Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(meilute1 @ 2010 05 27, 11:22)
o kur parasyta kad negalima ? g.gif
mano drauge uzpernai lyg irgi registruota siunte ir  gavo viska zalia korta ir db USA gyvena biggrin.gif ...

Mano mama irgi issiunte registruotu, o kai laiskas ilgai neatojo ejo i firma kuri tvarko zalias kortas ir pasake situacija. ten pasake kiad jie registruotu nepriema, tai persiunte is naujo bigsmile.gif
Papildyta:
zodziu, pasiskambink ir susizinok, nes gali antro nebesulaukti doh.gif
Atsakyti
Meilute1, kai suzinosit, praneskit, nes labai idomu butu zinoti, kaip ten istikruju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 05 27, 10:36)
Meilute1, kai suzinosit, praneskit, nes labai idomu butu zinoti, kaip ten istikruju  g.gif

nu tai jau tikrai idomu gal dar viena db eis issiut neregistruota biggrin.gif doh.gif blink.gif g.gif
na negasdinkit manes ,nes jei tai tiesa tai nusisauti maza but doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 27, 11:13)
registruotu negalima!!!!! JIE JU NEPASIEMA  schmoll.gif  TIKSLIAI ZINAU

Maže, na, ir ko taip gąsdinat žmones doh.gif Laimėtojai daugybę metų siunčia savo dok. KCC registruotais, net su pranešimu apie gavimą, laiškais. Visi ramūs būna biggrin.gif Tai, kas čia per VBS "naujienos" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ora: 27 gegužės 2010 - 10:48
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 27, 11:32)
Mano mama irgi issiunte registruotu, o kai laiskas ilgai neatojo ejo i firma kuri tvarko zalias kortas ir pasake situacija. ten pasake kiad jie registruotu nepriema, tai persiunte is naujo  bigsmile.gif
Papildyta:
zodziu, pasiskambink ir susizinok, nes gali antro nebesulaukti  doh.gif

as nepasitikiu tomis firmomis kazkodel g.gif ten tiek gali klaidu privelt, kad jau geriau issiverst tekstus angliskus paciam, pasiskaityt instrukcijas, ir pildyt paciam smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ora @ 2010 05 27, 10:47)
Maže, na, ir ko taip gąsdinat žmones  doh.gif Laimėtojai daugybę metų siunčia savo dok. KCC registruotais, net su pranešimu apie gavimą, laiškais. Visi ramūs būna  biggrin.gif  Tai, kas čia per VBS "naujienos"  biggrin.gif

zodziu zmones jus manes negasdinkit ,nes ir taip jau vos laukausi ,nervai ima ,norit kad sirdies smugis istiktu mane doh.gif unsure.gif blink.gif ???
parasysiu as jiems emaila ir paklausiu tada ar paims ar ne tongue.gif cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ora @ 2010 05 27, 11:47)
Maže, na, ir ko taip gąsdinat žmones  doh.gif Laimėtojai daugybę metų siunčia savo dok. KCC registruotais, net su pranešimu apie gavimą, laiškais. Visi ramūs būna  biggrin.gif  Tai, kas čia per VBS "naujienos"  biggrin.gif

as tik sakau ka as zinau ax.gif na kad registruotu siuncia, pirma karta girdziu g.gif na gal tada anksciau nebuvo galima registruotu siusti, o dabar jau galima g.gif

QUOTE(meilute1 @ 2010 05 27, 11:52)
zodziu zmones jus manes negasdinkit ,nes ir taip jau vos laukausi ,nervai ima ,norit kad sirdies smugis istiktu mane  doh.gif  unsure.gif  blink.gif ???
parasysiu as jiems emaila ir paklausiu tada ar paims ar ne  tongue.gif  cool.gif

ir as ateiciai noreciau zinoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 27, 11:59)
as tik sakau ka as zinau  ax.gif na kad registruotu siuncia, pirma karta girdziu  g.gif na gal tada anksciau nebuvo galima registruotu siusti, o dabar jau galima  g.gif

Dar "popierinių" lošimo anketų laikais, kai jas reikėdavo siųsti paštu, taip, jų nebuvo galima siųsti reg. paštu (kalbu apie paraiškas dalyvauti DV loterijoje).

Tačiau jau atrinktieji laimėtojai į KCC užpildytas 1-ojo paketo anketas jau galėjo ir tebegali siųsti reg. paštu, kurjeriu ar reg. paštu su pranešimu, kiti net persiųsdavo savo draugams ar giminaičiams, kad tą laišką išsiųstų į KCC jau iš Amerikos, manydami, kad taip saugiau doh.gif

Vien žo, baikit kelt bangas tuščioj vietoj smile.gif

Firma firmai nelygi, visokių žmonių būna ant svieto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ora @ 2010 05 27, 12:06)
Dar "popierinių" lošimo anketų laikais, kai jas reikėdavo siųsti paštu, taip, jų nebuvo galima siųsti reg. paštu (kalbu apie paraiškas dalyvauti DV loterijoje).

Tačiau jau atrinktieji laimėtojai į KCC užpildytas 1-ojo paketo anketas jau galėjo ir tebegali siųsti reg. paštu, kurjeriu ar reg. paštu su pranešimu, kiti net persiųsdavo savo draugams ar giminaičiams, kad tą laišką išsiųstų į KCC jau iš Amerikos, manydami, kad taip saugiau  doh.gif 

Vien žo, baikit kelt bangas tuščioj vietoj smile.gif

Firma firmai nelygi, visokių žmonių būna ant svieto  smile.gif

mes irgi is usa siuntem visus laiskus ax.gif bet sako kad ir internetu siunciant pirma laiska is amerikos yra daugiau sansu. man tai cia nerealu atrodo cool.gif bet kazin kaip cia yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažė_:) @ 2010 05 27, 03:13)
registruotu negalima!!!!! JIE JU NEPASIEMA  schmoll.gif  TIKSLIAI ZINAU

Kai Buvo vokinis zaidimas pirmo negalima buvo siusti losimo.
O antra siunteme jau registruota. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(balselys @ 2010 05 27, 14:02)
Kai Buvo vokinis zaidimas pirmo negalima buvo siusti losimo.
O antra siunteme jau registruota. 4u.gif

seip pirmiausia manau reikia savo smegenim naudotis lotuliukas.gif
tai va,o pries kiek tai laiko daug kas buvo kitaip biggrin.gif ... cia siek tiek info dar http://travel.state....types_1318.html
nusiunciau jiems uzklausima ir visiems cia parasysiu kai gausiu atsakyma tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Jau kelinti metai žaidžiu šitoj loterijoj,bet tikrai niekad negirdėjau dėl registruoto laiško baigties,manau,Meilute,nesiparink viskas bus gerai,bet būtinai musm parašyk...

Jetau jetau kaip aš laukiu to laiško... doh.gif
Atsakyti