QUOTE(-Voveryte- @ 2011 01 19, 01:44)
Labai pritariu!!! Is tikro mane erzina sitie palyginimai, kad darant aborta, nuzudai maza nekalta bejegi zmogeliuka ir t.t. Deje, trecdalis is tu mazuliuku pupuliuku jau po 15 metu tampa tikrais monstrais, kuriems nieko nereiskia savo tevams pasakyti- eik tu nach.., sumusti savo geriausia drauga, nuzudyti zmona, isprievartauti mergina, nuzudyti senelius kaime del 50litu, o kartais net ir savo tevus. As asmeniskai esu uz tai, kad kuo maziau zmoniu zemeje tuo geriau, pasaulio saliu sostinese is vis jau nebeimanoma normaliai gyventi, visur zmoniu kaip skruzdeliu, pasiruose vienas kitam per galvas perlipti.
Ir tikrai nevisada tevu auklejimas kaltas. Kartais labai puikioje seimoje uzauga zombis ar kale ir sugadina visa gyvenima savo tevams. As asmeniskai zinau labai daug tokiu pavyzdziu, kur vaikai nerodo jokio dekingumo tevams, dar ir vagia is ju. Lygiai taip pat kaip ir degradu ar alkocholiku seimoje gali uzaugti labai protingas ir geras vaikas, nes jis nenori kartoti savo tevu klaidu, o nori gyventi kitaip. As asmeniskai pati save issiauklejau, mano tevai buvo uzimti kitais dalykais nei mano aulklejimu, taigi pati save uzsiauginau, nors maciau visko, o ir draugu visokio plauko buvo, deja, esu normalus, jautrus zmogus, visada pasiruoses padeti, ir begalo, visus mylintis.
Ir tikrai nevisada tevu auklejimas kaltas. Kartais labai puikioje seimoje uzauga zombis ar kale ir sugadina visa gyvenima savo tevams. As asmeniskai zinau labai daug tokiu pavyzdziu, kur vaikai nerodo jokio dekingumo tevams, dar ir vagia is ju. Lygiai taip pat kaip ir degradu ar alkocholiku seimoje gali uzaugti labai protingas ir geras vaikas, nes jis nenori kartoti savo tevu klaidu, o nori gyventi kitaip. As asmeniskai pati save issiauklejau, mano tevai buvo uzimti kitais dalykais nei mano aulklejimu, taigi pati save uzsiauginau, nors maciau visko, o ir draugu visokio plauko buvo, deja, esu normalus, jautrus zmogus, visada pasiruoses padeti, ir begalo, visus mylintis.
Hahahahahahahahahaaaa...
Ok, darydama aborta - nuzudai kita zmogzudi, vagi, niekadeja ir parazita!!!!!!
Ot herojes moterys, kaip as anskciau to nesuvokiau. Aciu, Voveryte, jei ne jusu - jautraus ir visus mylincio zm - izvalga, taip buciau ir gailejus tu negimusiu vaikiuku...

Papildyta:
QUOTE(saulyteee @ 2011 01 19, 01:50)