Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*1 Namučiai

QUOTE(Dorifore @ 2010 04 01, 12:15)

Dorifore ,imesk nuorodele is kur siunteisi Dykumu gele,prasau prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 01, 15:24)
O kaip tame filme su apipjaustymu?  g.gif

Iš tikrųjų labai gražus filmas, jeigu taip galima pasakyti blush2.gif Tiesiog taip gražiai nufilmuotas, šiltai, jaukiai. Žinau, kad tema filmo baisi, bet viso to pateikimas tikrai patiko. Labai patiko pagrindinė veikėja ( iš pradžių maniau, kad vaidina pati Varis). Apipjaustymo scena buvo baisi, užsidengiau net akis ir sunku buvo žiūrėti doh.gif Tas jos klyksmas dar dabar girdis ausyse doh.gif Daugiausiai dėmėsio skyrė kaip jai ta modelio karjera sekėsi ir tik per prisiminimus rodė, ką teko išgyventi. Žodžiu tikrai rekomenduoju pažiūrėti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dolly` @ 2010 04 01, 15:26)
Dorifore ,imesk nuorodele is kur siunteisi Dykumu gele,prasau prasau 4u.gif

Prašau 4u.gif
http://www.linkomani...009_DVDRip_XviD

P.S. siųskis greičiau, nes šiandien skaičiau, kad Linkomaniją uždarys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Skiautelė @ 2010 03 31, 21:51)
Gal "Erškėčių paukščiai"neblogai pastatyti,bent jau nenusivyliau...Bet aš ne žiūrovė,tai negaliu vertint

o yra filmas pagal erskeciu pauksciai?kokiu metu? bigsmile.gif tai mano viena mylimiausiu knygu..

QUOTE(adžani @ 2010 04 01, 11:06)
Labas,rytelis visgi luzau nepradejus mano sesers gloebejas  doh.gif  blush2.gif Šiandien pazadu pradesiu  4u.gif .Aciu visos uz suteikta informacija apie knygas  thumbup.gif butinai leksiu i bible prasyt kurias suraset DIDELIS ACIU  thumbup.gif  thumbup.gif

as tai pavydziu,kad tu globeja dabar skaitai biggrin.gif labai idomi knyga thumbup.gif

QUOTE(muminukas @ 2010 04 01, 11:25)

girdejau is drauges geru atsiliepimu apie evangelija pagal greise smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Dorifore @ 2010 04 01, 14:44)
Prašau  4u.gif

P.S. siųskis greičiau, nes šiandien skaičiau, kad Linkomaniją uždarys  biggrin.gif

man tai jau baisu ka ir siustis,pazistamos brolis gavo saukima i teisma,kad siuntes per torentus bigsmile.gif
Atsakyti
Iš tikrųjų labai gražus filmas, jeigu taip galima pasakyti  blush2.gif  Tiesiog taip gražiai nufilmuotas, šiltai, jaukiai. Žinau, kad tema filmo baisi, bet viso to pateikimas tikrai patiko. Labai patiko pagrindinė veikėja ( iš pradžių maniau, kad vaidina pati Varis). Apipjaustymo scena buvo baisi, užsidengiau net akis ir sunku buvo žiūrėti  doh.gif  Tas jos klyksmas dar dabar girdis ausyse  doh.gif Daugiausiai dėmėsio skyrė kaip jai ta modelio karjera sekėsi ir tik per prisiminimus rodė, ką teko išgyventi. Žodžiu tikrai rekomenduoju pažiūrėti  4u.gif
Papildyta:

Prašau  4u.gif

P.S. siųskis greičiau, nes šiandien skaičiau, kad Linkomaniją uždarys  biggrin.gif

O aš ilgoką laiką nebesilankiau Linkomanijoje (dėl tos piratavimo bylos bijojau įkliūti). Neperseniausiai pabandžiau įeiti - esu matyt jau atjungta doh.gif
Gaila. Visai norėčiau pamatyti tą filmą.
Atsakyti
aš čia pasiskaičiau lygtais gerų atsiliepimų apie Greisę, tai ir pasiėmiau.
Papildyta:
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 01, 14:48)
O aš ilgoką laiką nebesilankiau Linkomanijoje (dėl tos piratavimo bylos bijojau įkliūti). Neperseniausiai pabandžiau įeiti - esu matyt jau  atjungta doh.gif
Gaila. Visai norėčiau pamatyti tą filmą.

neseniai per radiją klausiau diskusiją apie tai. kad žmonėms labai dažnai tiesiog nesudaroma galimybė kitais būdais gauti konkretų filmą. pvz, ieškojau Purvinų šokių. level nebeturi, o po parduotuves trankytis ir ieškoti neturiu galimybės. arba sako: tegu žmonės eina į kinoteatrus ir žiūri Zero2. pabandyk nueiti kas kartą į kiną iš kokio Balbieriškio ar Tverų...
Atsakyti

cia balandžio pirmoji, tikriausiai....
Atsakyti
QUOTE(terakota_bum @ 2010 04 01, 14:51)
cia balandžio pirmoji, tikriausiai....

aš nenustebčiau, nes tą diskusiją klausiau ax.gif autoriai labai iktinasi visais šitais torentais ir linkomanijomis.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 04 01, 15:51)
aš čia pasiskaičiau lygtais gerų atsiliepimų apie Greisę, tai ir pasiėmiau.

pusė velnio ta Greisė. gal kiek neišbaigta, bet nieko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2010 04 01, 14:47)
man tai jau baisu ka ir siustis,pazistamos brolis gavo saukima i teisma,kad siuntes per torentus bigsmile.gif

oho, kaip baisu... ir, jei nepaslaptis, ką ten tokio baisaus siuntėsi?
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2010 04 01, 14:52)
aš nenustebčiau, nes tą diskusiją klausiau  ax.gif autoriai labai iktinasi visais šitais torentais ir linkomanijomis.

Na ir tegul uždaro tegul smile.gif. Mes skaitysime knygas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 04 01, 15:52)
aš nenustebčiau, nes tą diskusiją klausiau  ax.gif autoriai labai iktinasi visais šitais torentais ir linkomanijomis.

Aš irgi nemanau, kad čia pokštas. nes byla jau senokai yra jiems iškelta ar kažkam ten, kas parsisiuntė Windows.
Bet juk kiek yra užsienietiškų torentų puslapių, kur dar ne tokiais kiekiais visi siunčias.
Aš dabar siunčiuosi "ZERO II". Žinot jau kiek žmonių jį parsisiuntė? 50 tūkst blink.gif O jeigu jie visi būtų nuėję į kino teatrą arba nusipirkę DVD? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2010 04 01, 14:47)
o yra filmas pagal erskeciu pauksciai?kokiu metu? bigsmile.gif tai mano viena mylimiausiu knygu..
as tai pavydziu,kad tu globeja dabar skaitai biggrin.gif labai idomi knyga thumbup.gif
girdejau is drauges geru atsiliepimu apie evangelija pagal greise smile.gif
Papildyta:

serialas su Ričardu Čemberlenu,bet jei anksčiau nematei,tai dabar jau gal pasirodytų moraliai pasenęs
"Mano sesers globėjas" stoviu eilėje,jau ilgokai...
o apie ką ta evangelija?
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 04 01, 15:18)

Aš dabar siunčiuosi "ZERO II". Žinot jau kiek žmonių jį parsisiuntė? 50 tūkst  blink.gif  O jeigu jie visi būtų nuėję į kino teatrą arba nusipirkę DVD?  biggrin.gif

būtent cool.gif apie tai ir kalbėjo per radiją.

Greisė detektyvas, manau
Atsakyti