Įkraunama...
Įkraunama...

Kas pigiau - mergytė ar berniukas?

QUOTE(Mazgea @ 2010 04 06, 13:17)
galiu drasiai pasakyti kad nera skirtumo, nes pati kaskada gavojau kad berniukas pigiau iseina... ji aprenksi ir jam tiks...

Pritariu thumbup.gif Nieko panašaus schmoll.gif tinka toli gražu ne viskas, prie visko dar galima pridurti, kad berniukai su savo laipiojimais, landžiojimais, rūbus suplėšo greičiau mirksiukas.gif
O žaislai panašiai kainuoja, tiek, kad rūšys skirtingos, vienų rausvos barbės, kitų juodi transformeriai lotuliukas.gif jei imti nekokybišką šlamštą - visi papigiai, jei tik kažkokios kokybės nori - tada jau litukai sukasi doh.gif
Atsakyti
kol mazas manau vienodai.o kai paauga,tai jo,merginos daugiau nori pasipuosti,pasidazyti ir t.t. bet manau iki paauglystes tai vienodai ka auginti,islaidos tos pacios smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigeita @ 2010 04 06, 13:08)
man is vis kvailai skamba klausimas del pygumo... blink.gif
fool.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

doh.gif gal nusipirkit lėlę geriau. lotuliukas.gif
Atsakyti
Keistas klausimas g.gif Pigiausia ivis vaiku neturet.
Atsakyti
O koks skirtumas, kurios lyties vaikelis pigiau, juk svarbiausia, kad butu sveikas ax.gif juk jei jau apsisprendziat, kad norit antros atzaleles, islaikysit ir viena, ir kita smile.gif be to, nuo musu mazai priklauso, ko labiau norim,berniuko ar mergaites mirksiukas.gif
Atsakyti
jokio skirtumo
Atsakyti
man atrodo tas pats rupestis ir tos pacios isliaidos biggrin.gif 4u.gif skirtumo nematau schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Mano mergytems jau reikia pasipuost - kaspineliai, sijonukai, sukneles,lupdaziai ir t.t. - o kas bus toliau? doh.gif Manau berniuka augint pigiau....
Atsakyti
Manau berniukas norės mergytę ledais pavaišinti blush2.gif o ir jie mėgsa stilingai apsirengti smile.gif Be to, ir vyriškų kosmetikos priemonių pakankamai anksti užsimano biggrin.gif Taigi, manau skirtumo nėra rolleyes.gif
Atsakyti
Pigiausia turėti kieminį šuniuką - kiemsargį. Nereikės jam ypatingo pašaro, nereikės skiepų, ės tai kas nuo šeimininko stalo atlieka...
Čia būtų pigumėlis thumbup.gif

Sorry jei ką - mamos viena užveda kažkokią tupą temą, kai jau nusprendžia, kad abu vaikai reikalauja vienodų išlaidų, vėl atnaujina doh.gif
Mergaitė kaspiniukų nori - o berniukas tai turbūt maišą apmovei ir eina???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ingutevi: 07 gegužės 2010 - 09:23
nematau jokio skirtumo
Atsakyti
Auginau 2 panas, o dabar turiu 3 berniuka.
Gal as kazkaip kitaip jas rengiau, bet islaidos berniukui man maziau kainuoja, nei kainavo mergaitems. Zaislai, sutinku, tiek geros leles, tiek geros masinos, kainuoja. bet apranga...Berniukui dzinsai ir kedai...Panelei prie vieno sijono vieni bateliai, prie dzinsu kedai, kita suknele vel kiti bateliai, plaukuose gumytes, segtukai ir t.t O kai mergaites paauga.... doh.gif
Man berniukas pigiau kainuoja lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 16 rugsėjo 2010 - 13:57