Sveikutes,gal zinote kokiu puslapeliu,kad butu rasoma citatu apie knygas,knygu skaityma,knygos itaka zmogui ir t.t.O gal pacios zinote kokia gera citata ir mielai pasidalintumete.Likciau labai dekinga.

QUOTE(adžani @ 2010 04 02, 21:38)
Sveikutes,gal zinote kokiu puslapeliu,kad butu rasoma citatu apie knygas,knygu skaityma,knygos itaka zmogui ir t.t.O gal pacios zinote kokia gera citata ir mielai pasidalintumete.Likciau labai dekinga. 

Parsisiųsk mano citatas. Jų nėra labai daug, bet gal rasi, ką gero

http://www.failai.lt...citatos.doc.htm
QUOTE(Dorifore @ 2010 04 02, 21:43)
Parsisiųsk mano citatas. Jų nėra labai daug, bet gal rasi, ką gero 

Aciu.

Sielos sparnai, radau dar vieną narę į mūsų knygų klubą
Šiandien susitarėm su viena mergina keistis knygomis, galvojom, kad abi iš klaipėdos esam, paskui išsiaiškinom, kad iš mūsų kaimo
Susitarėm susitikti parke, prie laiptų, o paskui paaiškėjo, kad gyvena už poros namų nuo manęs
Smagiai paplepėjom, apsikeitėm knygom, dar po vieną pasiskolinom viena iš kitos

Dar viens, bet čia šiaip mintis nebloga

O ji irgi SM yra?

QUOTE(Dorifore @ 2010 04 02, 21:37)
Sielos sparnai, iš kur tu trauki šitas grožybes
Iš slaptavietės 

QUOTE(Dorifore @ 2010 04 02, 21:51)
Sielos sparnai, radau dar vieną narę į mūsų knygų klubą
Šiandien susitarėm su viena mergina keistis knygomis, galvojom, kad abi iš klaipėdos esam, paskui išsiaiškinom, kad iš mūsų kaimo
Susitarėm susitikti parke, prie laiptų, o paskui paaiškėjo, kad gyvena už poros namų nuo manęs
Smagiai paplepėjom, apsikeitėm knygom, dar po vieną pasiskolinom viena iš kitos
Geras 

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 02, 21:56)
Paieškok man knygynių paveikslėlių tauiruotei

Ne, ji nėra SM, pradėjom bendrauti knygumainai.lt vakar

Labas vakarėlis, mielosios.
Skaityt tai dar neskaičiau, bet filmą žiūrėjau ir man jis patiko. Turiu net nusipirkusi, bet nežinau, kada prieisiu.
O aš irgi pasigirsiu savo pirkiniais/ radiniais...
Nors nesu iš tų kurioms rankos tiesiasi daug knygų pirkti, tačiau Maksui Frajui neatsispyriau. Vasarą, kai buvo "Pegase" išpardavimas, nusipirkau pirmąją knygą... ir "užsikabinau", tik tada pagailėjau pinigėlių dar dviem jo knygom nusipirkti, bet iki šiol apgailestavau, kad tada taip ir nepirkau. O aptikusi, kad "Vagoje" jos yra nukainuotos, tai nukoviau sau likusias tris ir dar draugei paėmiau.
Knygas jau buvau perskaičiusi, pasiėmusi iš bibliotekos, bet man jos taip patiko, kad norėjau savo turėti.
Taigi, kam patinka knygos su fantazija ir, jei patiko Haris Poteris, rekomenduoju.
Beje, Klaipėdos Simonaitytės bibliotekoje išbandžiau ir savitarną. Pasiėmiau dvi knygas (jūsų minėtą Val McDermid "Undinių vilionės" ir Rody Stewart "Pelkynės princas ir kiti su darbu susiję pavojai, patirti per metus Irake").
O vakar vakare dar pradėjau seniai norėtą Tahir Shah "Kalifo rūmai. Metai Kasablankoje". Knyga iš karto pribloškė kvapų, skonių gausa, netikėtom tradicijom.
QUOTE(Gossipgirl @ 2010 04 02, 13:39)
Skaityt tai dar neskaičiau, bet filmą žiūrėjau ir man jis patiko. Turiu net nusipirkusi, bet nežinau, kada prieisiu.
O aš irgi pasigirsiu savo pirkiniais/ radiniais...

Beje, Klaipėdos Simonaitytės bibliotekoje išbandžiau ir savitarną. Pasiėmiau dvi knygas (jūsų minėtą Val McDermid "Undinių vilionės" ir Rody Stewart "Pelkynės princas ir kiti su darbu susiję pavojai, patirti per metus Irake").
O vakar vakare dar pradėjau seniai norėtą Tahir Shah "Kalifo rūmai. Metai Kasablankoje". Knyga iš karto pribloškė kvapų, skonių gausa, netikėtom tradicijom.

QUOTE(L'ora @ 2010 04 02, 16:53)
Jau minėjau, kad labai fainas knyginėlis yra Šeškinės "IKI" pasaže ar kaip pavadinti, apačioj, galima rasto akcijiniu, nuolaidinių knygų.....
Mat kaip

QUOTE(adžani @ 2010 04 02, 17:54)
Net negalvok,o tik imk as ja is maxes pirkau uz 17lt kai buvo nuolaidos,o mat dar galvoji ar imt uz tokia kaina
Galit ir mane jau traukt i Picoult gerbeju kluba itrauke ir mane. 
Beje kokias patartumet pirkt knygas is pegaso nuolaidu?
Meiles romanu neskaitau. 

Beje kokias patartumet pirkt knygas is pegaso nuolaidu?

Nežinau, gal ir pirksiu. Bet praeitą mėn. tiek knygų prisipirkau

Beje tarp Pegaso nuolaidų aparat Čekuolio knygos daugiau norimų neradau. Tai nors tiek gerai, piniginei ramiau

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 02, 20:19)
Aj, bebūnant knygyne vienos akies blakstienytes tampė Pamuko "Stambulas", kitos - užstrigo pavadinimas, bet apie vikingų laikus, tokia neplona knygutė
Tai sakiau "Pabūkit dar, aš grįšiu jūsų pasiimti"

Va "Stambulą" tai būčiau čiupusi, jei jau akis užkliuvo. Manau, labiau verta bibliotekos, nei kad "Paskutinis haremas"

Papildyta:
QUOTE(daite @ 2010 04 02, 21:18)

Man šioji labai labai patiko

Parašyk savuosius įspūdžius, kai ją pabaigsi

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 02, 22:45)
Ačiū, einu ieškot, planuoju per gimtadienį pasidaryt

Aš jau ir apie tave jai papasakojau

QUOTE(Dorifore @ 2010 04 02, 22:51)
*Ačiū, einu ieškot, planuoju per gimtadienį pasidaryt
**Aš jau ir apie tave jai papasakojau
Kitą kartą usžiminsiu, gal norės papildyti mūsų klubą 
*Kada gimei? 
**Aš jau ir apie tave jai papasakojau

**Jep, užsimink, duosiu ir jai tinginio gabaliuką

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 02, 22:54)
*Kada gimei?
Jei sakei, tai zabil krakadil

Tai jau tikrai, kad krakadil

Beje, tu po mano filmo aprašymo "Dėdės Tomo trobelė" dar nori jį pažiūrėt?

Aš jaučiu, kad eisiu šiandien anksti miegot, tiksliau nuo kompo, nes kažko taip traukia knygos paskaityt