Įkraunama...
Įkraunama...

Absurdiškoms PSD įmokoms-ne!

Pirma paklausiau, paskui supratau kad nesamones klausiu doh.gif Teko istrint zinute smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katex: 30 balandžio 2010 - 12:42
QUOTE(selen @ 2010 04 29, 21:31)
Aš vakar buvau VMI ir man sakė, kad delspinigiai nesiskaičiuos jei bus parašytas prašymas atidėti  g.gif tai kaip čia suprasti...O kai paklausiau ar gali nurašyti į beviltiškas, sakė, kad reikia eiti į Šermukšnių g. VMI ir ten aiškintis kas ir kaip...

jus galit pasirasyt su vmi sutarti,kad mokesit dalimis,tada delspinigiai nesiskaiciuos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 30, 19:11)
jus galit pasirasyt su vmi sutarti,kad mokesit dalimis,tada delspinigiai nesiskaiciuos.

tai va, būtent, man taip ir sakė... smile.gif ir jeigu atidės vėlesniam laikui, tai irgi neskaičiuos, tik reik sutartį pasirašyti... smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Kashaya @ 2010 04 30, 12:01)
Visada sakydavau, kad niekada nenorėčiau palikti Lietuvos, išvažiuoti į kitą šalį.
Bet dabar..Kuo toliau, tuo giliau apie tai mąstau.

Aš suprantu, kad toks įstatymas iš esmės yra reikalingas. Pateisinčiau jį, jei pasakytų, kad nuo xxxx datos reikĖs mokėti tokias ir tokias įmokas. O dabar..Gyveni sau ramiai ir staiga supranti, kad tu skolingas.
..........
MAN GĖDA GYVENTI LT!

Tą patį norėčiau pasakyti ir aš... Labai labai gaila, kad mūsų Lietuvėlėj taip yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo selen: 30 balandžio 2010 - 21:30
Tai as nieko nesuprantu, arba jos pacios nezino, kaip yra is tikruju, arba gal jos turi galimybe neleisti neskaiciuot delspinigiu g.gif Teks vel vaziuoti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashaya @ 2010 04 30, 12:01)

Sumokėsiu aš tuos nelaimingus pinigus, "nenubednėsiu" tikrai, bet pirmą kartą gyvenime sau sakau: MAN GĖDA GYVENTI LT!

drinks_cheers.gif kad ir kaip bebūtų aš sutinku doh.gif

Tam kad tą skylė biudžete neatsirastų čia paskaičius drįstu pasiteirauti jūsų.... tai vistik sumokėti geriau nei po to nervotis dėl bus/nebus delstpinigių ir pan?

Šiaip situacija paprasta 2009 keli pirmi mėn dirbti...po to nedirbti 5 mėnesiai, per juos nestota i DB ir po to vėl pradėta dirbti.... deklaracijoj dviejų nuliu zona biggrin.gif skola biggrin.gif (Tegyvuoja Valstybė Valio) tai ką? Protinga buchalterė, padėjusi susitvarkyti deklaracijas patarė susimokėti vistik....iki gegužės 3d. nes patarė ''susimastyk, negi manai kad LT vyriausybė nesugalvos delstpinigių??? tam kad užlopyti skyles ir pan. nesvarbu kils tauta nekils, o kol susiprotės kilti jau ir delspinigiai skaičiuojami bus''

tai įtariu kad teks šiandieną turštinti sąskaitas ir pildyti biudžeta.

"Garbė'' būti Lietuvoje. cool.gif
Atsakyti
gal galit kas tikslliai paaiskinti-reikia man visgi susimoketi-ta psd ar ne,jei turim 2 vaikus-vienam-5m kitam-19m???
Na niekur nerandu parasyta apie tai,,,,,,,
Nesamone ir tiek!
Atsakyti
QUOTE(boruze34 @ 2010 05 01, 15:44)
gal galit kas tikslliai paaiskinti-reikia man visgi susimoketi-ta psd ar ne,jei turim 2 vaikus-vienam-5m kitam-19m???
Na niekur nerandu parasyta apie tai,,,,,,,
Nesamone ir tiek!

sakyciau,kad nereikia,bet geriausia rasyti uzklausima vmi mirksiukas.gif turesite rastiska atsakyma,nes su tais skambuciais doh.gif
Atsakyti
doh.gif na kaip būtų gerai tiesiog žinoti, kad pasakytų ----- reikia ar nereikia susimokėti ir taškas doh.gif
Atsakyti
O gal kas zino delspinigiu dydi?Siaip idomu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(katex @ 2010 05 01, 19:45)

0,04lt
Atsakyti
As irgi turiu skola 720 lt.Buvau nuvaziavus i VMI,parasiau prasyma atideti mokejima,tai reikejo surasyti terminus kada galesiu sumoketi,surasiau nuo 2014 sausio men.,po 100 lt kas menesi moketi,jeigu mokesiu pagal parasytus terminus,tai delspinigiu neskaiciuos,o skaiciuos tik tuo atveju jeigu nemokesiu arba veluosiu.Atideti mokejimus galima iki 2014 gruodzio 30 d.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 30, 19:11)

AR tikrai g.gif blink.gif g.gif

QUOTE(katex @ 2010 05 01, 18:45)

0,04 proc už dieną

QUOTE(silke:) @ 2010 05 01, 18:49)

schmoll.gif schmoll.gif

QUOTE(AMANT @ 2010 05 01, 18:50)
As irgi turiu skola 720 lt.Buvau nuvaziavus i VMI,parasiau prasyma atideti mokejima,tai reikejo surasyti terminus kada galesiu sumoketi,surasiau nuo 2014 sausio men.,po 100 lt kas menesi moketi,jeigu mokesiu pagal parasytus terminus,tai delspinigiu neskaiciuos,o skaiciuos tik tuo atveju jeigu nemokesiu arba veluosiu.Atideti mokejimus galima iki 2014 gruodzio 30 d.

Kokiam mieste čia g.gif Ar jūs teikėt deklaraciją ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andos: 03 gegužės 2010 - 19:35