Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(Gusha @ 2010 07 01, 00:41)
Mergaites! Jau galima pasitikrinti statusa. Mes vel nelaimejome: HAS NOT BEEN SELECTED...

Ka gi, bandysime vel ir vel, ir vel...

SEKMES  mirksiukas.gif  Tikiuosi bent kazkas ras ten geru ziniu  thumbup.gif

http://www.dvlottery.state.gov/ESC/

As irgi gavau atsakyma HAS NOT BEEN SELECTED... cray.gif As irgi bandysiu vel ir vel, tol kol laimesiu rolleyes.gif O dabar reik mastyt, ka toliau daryti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2010 07 01, 06:57)
As irgi gavau atsakyma HAS NOT BEEN SELECTED... cray.gif As irgi bandysiu vel ir vel, tol kol laimesiu rolleyes.gif O dabar reik mastyt, ka toliau daryti  doh.gif

Begt is Lietuvos vistiek bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vikute9 @ 2010 07 01, 08:39)
Begt is Lietuvos vistiek  bigsmile.gif

Manau, kad taip unsure.gif Jau praejusiais metais norejau isvaziuoti, bet pabijojau tos nezinomybes... Dabar noriu dar karteli viska gerai apgalvoti ir tik tada judeti kazkuria kryptimi...
Atsakyti
merginos,
as savo ta numeriuka kazkur nukisau doh.gif ar kas nors zino kur paziureti?
Atsakyti
na mes irgi nelaimejomes su vyru.. verysad.gif
Atsakyti
..Na ir mes nieko vel nelaimejom...bet gi cia loterija..mazdaug tas pats kaip koki milijona laimeti sansu yra..... biggrin.gif biggrin.gif ..na bet kas zino gal kitais metais ta aukso puoda laimeti pasiseks.. biggrin.gif cool.gif ..O jei ne tai teks traukt UK link....
..Na o kam atliekami 550 000 $ metosi galit gi laisvai GC per Pilot program gauti...O ir investuoti pinigai nelabai kur dings...atgal atgausit... cool.gif

Atsakyti
verysad.gif

Ir mūsų šeima liūdi kartu su jumis... ax.gif
Atsakyti
Gaila, kad daug kam nepasiseke...

Na, bet uz keliu menesiuku naujas losimas. Reiks labai grazias fotkes pasidaryti, tai gal paims pas save lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir mano Entry HAS NOT BEEN SELECTED ... Laukiam spalio arba ieskom amerikono vyro lotuliukas.gif
Atsakyti
dar kartą pasitvirtino, kad loterijose man nesiseka doh.gif verysad.gif na nenuleisim rankų ir bandysim dar kartą smile.gif

laukiam iš ko nors gerų žinių 4u.gif
Atsakyti
ir man nenuskilo cry.gif cry.gif
Atsakyti
Tu ne viena,susikabinkim visos ir kitoje loterijoje(kaip viena minėjo)įdėkim pačias gražiausias savo nuotraukas(kad žinotų,ką gali parasti)... mirksiukas.gif

(Bet aš irgi cray.gif )
Atsakyti