QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 10, 18:58)
Beje man nėštumo metu migrena buvo aprimusi. Tik pirmą trimestrą labai kamavo galvos skausmai, bet juos sutvarkė magnis. O vėliau kitus mėn. jau ir nebeskaudėjo galvelės.
pirmo nėštumo metu išvis nebuvo migrenos- fantastika

šį kartelį , deja, atvirkščiai...Geriu magnį kasdien dėl mėšlungio, bet
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 04 10, 22:59)
na o as neesu maciusi turistinio Stambulo ir pacios Turkijos

gyvenau vos ne puse metu vienoje turku seimoje. na ir su jais labai daug keliavome. tiesa, is turistu lankomu vietu buvau tik Pamukaleje.
QUOTE(amber123 @ 2010 04 11, 00:30)
Turejau galimybe aplankyt ta nuostabia vieta
labai graži vieta

bet prie viso to grožio prisimenu, kad po 3 val kelionės kojos buvo baisiai ištinusios, ir pati buvau ištinusi- pasižiūriu nuotraukas net nesitiki
QUOTE(terakota_bum @ 2010 04 11, 19:15)
Kažkada seniai seniai skaičiai Endrius "Palepės gelės". Dar atsimenu tą įspūdį, kaip sukrėtė vaikų, uždarytų palėpėje ar kur ten, istorija ir žiauri jų motina. Galvojau, kad nu realiai gyvenime, taip niekad negalėtų būti. Dabar gi prieš pora dienų skaičiau laikraštyje apie penkiametį, kurį policija išvadavo iš močiutės. Ten jį paliko ir pamiršo mama.. O kiek tų istorijų yra.. Žiauru... Ech, pasirodo tai Endrius nieko ten labai išgalvoti ir nereikėjo.. Žiaurus tas gyvenimas kartais pasitaiko, o dar vaikams...

savo laiku aš ją irgi taip prarijau, kad ohohoh

tuo laiku kažkas nerealaus..dabar kažin ar susidomėčiau- amžius daro savo
Papildyta:Beje, kažkada buvau gavusi Maximos čekį, tai va nusipirkau tokią

bet vis neprisėdu paskaityt...kažkada varčiau, tai sugriuvo mano savimeilė- maniau, kad daug knygų skaičiau, o va pervertus supratyu, kad dar daug daug neskaičiau ir net negirdėjau....gal kuri bandėt tikrintis- ar daug perskaitėt? šiaip įdomumo dėlei

Dar užmačiau išparduotuvėj tokią knygą? ar esat skaitę kažką šios autorės

knyga nauja, nematyta man- bet skaičiau 3 šios autorės knygas originalo kalba- neįtikėtinai dėstomos mintys, skaitant tokiame transe lieki...įdomi, o apie ką ši knyga? esat kas skaičiusios?
Inger Edelfeldt "Šešėliai veidrodyje".