Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas ir jo įtaka sveikatai

QUOTE(-Voveryte- @ 2011 01 19, 01:44)
Labai pritariu!!! Is tikro mane erzina sitie palyginimai, kad darant aborta, nuzudai maza nekalta bejegi zmogeliuka ir t.t. Deje, trecdalis is tu mazuliuku pupuliuku jau po 15 metu tampa tikrais monstrais, kuriems nieko nereiskia savo tevams pasakyti- eik tu nach.., sumusti savo geriausia drauga, nuzudyti zmona, isprievartauti mergina, nuzudyti senelius kaime del 50litu, o kartais net ir savo tevus. As asmeniskai esu uz tai, kad kuo maziau zmoniu zemeje tuo geriau, pasaulio saliu sostinese is vis jau nebeimanoma normaliai gyventi, visur zmoniu kaip skruzdeliu, pasiruose vienas kitam per galvas perlipti.
Ir tikrai nevisada tevu auklejimas kaltas. Kartais labai puikioje seimoje uzauga zombis ar kale ir sugadina visa gyvenima savo tevams. As asmeniskai zinau labai daug tokiu pavyzdziu, kur vaikai nerodo jokio dekingumo tevams, dar ir vagia is ju. Lygiai taip pat kaip ir degradu ar alkocholiku seimoje gali uzaugti labai protingas ir geras vaikas, nes jis nenori kartoti savo tevu klaidu, o nori gyventi kitaip. As asmeniskai pati save issiauklejau, mano tevai buvo uzimti kitais dalykais nei mano aulklejimu, taigi pati save uzsiauginau, nors maciau visko, o ir draugu visokio plauko buvo, deja, esu normalus, jautrus zmogus, visada pasiruoses padeti, ir begalo, visus mylintis.

Hahahahahahahahahaaaa...
Ok, darydama aborta - nuzudai kita zmogzudi, vagi, niekadeja ir parazita!!!!!!
Ot herojes moterys, kaip as anskciau to nesuvokiau. Aciu, Voveryte, jei ne jusu - jautraus ir visus mylincio zm - izvalga, taip buciau ir gailejus tu negimusiu vaikiuku... doh.gif
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2011 01 19, 01:50)
tai nesikartokite 4u.gif

ax.gif neiseina kartais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 01 19, 00:55)
Hahahahahahahahahaaaa...
Ok, darydama aborta - nuzudai kita zmogzudi, vagi, niekadeja ir parazita!!!!!!
Ot herojes moterys, kaip as anskciau to nesuvokiau. Aciu, Voveryte, jei ne jusu - jautraus ir visus mylincio zm - izvalga, taip buciau ir gailejus tu negimusiu vaikiuku...  doh.gif
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
ax.gif neiseina kartais  tongue.gif

doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
Ir dar, gerai moteriskes - imkites Dievo roles ir nesiseiledamos darykite tai, tikedamosios, kad praeis be atsako... O man ir zmogum buti pakankama nasta! blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2011 01 19, 00:44)
Labai pritariu!!! Is tikro mane erzina sitie palyginimai, kad darant aborta, nuzudai maza nekalta bejegi zmogeliuka ir t.t. Deje, trecdalis is tu mazuliuku pupuliuku jau po 15 metu tampa tikrais monstrais, kuriems nieko nereiskia savo tevams pasakyti- eik tu nach.., sumusti savo geriausia drauga, nuzudyti zmona, isprievartauti mergina, nuzudyti senelius kaime del 50litu, o kartais net ir savo tevus. As asmeniskai esu uz tai, kad kuo maziau zmoniu zemeje tuo geriau, pasaulio saliu sostinese is vis jau nebeimanoma normaliai gyventi, visur zmoniu kaip skruzdeliu, pasiruose vienas kitam per galvas perlipti.

deja, esu normalus, jautrus zmogus, visada pasiruoses padeti, ir begalo, visus mylintis.

Fantastika, tokio jautrumo žmogaus aš tikrai nesu sutikusi biggrin.gif . Deja, mačiusi jautresnių,normalesnių, labiau mylinčių už jus. Te balioną, kad liūdna nebūtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Una Li @ 2011 01 18, 23:56)
Taip ir nesupratau, kuri motina turėjo pasidaryt abortą, kad tokių problemų nekiltų g.gif ? Gal abi? O geriausia iš viso vaikų negimdyt, nes ne visi jie saldūs ir rožiniai.

Jūs manot, kad abortas būtų viską išsprendęs? Nes tokių teiginių aš kaip ir nerašiau g.gif Tik išreiškiau susidomėjimą, ką tokiu klausimu galvoja tokių vaikų mamos, kurių vaikai sugriauna ne vien tik savo gyvenimus.
Vaikai ne tik pūkučiai, angeliukai, begalinė laimė, kaip daugelis čia pateikinėja, bet ir didžiulė atsakomybė ir negali žinoti ką vaikas atsineš sus savim ir ta močiutė, kuri gailėjosi negimusio vaikelio, ką galvotų, jeigu turėtų kokį alkoholiką, kuris atiminėtų pensiją ir karts nuo karto pakratytų, jei pinigų per mažai būtų. Dažniausiai pateikiama viena pusė, kad visos moterys gailisi, kad taip pasielgė, bet tikriausiai yra ir kita pusė. O gal ta motiniška meilė tokia stipri, kad suteikia laimę bet kokiu atveju g.gif
Papildyta:
QUOTE(Nerami Dūšelė @ 2011 01 19, 02:12)
Ir dar, gerai moteriskes - imkites Dievo roles ir nesiseiledamos darykite tai, tikedamosios, kad praeis be atsako... O man ir zmogum buti pakankama nasta!  blush2.gif

Vaikų klausimu žmonės jau senia prisiėmė Dievo rolę. Bet sukuriant vaikelį, po to šaldant, atrenkant embrionus (kitur ir pagal lytį ar dar kitus bruožus), tai nekelia jokio pasipiktinimo ir smerkimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sirenete: 19 sausio 2011 - 07:49
QUOTE(-Voveryte- @ 2011 01 19, 00:44)
Ir tikrai nevisada tevu auklejimas kaltas. Kartais labai puikioje seimoje uzauga zombis ar kale ir sugadina visa gyvenima savo tevams. As asmeniskai zinau labai daug tokiu pavyzdziu, kur vaikai nerodo jokio dekingumo tevams, dar ir vagia is ju. Lygiai taip pat kaip ir degradu ar alkocholiku seimoje gali uzaugti labai protingas ir geras vaikas, nes jis nenori kartoti savo tevu klaidu, o nori gyventi kitaip. As asmeniskai pati save issiauklejau, mano tevai buvo uzimti kitais dalykais nei mano aulklejimu, taigi pati save uzsiauginau, nors maciau visko, o ir draugu visokio plauko buvo, deja, esu normalus, jautrus zmogus, visada pasiruoses padeti, ir begalo, visus mylintis.

Koks skirtumas, kad tos šeimos jūsų akyse geros, normalios ir t.t... Niekas negali žinoti kaip yra ištikro. Jūs tik išorę matote, o visų smulkmenų tikrai nežinote.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 19 sausio 2011 - 09:27
tai tada reikia is vis negimdyt, kad nebutu tu zudiku, vagiu ir alkoholiku?

beje, gera seima isoreje nereiskia, kad vaikui buvo skirta pakankamai demesio ir meiles, man taip pat buvo skirta mazai demesio, bet, kai man labiausiai reikejo tevu palaikymo, as ji gaudavau.
o kartais alkoholikai nors ir geria, bet duoda pamatus vaikui stiprius, kad turetu i ka atsiremti, be to, yra ir mociutes ir seneliai, kurie uzsiima alkoholiku seimu vaiku auklejimu
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2011 01 18, 23:44)
Labai pritariu!!! Is tikro mane erzina sitie palyginimai, kad darant aborta, nuzudai maza nekalta bejegi zmogeliuka ir t.t. Deje, trecdalis is tu mazuliuku pupuliuku jau po 15 metu tampa tikrais monstrais

As asmeniskai esu uz tai, kad kuo maziau zmoniu zemeje tuo geriau, pasaulio saliu sostinese is vis jau nebeimanoma normaliai gyventi, visur zmoniu kaip skruzdeliu, pasiruose vienas kitam per galvas perlipti.

As asmeniskai pati save issiauklejau, mano tevai buvo uzimti kitais dalykais nei mano aulklejimu, taigi pati save uzsiauginau, nors maciau visko, o ir draugu visokio plauko buvo, deja, esu normalus, jautrus zmogus, visada pasiruoses padeti, ir begalo, visus mylintis.

biggrin.gif
Jus rimtai? O sita sakykit jusu kumyras matyt Adolfas ne? Buvo toks irgi be galo jautrus ir visus mylintis zmogus.
Keista net skaityt tokias sapaliones.
Atsakyti
Na, moterys, as remiuosi faktais, kuriuos matau pasoneje. Zinau, kad gimdyti vaikus, kai nera nei noro nei galimybiu yra tikra nesamone, kentes visi aplinkui, o ypac gimdyve. Turiu net 4 drauges, kurios susigadino sau gyvenimus pasigimdziusios vaikucius, nes visi tik reke- gimdyk, gimdyk, abortai blogai ir t.t. Visas keturias paliko vyrai, nors pries tai net prie altoriaus buvo nuvede tevu stumiami, deja, visos jos dabar jaunos, bet vienisos, 2 is ju bando kabintis i gyvenima, nors ir labai sunku, bet bando. Kitos gi dvi del sunkios materialines padeties susirgo depresija, nes nesugeba ismaitinti savo vaikuciu, tevai is paskutiniuju padeda, o merginos su aukstaisias, bet nesiseka jom ir nors tu ka. Visos noretu vaziuoti dirbti i uzsieni, bet del vaiku to padaryti negali, nera kam palikti pradziai. Nors visos myli savo vaikucius, deja, issikalbant prasitaria, kad mielai griztu i tuos laikus, kai nebuvo jokiu rupesciu del vaiku, kai buvo laisvos ir galejo daryti ka nori ir vaziuoti, kur nori.
Kazkas cia sake, kodel moterys turi didesnes teises i gyvenima, nei ju gemaliukai, as manau todel, kad butent ji ir yra tu gemaliuku gaminimo masina, ir butent jai reiks juos auginti, o ne kazkam kitam, taigi kiekviena moteris turi teise planuoti savo gyvenima ir planuoti vaiku skaiciu, o ne taip kad, gimdysiu, kiek Dievas duos, o po to neturi ka duoti valgyti savo vaikiukams. Jei jau atsitiko taip, kad ivyko neplanuotas nestumas, tai manau moteris pilnai turi teise apmastyti, ar jai jis dabar reikalingas, ar nesutrukdys siekti to, ko ji uzsibrezusi, ar turi pajamu saltini jam islaikyti, ar turi tam vieta, kur gales ji augint ir apskritai ar ji nori to vaiko nuo to vyro, nes tas vyras gal jai buvo tik vienos nakties nuotykis ir t.t. Tai kodel jai reikia gimdyti vaika, jei jis buvo neplanuotas, o tai tik plysusio prezervatyvo pasekme? Sakysit, kad maziau krustis reikia, deja, krusames visi ir visur, tai tas pats kas pavalgyti, tai sito proceso nesustabdysi.
O kad jus cia visos pries abortus, tai man nieko keisto, jus esat mamos, mylit savo vaikucius, jums susikloste viskas daug maz taip kaip jus norejot, gal net ir vaikuciai buvo planuoti ir jums dabar butu sunku isivaizduoti, kad butumet galejusios nuzudyti savo mylima Gretute ar Jonuka. Taigi cia viskas normalu.
Pati aborto niekada neturejau jei ka, nes labai saugausi, nes zinau, jei vaikas butu man neplanuotas greiciausiai eiciau daryti isvalyma. As jau prisiziurejusi esu ir nelaimingu mamu ir nelaimingu vaiku, taigi... Aisku, lygiai taip pat esu maciusi ir labai graziu bei laimingu seimu, kuriems galima tik baltai pavydeti, deja, ne visiems tai pavyksta susikurti.

Atsakyti
QUOTE(Sirenete @ 2011 01 19, 09:48)
Vaikų klausimu žmonės jau senia prisiėmė Dievo rolę. Bet sukuriant vaikelį, po to šaldant, atrenkant embrionus (kitur ir pagal lytį ar dar kitus bruožus), tai nekelia jokio pasipiktinimo ir smerkimo.

Kelia! Bet si tema apie abortus.
Atsakyti
Žinot,aš susidarau įspūdį,jog moterys tiek ir pasidarę abortą,tiek ir pasirįžę gimdyti,gali būti nelaimingos.Didelė dalis moterų graužiasi,jog nutraukė nėštumą.Kita dalis gailisi,jog gimdė. Aš nesigilinu nuo ko tai priklauso,galbūt pačios save "užprogramuoja" ir įsikala į galvą,jog bus nelaimingos (čia kalbu apie abu pasirinkimus)?
Man asmeniškai yra tiesiog nesuprantama atėjimas čia į SM ir savęs "atvėrimas" ir prisipažinimas, jog ketini ar pasidarei abortą.O ir patarimų vistiek moterys neklauso,jos elgiasi taip kaip nusprendžia pačios. Niekada nesuvokiu,nu koks gi tikslas ginčytis ir įrodinėti ar daryt tą abortą ar ne. Tai mūsų pačių pasirinkimas,mūsų nuomonė.Kam ją kišt per prievartą kitam,kuris turi kitus įsitikinimus? Aš suprantu,kad tai forumas,kad tai diskusijos.Bet dažnai tai tampa nebe diskusijos,o tik savo nuomonės piršimas.
Atsakyti
QUOTE(-Voveryte- @ 2011 01 19, 16:35)
Na, moterys, as remiuosi faktais, kuriuos matau pasoneje. Zinau, kad gimdyti vaikus, kai nera nei noro nei galimybiu yra tikra nesamone, kentes visi aplinkui, o ypac gimdyve. Turiu net 4 drauges, kurios susigadino sau gyvenimus pasigimdziusios vaikucius, nes visi tik reke- gimdyk, gimdyk, abortai blogai ir t.t. Visas keturias paliko vyrai, nors pries tai net prie altoriaus buvo nuvede tevu stumiami, deja, visos jos dabar jaunos, bet vienisos, 2 is ju bando kabintis i gyvenima, nors ir labai sunku, bet bando. Kitos gi dvi del sunkios materialines padeties susirgo depresija, nes nesugeba ismaitinti savo vaikuciu, tevai is paskutiniuju padeda, o merginos su aukstaisias, bet nesiseka jom ir nors tu ka. Visos noretu vaziuoti dirbti i uzsieni, bet del vaiku to padaryti negali, nera kam palikti pradziai. Nors visos myli savo vaikucius, deja, issikalbant prasitaria, kad mielai griztu i tuos laikus, kai nebuvo jokiu rupesciu del vaiku, kai buvo laisvos ir galejo daryti ka nori ir vaziuoti, kur nori.
Kazkas cia sake, kodel moterys turi didesnes teises i gyvenima, nei ju gemaliukai, as manau todel, kad butent ji ir yra tu gemaliuku gaminimo masina, ir butent jai reiks juos auginti, o ne kazkam kitam, taigi kiekviena moteris turi teise planuoti savo gyvenima ir planuoti vaiku skaiciu, o ne taip kad, gimdysiu, kiek Dievas duos, o po to neturi ka duoti valgyti savo vaikiukams. Jei jau atsitiko taip, kad ivyko neplanuotas nestumas, tai manau moteris pilnai turi teise apmastyti, ar jai jis dabar reikalingas, ar nesutrukdys siekti to, ko ji uzsibrezusi, ar turi pajamu saltini jam islaikyti, ar turi tam vieta, kur gales ji augint ir apskritai ar ji nori to vaiko nuo to vyro, nes tas vyras gal jai buvo tik vienos nakties nuotykis ir t.t. Tai kodel jai reikia gimdyti vaika, jei jis buvo neplanuotas, o tai tik plysusio prezervatyvo pasekme? Sakysit, kad maziau krustis reikia, deja, krusames visi ir visur, tai tas pats kas pavalgyti, tai sito proceso nesustabdysi.
O kad jus cia visos pries abortus, tai man nieko keisto, jus esat mamos, mylit savo vaikucius, jums susikloste viskas daug maz taip kaip jus norejot, gal net ir vaikuciai buvo planuoti ir jums dabar butu sunku isivaizduoti, kad butumet galejusios nuzudyti savo mylima Gretute ar Jonuka. Taigi cia viskas normalu.
Pati aborto niekada neturejau jei ka, nes labai saugausi, nes zinau, jei vaikas butu man neplanuotas greiciausiai eiciau daryti isvalyma. As jau prisiziurejusi esu ir nelaimingu mamu ir nelaimingu vaiku, taigi... Aisku, lygiai taip pat esu maciusi ir labai graziu bei laimingu seimu, kuriems galima tik baltai pavydeti, deja, ne visiems tai pavyksta susikurti.

Va butu tos jusu draugiu mamos negimdziusios, o pasidariusios abortus, tai ju dabar net nebutu ir jom nereiktu vargti ant sios zemes su akmenim po kaklais (tais gimdytais vaikiukais)... Ech, kiek maziau kencianciu zmoniu but ant sio svieto...
... Ir jus gailites daznai turbut, kad jusu mama visgi pagimde jus, vietoj iskrapstymo, kai dar buvot mazyte uzuomazga... gi butumet daug laimingesne, jei butumet negimusi???
verysad.gif
Atsakyti