Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*1 Namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 04 02, 23:10)
*Tai jau tikrai, kad krakadil  biggrin.gif Po 2mėn lygiai bus. Užsirašyk, dovanų noriu knygos  blush2.gif  lotuliukas.gif
**Beje, tu po mano filmo aprašymo "Dėdės Tomo trobelė" dar nori jį pažiūrėt?  ax.gif
***Aš jaučiu, kad eisiu šiandien anksti miegot, tiksliau nuo kompo, nes kažko taip traukia knygos paskaityt  biggrin.gif
*Birželio 2 d.? Gerai suskaičiavau? biggrin.gif
**Jep, noriu pati pažiūrėt rolleyes.gif
***Vėl iki ryto skaitysi? biggrin.gif
Atsakyti
Dorifore,dra karta aciu uz nuoroda,vakar iki 1val smaksojom prie ekrano ir ziurejom Dykumu gele doh.gif labai labai labia filmas....tai jau isisvaizduoju kokia knyga rolleyes.gif sakyk,ar tu ir knyga skaitei? skiriasi siuzetas siek tiek? vistiek noreciau ja perskaityti bigsmile.gif
QUOTE(Gossipgirl @ 2010 04 02, 11:39)
Labas  4u.gif
Gal kas skaitėte šią knygą ir turite atsiliepimų?
Ian McEwan "Atpirkimas"
user posted image

man labai labia patiko...ir filmas,ir knyga thumbup.gif

QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 02, 14:27)
Atkeliavo namučiai mano naujosioms knygoms - lentyyyyyyyyyyyyyna wub.gif Aisiu skirstyt knygoms kampelius toje naujoje gražioje lentynoje wub.gif

nu malionumas, klausyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 02, 23:14)
*Birželio 2 d.? Gerai suskaičiavau? biggrin.gif
**Jep, noriu pati pažiūrėt rolleyes.gif
***Vėl iki ryto skaitysi? biggrin.gif

* 3 biggrin.gif
** Gerai įrašysiu 4u.gif
*** Bus matyt, ar gera knyga. Noriu pabaigti "Išminčių dovanos", bet šiandi autobuse paskaitinėjau Erlicko knygą, tai užkabino ax.gif Patiko jo žodžiai: "Nei aš graži, nei protinga, nei geresnė už kitus. jeigu vyras mane mylės, tai jis kvailys. O kam man reikia kvailio?" thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(dolly` @ 2010 04 02, 23:25)
Dorifore,dra karta aciu uz nuoroda,vakar iki 1val smaksojom prie ekrano ir ziurejom Dykumu gele doh.gif  labai labai labia filmas....tai jau isisvaizduoju kokia knyga rolleyes.gif  sakyk,ar tu ir knyga skaitei? skiriasi siuzetas siek tiek? vistiek noreciau ja perskaityti bigsmile.gif

Kaip ir daugeliu atveju, knyga geresnė nei filmas ax.gif Skaičiau ir tikrai labai patiko ir kiek pamenu daugumai iš čia patiko. Siužetas gal nelabai skiriasi, bet viskas plačiau parašyta. Daugiau pasakota apie tą apipjaustymą, jos gyvenimą pas tą šeimą (filme gana mažai rodė) ir viskas eina iš eilės, o ne kaip filme tik atsiminimus rodė. O kaip tau ta apipjaustymo scena? doh.gif verysad.gif
Atsakyti
visoms kolegems linkiu smagiu,sauletu ir skaniu Sv.Veluku svenciu 4u.gif visoms po mano marginta kiausini...kad tik uztektu g.gif biggrin.gif uzsuksiu tik po svenciu 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2010 04 02, 23:32)
visoms kolegems linkiu smagiu,sauletu ir skaniu Sv.Veluku svenciu 4u.gif visoms po mano marginta kiausini...kad tik uztektu g.gif  biggrin.gif  uzsuksiu tik po svenciu 4u.gif
Kaip man patinka va būtent taip išmarginti kiaušiniai wub.gif Tau taip pat smagių švenčių, tvirtų margučių ir puikios nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 04 02, 22:31)
1. * paskaitinėjau Erlicko knygą, tai užkabino  ax.gif  Patiko jo žodžiai: "Nei aš graži, nei protinga, nei geresnė už kitus. jeigu vyras mane mylės, tai jis kvailys. O kam man reikia kvailio?"  thumbup.gif
Papildyta:

2. Kaip ir daugeliu atveju, knyga geresnė nei filmas  ax.gif  Skaičiau ir tikrai labai patiko ir kiek pamenu daugumai iš čia patiko. Siužetas gal nelabai skiriasi, bet viskas plačiau parašyta. Daugiau pasakota apie tą apipjaustymą, jos gyvenimą pas tą šeimą (filme gana mažai rodė) ir viskas eina iš eilės, o ne kaip filme tik atsiminimus rodė. O kaip tau ta apipjaustymo scena?  doh.gif  verysad.gif

1. Labai gerai Erlicko pasakyta lotuliukas.gif

2. Man knyga irgi labai labai patiko. Ypač pirmoji jos pusė, vaikystės klajoklių šeimoje aprašymas.

Papildyta:
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 02, 22:36)
Kaip man patinka va būtent taip išmarginti kiaušiniai wub.gif Tau taip pat smagių švenčių, tvirtų margučių ir puikios nuotaikos 4u.gif

Aš irgi visoms, kurios jau nebeprisijungs iki švenčių, linkiu gražių švenčių, geros nuotaikos ir pavasarinio oro 4u.gif Bei gražių margučių mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar biškutis štampukų rolleyes.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 02 balandžio 2010 - 22:55
Gal kuri parduoda šią knygą? Užsimaniau perskaityt ax.gif
user posted image
Atsakyti
Dar biškutis blush2.gif Užkibau ax.gif

user posted image user posted image user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 02, 22:11)

na na lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sielos Sparnai @ 2010 04 03, 00:11)

user posted image 

Šitas tikrai mano thumbup.gif

SS, nesi nusižiūrėjus kokių knygų iš BLK? Mąstau sau užsisakyti kelias knygas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dorifore: 02 balandžio 2010 - 23:45

QUOTE(Dorifore @ 2010 04 03, 00:29)
SS, nesi nusižiūrėjus kokių knygų iš BLK? Mąstau sau užsisakyti kelias knygas  ax.gif
Kažkaip lygtais nieko ax.gif Sakau stop kažkuriam laikui po šiandienos pirkinių rolleyes.gif Tik neaišku ar ilgam lotuliukas.gif O gal kokių akcijų vėl yra? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sielos Sparnai: 03 balandžio 2010 - 00:08