jokiu delspinigiu neskaiciuos jauciu mulkina zmones, kad kuo greiciau susimoketu  doh.gif

Delspinigiai skaičiuojami pagal LR Mokesčių administravimo įstatymą (jis nepakeistas) - nuo 05.03 bus pradėti skaičiuoti, jei bus skola. Delspinigiai skaičiuojami 180 dienų nuo tiesės išieškoti atsiradimo (ji atsiras po 20 d. nuo 05.03).
Galima kreiptis į VMI su prašymu atleisti nuo priskaičiuotų delspinigių dėl sunkios ekonominės ar socialinės padėties, kaip rašė rulle.

QUOTE(katex @ 2010 04 29, 17:09)
As visai nebenustebciau, jei ir parasius ta prasyma delspinigiai skaiciuotusi doh.gif Juk ir tas PSD buvo priskaiciuotas neisipejus ir nezinojus doh.gif

Tikrai skaičiuosis ir parašius prašymą mokėti dalimis, deja verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andos: 29 balandžio 2010 - 17:31
Aš vakar buvau VMI ir man sakė, kad delspinigiai nesiskaičiuos jei bus parašytas prašymas atidėti g.gif tai kaip čia suprasti...O kai paklausiau ar gali nurašyti į beviltiškas, sakė, kad reikia eiti į Šermukšnių g. VMI ir ten aiškintis kas ir kaip...
Atsakyti
QUOTE(selen @ 2010 04 29, 21:31)
Aš vakar buvau VMI ir man sakė, kad delspinigiai nesiskaičiuos jei bus parašytas prašymas atidėti  g.gif tai kaip čia suprasti...O kai paklausiau ar gali nurašyti į beviltiškas, sakė, kad reikia eiti į Šermukšnių g. VMI ir ten aiškintis kas ir kaip...

Kuris įstatymas yra pakeistas, kad neskaičiuos delspinigių g.gif
Gal pakeis, bet kol kas yra taip.

Nurašymas į beviltiškas reiškia, kad 1 metus nebus išieškoma, nes nėra pakankamai turto/pajamų ir pan. Visai nurašoma glai būti tik po 5 metų 4u.gif
Įstatymų tia kol kas nepakeitė schmoll.gif Tik svarsto, mąsto dar doh.gif
Atsakyti
Visada sakydavau, kad niekada nenorėčiau palikti Lietuvos, išvažiuoti į kitą šalį.
Bet dabar..Kuo toliau, tuo giliau apie tai mąstau.

Aš suprantu, kad toks įstatymas iš esmės yra reikalingas. Pateisinčiau jį, jei pasakytų, kad nuo xxxx datos reikĖs mokėti tokias ir tokias įmokas. O dabar..Gyveni sau ramiai ir staiga supranti, kad tu skolingas.

Mano vyras turi I (20%) neįgalumo grupę. Kas reiškia, kad yra draustas.
Dėl jo nenoro būti izoliuotam nuo aplinkos, nusprendė, kad bandys kažkiek dirbti- lėtai, po truputėlį. Manau, kad tai tik pagirtina. Kaip doras LT pilietis nelegaliai dirbti nenorėjo
Kartas nuo karto 2009m. nupirkdavau jam patentą.
Net į galvą ateit negalėjo, kad JAU draustas žmogus, neįgalusis, bus įrašytas į skolininkų gretas doh.gif Dievulėliau, kiek jis uždirbo ir sugebėjo uždirbti per tą laiką? Juokas. Dirbo tik tam, kad namie "nenupušt", vienam pasilikus doh.gif
Ir niekam nepaaiškinsi, kad žmogus per tą laiką dirbo gal tik kelias dienas?
Kadangi būdavo taip, kad patentas mėnesiui paliesdavo 2 mėnesius (pvz. 2009-03-16 iki 2009-04-15), priskaičiuotos dvigubos PSD įmokos (absurdų absurdas). Taigis, esame skoloje, nepaisant to, kad žmogus draustas doh.gif
Sumokėsiu aš tuos nelaimingus pinigus, "nenubednėsiu" tikrai, bet pirmą kartą gyvenime sau sakau: MAN GĖDA GYVENTI LT!

Atsakyti