Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*1 Namučiai

Būtent laikmetis ir sudomino (nors man ne per 30). Taip vadinamoji "nostalgija tam, ko nepatyrei". Knygoje tai daugiausia atsispindi per veikėjų psichologiją, suvaržytą laisvę.
Bet kokiu atveju, jei domina, siūlyčiau perskaityti. Neužtruksi labai ilgai, o gal ir sužavės labiau nei mane wink.gif
Atsakyti
o "Pakalnučių metai"?
Atsakyti
QUOTE(Medeinaa @ 2010 04 11, 18:49)
Būtent laikmetis ir sudomino (nors man ne per 30). Taip vadinamoji "nostalgija tam, ko nepatyrei". Knygoje tai daugiausia atsispindi per veikėjų psichologiją, suvaržytą laisvę.
Bet kokiu atveju, jei domina, siūlyčiau perskaityti. Neužtruksi labai ilgai, o gal ir sužavės labiau nei mane wink.gif

Na manęs tos plaukiojančios mintys nelabai traukia blush2.gif
Bet visgi ši knyga mano skaitytinų sąraše. Dėl to laikmečio - tai mano vaikystė paauglystė smile.gif Vien jau ta sąvoka Roko maršai sukelia oi kokias geras emocijas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingėnas: 11 balandžio 2010 - 18:57

Atsakyti
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 04 10, 18:30)
esu mačiusi filmą....čia gal pagal knygą ir filmas pastatytas? g.gif

taip, yra filmas pagal šią knygą pastatytas. man tiek knyga, tiek filmas labai patiko biggrin.gif

QUOTE(Laura81r @ 2010 04 10, 19:01)
na,man tokia buitine pasirode MIEGANCIU DRUGELIU TVIRTOVE.tikrai labai gera knyga,ir labai suprantama.dar rekomenduociau RAGANA IR LIETUS.dar perskaicius menulio vaikai,pakalnuciu metas,bet ten jau reikia filosofija ijungti,savotiskos tokios,ne visi suprastu.

Ragana ir lietus skaičiau, tai tikrai patariu perskaityt. ji tikrai buvo suprantama ir gan lengvai skaitoma.

Sielos Sparnai, ačiū už namčius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2010 04 11, 20:31)
Sielos Sparnai, ačiū už namčius 4u.gif
aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Papugele @ 2010 04 11, 12:07)
Vakar Vagoj dar pasinaudojau akcija ir nusipirkau sita
user posted image smile.gif

as irgi sia isigyjau pries pora dienu, tik anglu kalba. esu skaiciusi labai daug gwru ivertinimu. tai matyt tikrai gerule
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 10, 18:58)
Beje man nėštumo metu migrena buvo aprimusi. Tik pirmą trimestrą labai kamavo galvos skausmai, bet juos sutvarkė magnis. O vėliau kitus mėn. jau ir nebeskaudėjo galvelės.
pirmo nėštumo metu išvis nebuvo migrenos- fantastika thumbup.gif šį kartelį , deja, atvirkščiai...Geriu magnį kasdien dėl mėšlungio, bet verysad.gif
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 04 10, 22:59)
na o as neesu maciusi turistinio Stambulo ir pacios Turkijos  smile.gif gyvenau vos ne puse metu vienoje turku seimoje. na ir su jais labai daug keliavome. tiesa, is turistu lankomu vietu buvau tik Pamukaleje.

QUOTE(amber123 @ 2010 04 11, 00:30)
Turejau galimybe aplankyt ta nuostabia vieta  wub.gif

labai graži vieta 4u.gif bet prie viso to grožio prisimenu, kad po 3 val kelionės kojos buvo baisiai ištinusios, ir pati buvau ištinusi- pasižiūriu nuotraukas net nesitiki rolleyes.gif
QUOTE(terakota_bum @ 2010 04 11, 19:15)
Kažkada seniai seniai skaičiai Endrius "Palepės gelės". Dar atsimenu tą įspūdį, kaip sukrėtė vaikų, uždarytų palėpėje ar kur ten, istorija ir žiauri jų motina. Galvojau, kad nu realiai gyvenime, taip niekad negalėtų būti. Dabar gi prieš pora dienų skaičiau laikraštyje apie penkiametį, kurį policija išvadavo iš močiutės. Ten jį paliko ir pamiršo mama.. O kiek tų istorijų yra.. Žiauru... Ech, pasirodo tai Endrius nieko ten labai išgalvoti ir nereikėjo.. Žiaurus tas gyvenimas kartais pasitaiko, o dar vaikams...

thumbup.gif savo laiku aš ją irgi taip prarijau, kad ohohoh doh.gif tuo laiku kažkas nerealaus..dabar kažin ar susidomėčiau- amžius daro savo mirksiukas.gif
Papildyta:
Beje, kažkada buvau gavusi Maximos čekį, tai va nusipirkau tokią ax.gif bet vis neprisėdu paskaityt...kažkada varčiau, tai sugriuvo mano savimeilė- maniau, kad daug knygų skaičiau, o va pervertus supratyu, kad dar daug daug neskaičiau ir net negirdėjau....gal kuri bandėt tikrintis- ar daug perskaitėt? šiaip įdomumo dėlei ax.gif
user posted image

Dar užmačiau išparduotuvėj tokią knygą? ar esat skaitę kažką šios autorės g.gif knyga nauja, nematyta man- bet skaičiau 3 šios autorės knygas originalo kalba- neįtikėtinai dėstomos mintys, skaitant tokiame transe lieki...įdomi, o apie ką ši knyga? esat kas skaičiusios? g.gif
Inger Edelfeldt "Šešėliai veidrodyje".
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklo karoliukai: 11 balandžio 2010 - 21:05
QUOTE(Stiklo karoliukai @ 2010 04 11, 21:00)

Beje, kažkada buvau gavusi Maximos čekį, tai va nusipirkau tokią ax.gif bet vis neprisėdu paskaityt...kažkada varčiau, tai sugriuvo mano savimeilė- maniau, kad daug knygų skaičiau, o va pervertus supratyu, kad dar daug daug neskaičiau ir net negirdėjau....gal kuri bandėt tikrintis- ar daug perskaitėt? šiaip įdomumo dėlei ax.gif

Nesu savęs tikrinusi, bet visai būtų įdomu. biggrin.gif
Atsakyti
Turiu aš kažkur kompiuterinį variantą, kur galima paskaičiuoti, kiek knygų esi perskaičius iš to sąrašo, einu ieškot ax.gif
Atsakyti
Radau, galite parsisiųsti ČIA ten paskui atsidarys excel variantas ir panagrinėkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 04 11, 16:12)
Gal kuri nors turi pardavimui/mainams šių knygų?

Frank McCourt "Andželos pelenai"
Sara Gruen "Vanduo drambliams"

oi,Macartnio Andzelos pelenai turiu visas tris,trilogija.cia sitos knygos irgi vertos atskiros diskusijos.pirma pati geriausia,kazkada ir filma rode per lnk.nu superrr!
Atsakyti