Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos, knygos, knygos...*1 Namučiai

QUOTE(linamog @ 2010 03 31, 19:13)
Prasau: Frank McCourt "Andzelos pelenai".
O kas svarbiausia, pati nors nusauk neprisiminiau, nors ir knyga skaicius, ir filma maciusi. Iskapsciau pavadinima, nes zinojau, kad pagr. aktorius buvo suvaidines Hitleri, atkapsciau ta filma, tada aktoriaus pavarde, o tada jo filmu sarasa. tongue.gif

Rimtai gi doh.gif biggrin.gif Na ir kaip galėjau pamiršt, nesuprantu visai jau be galvos schmoll.gif biggrin.gif labai labai ačiū tau nebereiks kankintis bandant prisimint 4u.gif
Atsakyti
Na jūs ir greitos...vos spėjau atsikelti žiūriu nauja temukė. Didelis ačiū toms, kurios atsakė į mano klausimą. Bandysiu ieškotis tų knygų 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Dabar griebiau "Ereliai ir angelai" skaityti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dorifore @ 2010 03 31, 23:02)
Ačiū už nuostabius namučius, labai labai gražūs ir tokie pavasariški  wub.gif  Aš registruojuosi su O. Henry "Išminčių dovanos". Labai smagiai skaitosi  thumbup.gif

Man irgi Išminčių dovanos thumbup.gif .Dar dabar ypač šį apsakymą atsimenu., nors šią knygą skaičiau jau seniai.

QUOTE(adžani @ 2010 03 31, 23:29)
P.s Gal kartais zinote kokiu knygu,kad butu rasoma apie skaityma,skaitymo malonuma.....?  blush2.gif

Siūlyčiau paskaityti rimtą įdomią knygutę D.Penac "Kaip romanas" . Man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(winona @ 2010 03 31, 19:03)
o man sunkiau sekas susikaupt kai lauke:man vėjas pučia,per karšta,vabalai lipa ant manęs lotuliukas.gif jaukiausia lovoj,o dar jei už lango lyja... wub.gif

drinks_cheers.gif lauke ir man sunku susikaupt.. labai pašaliniai garsai atitraukia dėmesį (nors namie tokiems garsams skaitydama nesu jautri), o jau vabalai vabalėliai blush2.gif negaliu jų pakęst ax.gif o kai už lango lietus wub.gif kažkaip labai gerai nuteikia

QUOTE(LijaAntLedo @ 2010 03 31, 23:09)
labai patiko, ir visai ne taip, kaip filme - jame stipriai pakeista viskas ("Lusnynu milijonierius"). knyga super smile.gif (filmas irgi geras, bet sakau, labai skiriasi nuo knygos)

kad knyga nuo filmo skiriasi, tai tikrai. na, bet man abu patiko wub.gif
Atsakyti
Labas,rytelis visgi luzau nepradejus mano sesers gloebejas doh.gif blush2.gif Šiandien pazadu pradesiu 4u.gif .Aciu visos uz suteikta informacija apie knygas thumbup.gif butinai leksiu i bible prasyt kurias suraset DIDELIS ACIU thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
net nepamenu, ar buvau pradėjusi Vogti arklius, ar ne mastau.gif

DAma su vienaragiu kol kas patinka. kaip suprantu, kiekvieną skyrių keisis pasakotojas, vis kažkurio veikėjo lūpomis bus pasakojama.

parsinešiau:
NErimo dienos
doncovos Rytdienos nemalonumų prognozė
GAiliūtės Lagaminą kraunu
Evangelija pagal Greisę
Permainingi vėjai
Kleopatra
Vėjo šešėlis
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 04 01, 11:25)

DAma su vienaragiu kol kas patinka. kaip suprantu, kiekvieną skyrių keisis pasakotojas, vis kažkurio veikėjo lūpomis bus pasakojama.

parsinešiau:
NErimo dienos
Evangelija pagal Greisę
Permainingi vėjai
Kleopatra
Vėjo šešėlis

Oho, kiek prisinešei bigsmile.gif
Vat labai lauksiu tavo atsiliepimo apie Nerimo dienas. Žiūrėsim, ar tik mums su luiziana ši knyga gan kankinanti pasirodė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2010 04 01, 11:25)

parsinešiau:
NErimo dienos
Evangelija pagal Greisę
Permainingi vėjai
Kleopatra
Vėjo šešėlis

Doncovą vakar pabaigiau thumbup.gif
"Vėjo šešėlį" gal užpernai
o apie kitas lauksim ataskaitos
Atsakyti
QUOTE(Ingėnas @ 2010 04 01, 11:30)
Oho, kiek prisinešei bigsmile.gif
Vat labai lauksiu tavo atsiliepimo apie Nerimo dienas. Žiūrėsim, ar tik  mums su luiziana ši knyga gan kankinanti pasirodė unsure.gif

aš ėmiau, nes prisiminiau, kad kažkas skaitė. atsiliepimų turinio neatsiminiau biggrin.gif daugiau nebūčiau parnešusi, nes mažulis ant kitos rankos sėdėjo...
Atsakyti
Gražūs,pavasariniai namučiai wub.gif
Ohhoho kiek prirašėt.....Registruojuosi su Audronės Urbonaitės "Posūkyje neišlėk" kaip tik mano pavasarinėms nuotaikoms....Galima būtų ją vienu smūgiu nukauti, ale, kad vis darbų is pašalies, tai ir tampausi rankinėje....
Muminuk,per kiek laiko žadi įveikti savo parsineštą turtą? mirksiukas.gif
Gegyte, pas mus Šeškinės bibliotekoj Murakamio irgi dažnai galima aptikti....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo L'ora: 01 balandžio 2010 - 11:41
QUOTE(Skiautelė @ 2010 04 01, 11:32)
Doncovą vakar pabaigiau thumbup.gif
"Vėjo šešėlį" gal užpernai
o apie kitas lauksim ataskaitos

niu, aš tik tą vieną naują ir teėmiau, kitas senesnes žiūrėjau, kad nereiktų skubėti grąžinti.
Papildyta:
QUOTE(L'ora @ 2010 04 01, 11:39)

Muminuk,per kiek laiko žadi įveikti savo parsineštą turtą? mirksiukas.gif

žiūrėsiu, skubos nėra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Fatimaallaa @ 2010 03 31, 23:57)
labai labai labai noreciau  bigsmile.gif bet kol kas neturiu jos verysad.gif teks palaukti kol gausiu ja. bet uz tat turiu jo 'The Ark Sakura' bigsmile.gif

Kaip tai neturi? O ne vienoj knygoj abu romanai- "Svetimas veidas" ir "Moteris smelynuose?". Pas mane kartu, beje turiu dvi knygas, gal norit kas? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2010 04 01, 12:25)

parsinešiau:
NErimo dienos
Evangelija pagal Greisę
Permainingi vėjai
Kleopatra
Vėjo šešėlis

Nesu skaiciusi ne vienos doncovos knygos. Bet turiu viena

user posted image.
gal skaitet kas? Ten detektyvai jos knygos kaip suprantu, o jus rasot kaip prisijuoket.. cool.gif Kaip cia gaunasi biggrin.gif
Atsakyti