Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*1 Namučiai

Sveikutes,gal zinote kokiu puslapeliu,kad butu rasoma citatu apie knygas,knygu skaityma,knygos itaka zmogui ir t.t.O gal pacios zinote kokia gera citata ir mielai pasidalintumete.Likciau labai dekinga. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2010 04 02, 21:38)
Sveikutes,gal zinote kokiu puslapeliu,kad butu rasoma citatu apie knygas,knygu skaityma,knygos itaka zmogui ir t.t.O gal pacios zinote kokia gera citata ir mielai pasidalintumete.Likciau labai dekinga.  bigsmile.gif

Parsisiųsk mano citatas. Jų nėra labai daug, bet gal rasi, ką gero smile.gif
http://www.failai.lt...citatos.doc.htm
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 04 02, 21:43)
Parsisiųsk mano citatas. Jų nėra labai daug, bet gal rasi, ką gero smile.gif
http://www.failai.lt...citatos.doc.htm

Aciu. thumbup.gif
Atsakyti
Sielos sparnai, radau dar vieną narę į mūsų knygų klubą biggrin.gif Šiandien susitarėm su viena mergina keistis knygomis, galvojom, kad abi iš klaipėdos esam, paskui išsiaiškinom, kad iš mūsų kaimo biggrin.gif Susitarėm susitikti parke, prie laiptų, o paskui paaiškėjo, kad gyvena už poros namų nuo manęs lotuliukas.gif Smagiai paplepėjom, apsikeitėm knygom, dar po vieną pasiskolinom viena iš kitos biggrin.gif
Atsakyti
Dar viens, bet čia šiaip mintis nebloga rolleyes.gif user posted image

QUOTE(Dorifore @ 2010 04 02, 21:37)
Sielos sparnai, iš kur tu trauki šitas grožybes  bigsmile.gif
Iš slaptavietės biggrin.gif

QUOTE(Dorifore @ 2010 04 02, 21:51)
Sielos sparnai, radau dar vieną narę į mūsų knygų klubą  biggrin.gif  Šiandien susitarėm su viena mergina keistis knygomis, galvojom, kad abi iš klaipėdos esam, paskui išsiaiškinom, kad iš mūsų kaimo  biggrin.gif Susitarėm susitikti parke, prie laiptų, o paskui paaiškėjo, kad gyvena už poros namų nuo manęs  lotuliukas.gif  Smagiai paplepėjom, apsikeitėm knygom, dar po vieną pasiskolinom viena iš kitos  biggrin.gif
Geras bigsmile.gif O ji irgi SM yra?
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 02, 21:56)
Iš slaptavietės biggrin.gif

Geras bigsmile.gif O ji irgi SM yra?

Paieškok man knygynių paveikslėlių tauiruotei ax.gif
Ne, ji nėra SM, pradėjom bendrauti knygumainai.lt vakar biggrin.gif Jaunesnė už mus, bet rimta skaitovė biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakarėlis, mielosios.
QUOTE(Gossipgirl @ 2010 04 02, 13:39)
Gal kas skaitėte šią knygą ir turite atsiliepimų?
Ian McEwan "Atpirkimas"

Skaityt tai dar neskaičiau, bet filmą žiūrėjau ir man jis patiko. Turiu net nusipirkusi, bet nežinau, kada prieisiu.

O aš irgi pasigirsiu savo pirkiniais/ radiniais... blush2.gif Nors nesu iš tų kurioms rankos tiesiasi daug knygų pirkti, tačiau Maksui Frajui neatsispyriau. Vasarą, kai buvo "Pegase" išpardavimas, nusipirkau pirmąją knygą... ir "užsikabinau", tik tada pagailėjau pinigėlių dar dviem jo knygom nusipirkti, bet iki šiol apgailestavau, kad tada taip ir nepirkau. O aptikusi, kad "Vagoje" jos yra nukainuotos, tai nukoviau sau likusias tris ir dar draugei paėmiau. thumbup.gif Knygas jau buvau perskaičiusi, pasiėmusi iš bibliotekos, bet man jos taip patiko, kad norėjau savo turėti. rolleyes.gif Taigi, kam patinka knygos su fantazija ir, jei patiko Haris Poteris, rekomenduoju. 4u.gif

Beje, Klaipėdos Simonaitytės bibliotekoje išbandžiau ir savitarną. Pasiėmiau dvi knygas (jūsų minėtą Val McDermid "Undinių vilionės" ir Rody Stewart "Pelkynės princas ir kiti su darbu susiję pavojai, patirti per metus Irake").
O vakar vakare dar pradėjau seniai norėtą Tahir Shah "Kalifo rūmai. Metai Kasablankoje". Knyga iš karto pribloškė kvapų, skonių gausa, netikėtom tradicijom. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(L'ora @ 2010 04 02, 16:53)
Jau minėjau, kad labai fainas knyginėlis yra Šeškinės "IKI" pasaže ar kaip pavadinti, apačioj, galima rasto akcijiniu, nuolaidinių knygų.....

Mat kaip bigsmile.gif Dažnai lankausi toje IKI, o į jos knygynėlį neužeinu. Reiks prazonduoti biggrin.gif

QUOTE(adžani @ 2010 04 02, 17:54)
Net negalvok,o tik imk  as ja is maxes pirkau uz  17lt kai buvo nuolaidos,o mat dar galvoji ar imt uz tokia kaina  bigsmile.gif Galit ir mane jau traukt i Picoult gerbeju kluba itrauke ir mane.  ax.gif
Beje kokias patartumet pirkt knygas is pegaso nuolaidu?  g.gif Meiles romanu neskaitau.  blush2.gif

Nežinau, gal ir pirksiu. Bet praeitą mėn. tiek knygų prisipirkau doh.gif Kad jau pasiruošusi stambdyti su jų pirkimais.
Beje tarp Pegaso nuolaidų aparat Čekuolio knygos daugiau norimų neradau. Tai nors tiek gerai, piniginei ramiau tongue.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 02, 20:19)
Aj, bebūnant knygyne vienos akies blakstienytes tampė  Pamuko "Stambulas", kitos - užstrigo pavadinimas, bet apie vikingų laikus, tokia neplona knygutė rolleyes.gif Tai sakiau "Pabūkit dar, aš grįšiu jūsų pasiimti" rolleyes.gif biggrin.gif

Va "Stambulą" tai būčiau čiupusi, jei jau akis užkliuvo. Manau, labiau verta bibliotekos, nei kad "Paskutinis haremas" mirksiukas.gif Bent jau maniškis "Haremas" iškeliavo, o "Stambulas", manau, pasiliks.

Papildyta:
QUOTE(daite @ 2010 04 02, 21:18)
O vakar vakare dar pradėjau seniai norėtą Tahir Shah "Kalifo rūmai. Metai Kasablankoje". Knyga iš karto pribloškė kvapų, skonių gausa, netikėtom tradicijom.  rolleyes.gif

Man šioji labai labai patiko thumbup.gif
Parašyk savuosius įspūdžius, kai ją pabaigsi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 04 02, 22:04)
*Paieškok man knygynių paveikslėlių tauiruotei  ax.gif
**Ne, ji nėra SM, pradėjom bendrauti knygumainai.lt vakar  biggrin.gif Jaunesnė už mus, bet rimta skaitovė  biggrin.gif
*Vuo ČIA gali pabandyt paieškot mirksiukas.gif
**Tai reiks tada pažindintis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 02, 22:45)
*Vuo ČIA gali pabandyt paieškot mirksiukas.gif
**Tai reiks tada pažindintis bigsmile.gif

Ačiū, einu ieškot, planuoju per gimtadienį pasidaryt ax.gif
Aš jau ir apie tave jai papasakojau biggrin.gif Kitą kartą usžiminsiu, gal norės papildyti mūsų klubą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 04 02, 22:51)
*Ačiū, einu ieškot, planuoju per gimtadienį pasidaryt  ax.gif
**Aš jau ir apie tave jai papasakojau  biggrin.gif  Kitą kartą usžiminsiu, gal norės papildyti mūsų klubą  ax.gif
*Kada gimei? bigsmile.gif Jei sakei, tai zabil krakadil blush2.gif
**Jep, užsimink, duosiu ir jai tinginio gabaliuką biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 02, 22:54)
*Kada gimei? bigsmile.gif Jei sakei, tai zabil krakadil blush2.gif
**Jep, užsimink, duosiu ir jai tinginio gabaliuką biggrin.gif

Tai jau tikrai, kad krakadil biggrin.gif Po 2mėn lygiai bus. Užsirašyk, dovanų noriu knygos blush2.gif lotuliukas.gif

Beje, tu po mano filmo aprašymo "Dėdės Tomo trobelė" dar nori jį pažiūrėt? ax.gif

Aš jaučiu, kad eisiu šiandien anksti miegot, tiksliau nuo kompo, nes kažko taip traukia knygos paskaityt biggrin.gif
Atsakyti