QUOTE(MichGirl @ 2010 05 22, 01:13)
nelabai supratau, o pagal ka ji buvo isduota, kad dabar sugrazint turetu?
turejau as su savo tevais GC, bet praradau, nes neivaziavau 2 metus.
QUOTE(*NYC* @ 2010 05 22, 02:39)
jei jau korta praradai tai jos tikrai tau niekas negrazins,maisai gal kazka

tuo labiau jei turi seima ji tikrai nebutu isskiriama ZK gavimui
as snekejau apie mano nauja seima (vyras ir vaikai) o ja tikrai grazina

aisku reikia tureti svarbia priezasti, kuri irodytu kad tu del kazkokiu priezasciu negalejai ivaziuoti
QUOTE(himalaia @ 2010 05 22, 03:41)
Mažė_

, ir man kažkaip keistai situacija skamba. Jei tapot nėščia, reikėjo užpildyt formą dėl reentry permit, tada galima 2 metus JAV nebūti. O jei norima ilgiau JAV negyvent, galima Returning Resident visa pasidaryt, ir jokių problemų nekiltų...
O jei jau žalia korta buvo atimta, šiaip sau niekas jos neduos, reikia vėl visus kryžiaus kelius eit... Gal jūs mažiau, kaip metus nebuvot JAV, tai niekas tos žalios kortos realiai neatėmė?
Papildyta:
Radau jūsų ankstesnę žinutę...
Man čia kaip kosmosas skamba. Turėjot žalią kortą, ją praradot, o dabar ne tik jūs, bet ir jūsų šeima gaus žalias kortas šiaip sau, be loterijos?... Įdomiai čia jums advokatas pašnekėjo.
Returning Resident kas tai yra? ka su juo galima? kaip ji pasidaryti?
reentry permit as dariausi, bet advokatas nezinojo nauju istatymu (pirma diena kai jis galioja buvo) ir nepadarem visko kaip reikia, t.y. nepadejau pirsto anspaudo, nes dabar to reikalauja
usa as nebuvau beveik 2 metus. per ateinancia savaite turiu nuvykti i ambasada, nes tuoj sueis 2 metai.
"Man čia kaip kosmosas skamba. Įdomiai čia jums advokatas pašnekėjo." aha, sitoj vietoj advokatas nusisnekejo. man buvo tiek laimes kai pasake tai telefonu, o atvaziavusi isgirdau " zinot, as snekejau su ambasada ir jie pasake gali sugrasinti GC tik jums, o seimai reiks daryti seimos sujungima..." zodziu ir vel pradiniam taske mes
SVARBU!!! zodziu GC 99% man grazins, nes turiu net kelias svarbias priezastis patvirtintas dokumentais. bet ka man daryti su seima? matau cia yra kurios ismano daug ka apie imigracija... gal kas patars? advokatas sake kad norint padaryti seimos susijungima, as turiu bent metus gyventi usa, o to tikrai nebus

vyrui darbo viza? advokatas sake praktiskai neimanoma... patarkit kas ka zinot