Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 27, 04:13)
registruotu negalima!!!!! JIE JU NEPASIEMA  schmoll.gif  TIKSLIAI ZINAU

Mes abu laiskus siuntem registruotu pastu ir kazkaip esam Amerikej... 4u.gif
Tad drasiai registruokit ir nesinervinkit, kas issiuntet registruotus wink.gif Beje, i jokias firmas nesikreipem, kazkaip gaila pinigu joms svaistyt, nes dazniausiai atsakymu vis tiek tenka ieskotis patiems...
Atsakyti
QUOTE(meilute1 @ 2010 05 27, 11:22)
o kur parasyta kad negalima ? g.gif
mano drauge uzpernai lyg irgi registruota siunte ir  gavo viska zalia korta ir db USA gyvena biggrin.gif ...

Man kazkodel atrodo, kad tame pirmame laiske yra pamineta, jog nesiust registruotu. Bet kai mes siuntem, tai siuntem su pranesimu apie gavima (t.y. gaunant pasiraso ant tokio lapuko ir ji mums atsiuncia atgal i LT). Kiek pamenu, butent del to parasymo, kad negalima registruotu, ir siuntem tokiu budu, nes vistiek norejosi but tikriems, kad nueis laiskelis.

QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 27, 12:12)
mes irgi is usa siuntem visus laiskus  ax.gif bet sako kad ir internetu siunciant pirma laiska is amerikos yra daugiau sansu. man tai cia nerealu atrodo  cool.gif bet kazin kaip cia yra  g.gif

Nesamone del to, is kur siunti ir kiek sansu gaut - taigi viskas vyksta pagal numeriuka. Man rodos dazniausiai tokius dalykus pasakoja tie, kurie net nedalyvauja loterijoj arba nelaimeje.
Atsakyti
QUOTE(meilute1 @ 2010 05 25, 21:31)
mane kaip matau pamirso visi  lotuliukas.gif
as praeita savaite gavau gi  thumbup.gif
sekmes kitiems  ax.gif

sveikinimai thumbup.gif
ech, viltis mirsta paskutine rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 25, 22:20)
nelaimejusioms noriu suteikti dar vilties  ax.gif kai mano pusesere lose laiskai turejo ateiti iki liepos menesio, o gavo spalio 20 diena  bigsmile.gif per savo gimtadieni  thumbup.gif buvo paaiskinta, kadangi daug atkrito, tai dar papildomai suteike kitiems. tai jums dar laukti ir laukti  tongue.gif

geras bigsmile.gif va sito nezinojau thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(balselys @ 2010 05 27, 03:38)
O is musu  giminiu per 2 metus laimejo 5 seimos.
Pirmus Vyro sesuo,bet ji papildomam zaidime,pirma laiska gavo rugseji....O poto islosem mes ir giminaiciai,o kitais Mano sesuo ir mano dede,tai visi klause,kur galima nusipirkti Z.K.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

kiek "vietiniu" laimetoju jau turim biggrin.gif? dvi berots g.gif? laukiam toliau rolleyes.gif
Atsakyti
Mes dar tikimes ir laukiam... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(houpe @ 2010 05 28, 22:01)
Mes dar tikimes ir laukiam...  4u.gif

Mes irgi galim jungtis prie vis dar tikinciu ir laukianciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, losem ir mes zalios kortos loterijoje. kai tik uzpildem tikrai maniau kad laimesim, o kai laikas jau atejo beveik, jau pradedu bijot kad nelaimesim.......sad.gif
ech na bet viltis mirsta paskutine smile.gif
merginos noriu paklausti, as susimaisiau tuose loterijose , jei yra 2011 metu loterija, tai vat dabar ir paaiskes ane tie atsakymai nuo birzelio menesio ?
aciu uz atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Pantiushka @ 2010 05 31, 10:54)
Sveikutes, losem ir mes zalios kortos loterijoje. kai tik uzpildem tikrai maniau kad laimesim, o kai laikas jau atejo beveik, jau pradedu bijot kad nelaimesim.......sad.gif
ech na bet viltis mirsta paskutine smile.gif
merginos noriu paklausti, as susimaisiau tuose loterijose , jei yra 2011 metu loterija, tai vat dabar ir paaiskes ane tie atsakymai nuo birzelio menesio ?
aciu uz atsakymus

Taip.Jau galesim pasitikrinti visi kas lose,laimejom ar ne...
Atsakyti
QUOTE(infene @ 2010 05 31, 13:22)
Taip.Jau galesim pasitikrinti visi kas lose,laimejom ar ne...

tik nuo liepos 1 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kas pildet ankciau anketa. Gal susiduret su tokiu klausimu kaip vaikai is pirmos santuokos. Tai kaip supratau reikia ir ju nuotraukas idet nors jei negyvena su mumis. Gali kilti problemu del nuotraukos gavimo. Kita vertus ar ten labai tikrins ar yra vaiku is pirmos santuokos.
Atsakyti
Na,aš turiu vaiką iš pirmos santuokos,bet kai jis gyvena kartu su manim tai su nuotrauka jokių problemų neturiu,bet manau kad tikrai reiktų surašyti...
Atsakyti
Sveikos,
Mes gavome pirma laiska ir issiunten viska atgal kaip reikia. Dabar turiu toki klausima: kada mazdaug turetu laiskas, kad kviecia i pokalbi i ambasada?
Atsakyti
QUOTE(dajanka @ 2010 05 31, 17:17)
Sveikos,
Mes gavome pirma laiska ir issiunten viska atgal kaip reikia. Dabar turiu toki klausima: kada mazdaug turetu laiskas, kad kviecia i pokalbi i ambasada?

Na tai kiek zinau priklauso nuo to, koks jusu case No.
Beje, SVEIKINIMAI. Kaip saunu! Sekmes ir toliau 4u.gif
Atsakyti