Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(shopingas @ 2010 06 22, 15:04)
Su ZK isvaziuojama tais metais, kuriu loterijoj zaidziat (pvz DV-2011 loterija vyko pernai, laiskai atejo siemet neseniai, pokalbiai nuo rudens ir po to per 6men isvaziuot reikia i JAV, tai realiai isvaziuojama 2011m.)

Ne taip supratot, manau kauke26 turi omenyje sutuoktinio vizą, ne žalios kortos loteriją.
Jei teisingai pamenu, kiek esu skaičiusi, tai apie pusę metų užtrunka, maždaug tiek pat ar kiek ilgiau, nei tvarkantis JAV.
Atsakyti
Sakot uztrunka ilgiau tvarkantis is Lietuvos nei is JAV? humm... keista, as kazkur skaiciau, kad kaip tik is Lietuvos trumpiau, nes eiles mazesnes... bet kaip is tiesu tai nezinau. Gal kas nors neseniai su imigracine vaziavo? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zemuogiuke: 22 birželio 2010 - 21:19
Geriausia būtų paskambinti į ambasadą ir paklausti ax.gif
Aš bent jau tokį įspūdį susidariau, kad man iš Lietuvos būtų užtrukę ilgiau tvarkytis, dėl to tvarkiausi JAV, ir užtruko tikrai tik kelis mėnesius. Bet gal mano situacija kitokia... Be to, privalumas tas, kad tvarkantis dokus JAV tuo metu gali ten gyventi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo himalaia: 22 birželio 2010 - 21:30
QUOTE(himalaia @ 2010 06 22, 22:11)
Ne taip supratot, manau kauke26 turi omenyje sutuoktinio vizą, ne žalios kortos loteriją.
Jei teisingai pamenu, kiek esu skaičiusi, tai apie pusę metų užtrunka, maždaug tiek pat ar kiek ilgiau, nei tvarkantis JAV.

Aha, turbut ne taip supratau. Pazistu kas neseniai tvarkesi, tai mergina suzadetines vizos lauke ne JAV, tai uztruko apie puse metu. Paskui po santuokos JAV popieriai atejo per kazkur 2-3 menesius : pirma gavo leidima dibt, o paskui jau toliau tvarkesi SSN ir pan (nezinau kiek ten ko tiksliai yra tvarkytis).
Atsakyti
As su imigracine ivaziavau pernai rudeni.Nuo prasymo padavimo iki interviu paskyrimo Vilniuje ambasadoje , praejo nepilnas pusmetis. Vienos formos negavau,tai raseme uzklausima elektroniniu pastu ,atsake,kad buvo issiusta,kazkur pasimete.Tai jei ne ta forma,manau buciau susitvarkiusi anksciau.Sako,kad dabar per tris-keturis menesius galima susitvarkyti,mat daug kas siunciama elektroniniu pastu.
Atsakyti
..Na tai ka, po geros savaites visi mes likusieji galesime pasitikrinti savo numeriukus online......idomu gal tada kiek daugiau musu laiminguju atsiras cianais....good luck folks..!!
Atsakyti
Labai sunkiai įveikiama atrodo tie 50psl., taigi klausiu ča. Peržiūrinėju dabar tą loterijos tinklapį ir visai nesuprantu kas tas Confirmation Number. Ar jį čia reikia pačiai susigalvot ar kaip unsure.gif unsure.gif
Ir dar kaip suprantu anketų pildymas prasideda nuo Liepos pirmos? Ar aš ir vėl kažką grybauju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(rytmetys @ 2010 06 27, 19:15)
Labai sunkiai įveikiama atrodo tie 50psl., taigi klausiu ča. Peržiūrinėju dabar tą loterijos tinklapį ir visai nesuprantu kas tas Confirmation Number. Ar jį čia reikia pačiai susigalvot ar kaip  unsure.gif  unsure.gif
Ir dar kaip suprantu anketų pildymas prasideda nuo Liepos pirmos? Ar aš ir vėl kažką grybauju?  g.gif

Tikrai grybaujat doh.gif

Loterija prasides spalio pradzioje. Nuo liepos 1d. gales jau losusieji pasitikrinti savo sekme.

Kai uzpildysit anketa ir bus suteiktas tas Confirmation No mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gusha: 27 birželio 2010 - 18:29
Mes dar laukiame... tik viltis mazeja... unsure.gif
Atsakyti
Dar pora dieneliu ir galesim pasitikrinti savo statusa cia:

2011 Entrant Status Check
Atsakyti
Tai ka jau ir loterijos pabaiga...o laimejusiu tiek mazai.
Gaila... Na bandysim laime spalio men. sad.gif

Dar norejau pasiteirauti...kazkur issisaugojau as tuos numerius kaip pildziau zalia korta.....NERANDU!!!!!!! doh.gif Ar kazkaip kitaip butu galima pasitikrinti??????
Aciu uz ats smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo infene: 29 birželio 2010 - 10:43
QUOTE(infene @ 2010 06 29, 12:35)
Tai ka jau ir loterijos pabaiga...o laimejusiu tiek mazai.
Gaila... Na bandysim laime spalio men. sad.gif

Dar norejau pasiteirauti...kazkur issisaugojau as tuos numerius kaip pildziau zalia korta.....NERANDU!!!!!!! doh.gif Ar kazkaip kitaip butu galima pasitikrinti??????
Aciu uz ats smile.gif

Man atrodo, kad tik su tais numeriais galima pasitikrinti ir niekaip kitaip schmoll.gif unsure.gif

bet gal bus dar tu laimetoju unsure.gif butu faina suzinot, kad kazkam laiska atsius veliau bigsmile.gif
Atsakyti