Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*1 Namučiai

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 12, 12:00)
Ir kaip tau ši knyga? bigsmile.gif

"Paskutinis haremas" - patiko, graži Rytų pasaka su istorijos intarpais. Labai gerai skaitosi, įtraukia. Kilo noras paskaitinėti dar ką nors apie tuos laikus...

Vau, kaip aš pamiršau paminėti pačią įdomiausią paskutiniu metu perskaitytą K. Jacobs "Penktadienio vakaro mezgimo klubas". Šita labai patiko, nors visumoj priminė Monroe "Knygų skaitytojų klubą", bet vis tiek paliko gerą įspūdį, netgi sugundė grįžti prie mezgimo
Atsakyti
QUOTE(alma1224 @ 2010 04 12, 13:15)
Vau, kaip aš pamiršau paminėti pačią įdomiausią paskutiniu metu perskaitytą K. Jacobs "Penktadienio vakaro mezgimo klubas". Šita labai patiko, nors visumoj priminė Monroe "Knygų skaitytojų klubą", bet vis tiek paliko gerą įspūdį, netgi sugundė grįžti prie mezgimo
Oooooo, šitą turiu bigsmile.gif Ir "Knygų skaitytojų klubas" labai patiko bigsmile.gif Žinosiu, kad laukia nemažesnis malonumas ir su "Penktadienio vakaro mezgimo klubu" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 11, 19:31)
Papugele, o apie ką maždaug tos Endrius knygos "Auštant" ir "Ryto paslaptys"? rolleyes.gif

Knygos apie merginos Don Katler gyvenima. Kaip ji sulaukusi penkiolikos metu, suzino, kad ja uzaugine tevai yra ne jos tikrieji tevai, o pagrobejai ir nusikalteliai. Mergina sugrazinama tikriesiems tevams, patenka i jai svetima labai turtingu zmoniu pasauli..
Visko jai atsitinka, skaityti labai idomu.
Galit pasiimt is biblioteku, tikrai manau yra visose rasytojos V. C. Endrius knygu. Bet musu bibliotekoj jos laabai suskaitytos smile.gif

Siaip ant knygu yra toks sakinys smile.gif - "Kas neskaite V.Endrius knygu, tas gali apie save manyti, kad neskaite nieko".
Lietuvos skaitytoju nuomone

Apie Rasytoja V. Endrius

Papildyta:
Kas norejot pirkti knyga "Moteru kupe"? Bekit i knygu isparduotuve SM mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 04 12, 13:47)
Siaip ant knygu yra toks sakinys  smile.gif - "Kas neskaite V.Endrius knygu, tas gali apie save manyti, kad neskaite nieko".
                                                Lietuvos skaitytoju nuomone

čia nieko asmeniško, bet man juokinga ši mintis g.gif žinai, man iki šiol kažkas panašaus asocijuojasi su Altorių šešėly ax.gif jeigu žmogelis net šio kūrinio, kuris privalomas vidurinėje, nėra skaitęs, tai...... jau tikrai nelygis.... rolleyes.gif man taip keista, kad nemažai vidurinės mokytojų praleidžia abiturientus ir nemažai jų tiesiog praslydo ir baigė vidurinę neskaitę šios knygos doh.gif pvz mano bratkis (aišku garbės nedaro ir jam, ir man- kad nepriverčiau doh.gif pas jį ateidavo draugai irgi nelabai suprasdavo apie ką aš čia.....

aij...norit papasakosiu "bajerį" susijusį su mano niku....
Kartą buvau knygyne Baltos lankos....atėjo viena lankytoja ir sako konsultantei:
-Atsiprašau, ieškau stiklo karoliukų žaidimo ...
Konsultantė pažiūrėjo išpūstomis akimis ir atsako pasipiktinusi:
-Atsiprašau, žaidimais neprekiaujame

čia kaži biggrin.gif ar cray.gif ?

suprantu, kad nepaminėjo autoriaus ir pan, bet juk ne mėsinėj ar turguj dirba.... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 12 balandžio 2010 - 13:00
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 04 12, 13:58)
čia nieko asmeniško, bet man juokinga ši mintis g.gif žinai, man iki šiol kažkas panašaus asocijuojasi su Altorių šešėly ax.gif jeigu žmogelis net šio kūrinio, kuris privalomas vidurinėje, nėra skaitęs, tai...... jau tikrai nelygis.... rolleyes.gif man taip keista, kad nemažai vidurinės mokytojų praleidžia abiturientus ir nemažai jų tiesiog praslydo ir baigė vidurinę neskaitę šios knygos doh.gif pvz mano bratkis (aišku gatbės nedaro ir jam, ir man- kad nepriverčiau doh.gif pas jį ateidavo duagia irgi nelabai suprasdavo apie ką aš čia.....

Ne as ja sugalvojau, ir parasiau jei pastebejai su " smile.gif " mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 04 12, 14:03)
Ne as ja sugalvojau, ir parasiau jei pastebejai su " smile.gif  "    mirksiukas.gif

mirksiukas.gif aš supratau mirksiukas.gif
man tai dažnai juokinga išvis, tie visokie a la atsiliepimai ant viršelių ir pan. lotuliukas.gif
Atsakyti
Taigi va, nusiausiau i biblioteka, mano grobis: "Dykumu gele", "Bugno oda", dar pora knygu, ir S.King "Ituzis", apie kuri ir kalbejau, kad panasus siuzetas I J.Picoult "19 minuciu". Kol pastarosios ispudziai sviezus, paskaitysiu "Ituzi" ir palyginsiu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 04 11, 22:00)
Beje, kažkada buvau gavusi Maximos čekį, tai va nusipirkau tokią ax.gif bet vis neprisėdu paskaityt...kažkada varčiau, tai sugriuvo mano savimeilė- maniau, kad daug knygų skaičiau, o va pervertus supratyu, kad dar daug daug neskaičiau ir net negirdėjau....gal kuri bandėt tikrintis- ar daug perskaitėt? šiaip įdomumo dėlei ax.gif

Dar užmačiau išparduotuvėj tokią knygą? ar esat skaitę kažką šios autorės g.gif knyga nauja, nematyta man- bet skaičiau 3 šios autorės knygas originalo kalba- neįtikėtinai dėstomos mintys, skaitant tokiame transe lieki...įdomi, o apie ką ši knyga? esat kas skaičiusios? g.gif
Inger Edelfeldt "Šešėliai veidrodyje".

visą knygą perverčiau, tai irgi nustebau, kiek neskaičiusi esu gerų knygų. tiesa, ten nemažai knygų, kurių lietuvių kalba nėra net išleista.. šiaip tą knygą taip smagiai pavarčiau ir sąrašą norimų knygų praplėčiau

,,šešėliai veidrodyje'' skaičiau. ji tokia fantastinė ir meilės yra.. man patiko thumbup.gif tokia išskirtinė knyga.

Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2010 04 12, 14:26)
Taigi va, nusiausiau i biblioteka, mano grobis: "Dykumu gele", "Bugno oda", dar pora knygu, ir S.King "Ituzis", apie kuri ir kalbejau, kad panasus siuzetas I J.Picoult "19 minuciu". Kol pastarosios ispudziai sviezus, paskaitysiu "Ituzi" ir palyginsiu. cool.gif

Lauksim tyrimo rezultatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 04 12, 12:58)

čia kaži  biggrin.gif  ar cray.gif ?

suprantu, kad nepaminėjo autoriaus ir pan, bet juk ne mėsinėj ar turguj dirba.... ax.gif

man tai labiau verkti...

Būgno odą skaičiau, patiko, nors ir truputį nelabai įtikinamas siužetas ax.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti