QUOTE(selen @ 2010 04 29, 21:31)
Aš vakar buvau VMI ir man sakė, kad delspinigiai nesiskaičiuos jei bus parašytas prašymas atidėti
tai kaip čia suprasti...O kai paklausiau ar gali nurašyti į beviltiškas, sakė, kad reikia eiti į Šermukšnių g. VMI ir ten aiškintis kas ir kaip...
jus galit pasirasyt su vmi sutarti,kad mokesit dalimis,tada delspinigiai nesiskaiciuos.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 30, 19:11)
jus galit pasirasyt su vmi sutarti,kad mokesit dalimis,tada delspinigiai nesiskaiciuos.
tai va, būtent, man taip ir sakė...
Papildyta:
QUOTE(Kashaya @ 2010 04 30, 12:01)
Visada sakydavau, kad niekada nenorėčiau palikti Lietuvos, išvažiuoti į kitą šalį.
Bet dabar..Kuo toliau, tuo giliau apie tai mąstau.
Aš suprantu, kad toks įstatymas iš esmės yra reikalingas. Pateisinčiau jį, jei pasakytų, kad nuo xxxx datos reikĖs mokėti tokias ir tokias įmokas. O dabar..Gyveni sau ramiai ir staiga supranti, kad tu skolingas.
..........
MAN GĖDA GYVENTI LT!
Bet dabar..Kuo toliau, tuo giliau apie tai mąstau.
Aš suprantu, kad toks įstatymas iš esmės yra reikalingas. Pateisinčiau jį, jei pasakytų, kad nuo xxxx datos reikĖs mokėti tokias ir tokias įmokas. O dabar..Gyveni sau ramiai ir staiga supranti, kad tu skolingas.
..........
MAN GĖDA GYVENTI LT!
Tą patį norėčiau pasakyti ir aš... Labai labai gaila, kad mūsų Lietuvėlėj taip yra.
QUOTE(Kashaya @ 2010 04 30, 12:01)
Sumokėsiu aš tuos nelaimingus pinigus, "nenubednėsiu" tikrai, bet pirmą kartą gyvenime sau sakau: MAN GĖDA GYVENTI LT!
Tam kad tą skylė biudžete neatsirastų čia paskaičius drįstu pasiteirauti jūsų.... tai vistik sumokėti geriau nei po to nervotis dėl bus/nebus delstpinigių ir pan?
Šiaip situacija paprasta 2009 keli pirmi mėn dirbti...po to nedirbti 5 mėnesiai, per juos nestota i DB ir po to vėl pradėta dirbti.... deklaracijoj dviejų nuliu zona
tai įtariu kad teks šiandieną turštinti sąskaitas ir pildyti biudžeta.
"Garbė'' būti Lietuvoje.
gal galit kas tikslliai paaiskinti-reikia man visgi susimoketi-ta psd ar ne,jei turim 2 vaikus-vienam-5m kitam-19m???
Na niekur nerandu parasyta apie tai,,,,,,,
Nesamone ir tiek!
Nesamone ir tiek!
QUOTE(boruze34 @ 2010 05 01, 15:44)
gal galit kas tikslliai paaiskinti-reikia man visgi susimoketi-ta psd ar ne,jei turim 2 vaikus-vienam-5m kitam-19m???
Nesamone ir tiek!
Nesamone ir tiek!
sakyciau,kad nereikia,bet geriausia rasyti uzklausima vmi
QUOTE(katex @ 2010 05 01, 19:45)
0,04lt
As irgi turiu skola 720 lt.Buvau nuvaziavus i VMI,parasiau prasyma atideti mokejima,tai reikejo surasyti terminus kada galesiu sumoketi,surasiau nuo 2014 sausio men.,po 100 lt kas menesi moketi,jeigu mokesiu pagal parasytus terminus,tai delspinigiu neskaiciuos,o skaiciuos tik tuo atveju jeigu nemokesiu arba veluosiu.Atideti mokejimus galima iki 2014 gruodzio 30 d.
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 30, 19:11)
AR tikrai
QUOTE(katex @ 2010 05 01, 18:45)
0,04 proc už dieną
QUOTE(silke:) @ 2010 05 01, 18:49)
0,04lt
QUOTE(AMANT @ 2010 05 01, 18:50)
As irgi turiu skola 720 lt.Buvau nuvaziavus i VMI,parasiau prasyma atideti mokejima,tai reikejo surasyti terminus kada galesiu sumoketi,surasiau nuo 2014 sausio men.,po 100 lt kas menesi moketi,jeigu mokesiu pagal parasytus terminus,tai delspinigiu neskaiciuos,o skaiciuos tik tuo atveju jeigu nemokesiu arba veluosiu.Atideti mokejimus galima iki 2014 gruodzio 30 d.
Kokiam mieste čia