Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

as tai ketvirtadieni einu prasyt i ambasada zalios kortos doh.gif bet kas isto kad gausiu TIK as, o mano seima lieka vel uz borto verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
nelabai supratau, kaip einat i ambasada prasyti zalios kortos? Kazkaip skamba mistiskai, arba as kazko nesupratau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lialondra @ 2010 05 21, 22:44)
nelabai supratau, kaip einat i ambasada prasyti zalios kortos? Kazkaip skamba mistiskai, arba as kazko nesupratau wink.gif

As turejau, bet praradau kadangi del nestuke.gif kuri laika nevaziavau. tai eisiu susigrazinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 21, 17:35)
As turejau, bet praradau kadangi del  nestuke.gif kuri laika nevaziavau. tai eisiu susigrazinti  doh.gif

nelabai supratau, o pagal ka ji buvo isduota, kad dabar sugrazint turetu?
Atsakyti
QUOTE(krishana @ 2010 05 21, 10:11)
Taigi gavus anketas tenai turi buti pateiktos visos taisykles, kur siusti, kada, kaip, ka uzpildyti.
Papildyta:
Manau kad ir santuoku rumuose, jeigu pasikalbeti su kuo nors, galima irgi tuoktis si sestadieni, mes visi zmones )

ar ketvirtadieniais negalima sustuokt? g.gif

QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 22, 00:35)
As turejau, bet praradau kadangi del  nestuke.gif kuri laika nevaziavau. tai eisiu susigrazinti  doh.gif

g.gif cia juk ne pasas, kad nuejai ir isdave. kazkaip neitiketinai skamba g.gif
Atsakyti
jei jau korta praradai tai jos tikrai tau niekas negrazins,maisai gal kazka unsure.gif tuo labiau jei turi seima ji tikrai nebutu isskiriama ZK gavimui 4u.gif
Atsakyti
Mažė_:), ir man kažkaip keistai situacija skamba. Jei tapot nėščia, reikėjo užpildyt formą dėl reentry permit, tada galima 2 metus JAV nebūti. O jei norima ilgiau JAV negyvent, galima Returning Resident visa pasidaryt, ir jokių problemų nekiltų...

O jei jau žalia korta buvo atimta, šiaip sau niekas jos neduos, reikia vėl visus kryžiaus kelius eit... Gal jūs mažiau, kaip metus nebuvot JAV, tai niekas tos žalios kortos realiai neatėmė?
Papildyta:
Radau jūsų ankstesnę žinutę...

QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 19, 13:44)
siandien as irgi plius minus gavau pirma laiska  ax.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  tai jau laiminga esu  biggrin.gif (turejau as jau ta zalia korta, bet del  nestuke.gif praradau, o siandien snekejau su advokatu, tai sake, reikia viska isnaujo daryt, tik kad losti nereikia, o pirma voka iskart gauni) beto dar didesne staigmena man, kad ne tik as gausiu, bet ir mano seima, nors priestai turejau tik as  doh.gif rytoj vaziuoju pas advokata, laikykit spygas  mirksiukas.gif

Man čia kaip kosmosas skamba. Turėjot žalią kortą, ją praradot, o dabar ne tik jūs, bet ir jūsų šeima gaus žalias kortas šiaip sau, be loterijos?... Įdomiai čia jums advokatas pašnekėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 22 gegužės 2010 - 02:49
QUOTE(himalaia @ 2010 05 22, 03:35)
Gal jūs mažiau, kaip metus nebuvot JAV, tai niekas tos žalios kortos realiai neatėmė?

Ji jau seniau rasius savo istorija - kiek pamenu nebuvo kelis metus ir niekur nesikreipe, bet dabar su advokatu kalbejo ir uztai eina i ambasada. Bet man irgi idomu kaip cia viskas bus, nes taip paprastai nesitiki, kad grazintu.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2010 05 22, 01:13)
nelabai supratau, o pagal ka ji buvo isduota, kad dabar sugrazint turetu?

turejau as su savo tevais GC, bet praradau, nes neivaziavau 2 metus.

QUOTE(*NYC* @ 2010 05 22, 02:39)
jei jau korta praradai tai jos tikrai tau niekas negrazins,maisai gal  kazka unsure.gif tuo labiau jei turi seima ji tikrai nebutu isskiriama ZK gavimui 4u.gif

as snekejau apie mano nauja seima (vyras ir vaikai) o ja tikrai grazina cool.gif aisku reikia tureti svarbia priezasti, kuri irodytu kad tu del kazkokiu priezasciu negalejai ivaziuoti

QUOTE(himalaia @ 2010 05 22, 03:41)
Mažė_:), ir man kažkaip keistai situacija skamba. Jei tapot nėščia, reikėjo užpildyt formą dėl reentry permit, tada galima 2 metus JAV nebūti. O jei norima ilgiau JAV negyvent, galima Returning Resident visa pasidaryt, ir jokių problemų nekiltų...

O jei jau žalia korta buvo atimta, šiaip sau niekas jos neduos, reikia vėl visus kryžiaus kelius eit... Gal jūs mažiau, kaip metus nebuvot JAV, tai niekas tos žalios kortos realiai neatėmė?
Papildyta:
Radau jūsų ankstesnę žinutę...
Man čia kaip kosmosas skamba. Turėjot žalią kortą, ją praradot, o dabar ne tik jūs, bet ir jūsų šeima gaus žalias kortas šiaip sau, be loterijos?... Įdomiai čia jums advokatas pašnekėjo.

Returning Resident kas tai yra? ka su juo galima? kaip ji pasidaryti?
reentry permit as dariausi, bet advokatas nezinojo nauju istatymu (pirma diena kai jis galioja buvo) ir nepadarem visko kaip reikia, t.y. nepadejau pirsto anspaudo, nes dabar to reikalauja doh.gif
usa as nebuvau beveik 2 metus. per ateinancia savaite turiu nuvykti i ambasada, nes tuoj sueis 2 metai.
"Man čia kaip kosmosas skamba. Įdomiai čia jums advokatas pašnekėjo." aha, sitoj vietoj advokatas nusisnekejo. man buvo tiek laimes kai pasake tai telefonu, o atvaziavusi isgirdau " zinot, as snekejau su ambasada ir jie pasake gali sugrasinti GC tik jums, o seimai reiks daryti seimos sujungima..." zodziu ir vel pradiniam taske mes verysad.gif

SVARBU!!! zodziu GC 99% man grazins, nes turiu net kelias svarbias priezastis patvirtintas dokumentais. bet ka man daryti su seima? matau cia yra kurios ismano daug ka apie imigracija... gal kas patars? advokatas sake kad norint padaryti seimos susijungima, as turiu bent metus gyventi usa, o to tikrai nebus schmoll.gif vyrui darbo viza? advokatas sake praktiskai neimanoma... patarkit kas ka zinot rolleyes.gif
Atsakyti
o iki kada tų pirmųjų laiškų laukti? bandom lošti ir mes, jau taip užknisa laukti bala žino ko doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2010 05 23, 16:49)
o iki kada tų pirmųjų laiškų laukti? bandom lošti ir mes, jau taip užknisa laukti bala žino ko  doh.gif  lotuliukas.gif

Na iki liepos 1d. turetu suplaukti laiskai pirmieji, jei ne, tai bus galima pasitikrinti internetu.
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 23, 15:05)

SVARBU!!! zodziu GC 99% man grazins, nes turiu net kelias svarbias priezastis patvirtintas dokumentais. bet ka man daryti su seima? matau cia yra kurios ismano daug ka apie imigracija... gal kas patars? advokatas sake kad norint padaryti seimos susijungima, as turiu bent metus gyventi usa, o to tikrai nebus  schmoll.gif vyrui darbo viza? advokatas sake praktiskai neimanoma... patarkit kas ka zinot  rolleyes.gif

metus pagyventi JAV be seimos imanoma jei nori gauti ar atgauti ZK. Taciau jei nenori be seimos, manyciau nelabai pavyks.
Atsakyti