Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

cray.gif ir man nepasiseke su ZK... Bet biliets i UK jau mano kisenej, siokia tokia paguoda thumbup.gif
Atsakyti
Merginos padekit, kaip kitaip pasitikrint koda nerandu as jo kazkur nukisau,ir nepamenu.... cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2010 06 30, 16:13)
Mes emem visko nemazai, ir del to tikrai nesigailim. Lektuvan pasiemem butiniausius daiktus - drabuzius (siltu neemem), kelis zaislus vaikui, misinuko, kelias tyreles, arbatu ir pan.
Konteineriu issiplukdem 11 deziu visokiu namu apyvokos reikmenu, siltesniu drabuziu, batu, dukters masinine kedute, zaislu deze, puodus, kitus virtuves reikmenis, foto albumus, knygas, paveikslus ir t.t. ir pan. Ir tikrai nesigailim, nes gavos pigiau, nei visa tai cia susipirkt...

masinines kedutes tikrai neverta veztis, garage sale'uose gali uz 1$ nusipirkti wink.gif mano nuomone, imtis reikia tik tokius asmeninius daiktus, kurie brangus sirdziai, na, dar kelis buities daiktus, bet siaip gi TEN viskas daug pigiau ir pradziai gali apsipirkti kad ir Dollar tree (jei reikia pataupyti) rolleyes.gif Na, bent jau as taip daryciau..

QUOTE(dajanka @ 2010 06 30, 21:30)
Kiek Jums kainavo tas konteineris? Kodel sakote, kad lektuvu apsimoka labiau? Juk i lektuva daug daiktu nepasiimsi...  doh.gif

manau, cia turima omenyje, kad skraidinti dezes lektuvu (na, atskirai, kaip pastu). O ne su savimi i lektuva imtis..
Atsakyti
HAS NOT BEEN SELECTED cray.gif na ka... pirksim bilietus i Anglija rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(huga @ 2010 07 01, 16:02)
HAS NOT BEEN SELECTED  cray.gif  na ka... pirksim bilietus i Anglija  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Boni @ 2010 07 01, 13:29)
Tu ne viena,susikabinkim visos ir kitoje loterijoje(kaip viena minėjo)įdėkim pačias gražiausias savo nuotraukas(kad žinotų,ką gali parasti)... mirksiukas.gif

(Bet aš irgi  cray.gif )

nu jei del to, tai tikrai mano nuotrauka nebuvo labai patraukli lotuliukas.gif lotuliukas.gif
aisku suprantu, kad cia juokaujat tongue.gif tongue.gif
laikomes friends.gif
Atsakyti
QUOTE(maza_maza @ 2010 07 01, 15:29)
nu jei del to, tai tikrai mano nuotrauka nebuvo labai patraukli  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
aisku suprantu, kad cia juokaujat  tongue.gif  tongue.gif
laikomes  friends.gif

Musu seimos foto irgi nekokios lotuliukas.gif 3 losimus tos pacios buvo, turbut nusibodom lotuliukas.gif Todel ir sakau, reiks padaryti grazias thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 01, 15:42)
Musu seimos foto irgi nekokios  lotuliukas.gif  3 losimus tos pacios buvo, turbut nusibodom  lotuliukas.gif  Todel ir sakau, reiks padaryti grazias  thumbup.gif

tai reik fotkintis dabar, vasara kai esam grazus ir idege nail.gif o ne pries loterija (kaip as) nusalusi ir pajuodusiais paakiais rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gusha @ 2010 07 01, 15:42)
Musu seimos foto irgi nekokios  lotuliukas.gif 

Mums tai buvo, kad foto padare gerai fotografas, bet atvirskciai pixelius sudejo, tai netiko sistemai. Pati juos apsikeiciau su redagavimo programa, bet kazkodel ziauriai istampe foto, nu zodziu nieko ten gero nesigavo. Tai toks draugelis patvarke jas, kad tiktu sistemai, bet realiai tai tokie vistiek patampyti likom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 01 liepos 2010 - 15:37
gaila kad ne viena daugiau nelaimejote verysad.gif

BET SIAIS METAIS LAIMESI VISOS 4u.gif bigsmile.gif TIK REIKIA BUT ISITIKINUSIOMS mirksiukas.gif
Atsakyti
Na įdomiausia tai tai,kad mano nuotraukos tikrai labai baisios visos šeimos buvo...Vaikai kaip iš pabėgėlių stovyklos buvo,o aš kaip tos stovyklos vadė tokia pikta lotuliukas.gif
Ir ,beje,taupumo sumetimais du metus iš eilės tos pačios siųstos... doh.gif

Išvadas aš jau padariau,o jūs? mirksiukas.gif

Kitai loterijai pasikepinam soliariume,pasipuošiam,plačiomis šypsenomis... thumbup.gif
Atsakyti
Nenukabinkit nosiu, bus tu zaliu kortu smile.gif

Idomumo delei - pries savaite man padare extra mazyte operacija. Saskaita >23 tukst. smile.gif Prabuvau ligoninej nepilna para. Dar konkrecios, patvirtintos saskaitos is draudimo negavom, bet kiek MB domejos, patiems kainuos apie 10,9 tukst.

QUOTE(dajanka @ 2010 06 30, 16:30)
Kiek Jums kainavo tas konteineris? Kodel sakote, kad lektuvu apsimoka labiau? Juk i lektuva daug daiktu nepasiimsi...  doh.gif

Konteinerio viso nepirkom, tik dali - apie vienas kubas gavosi. Kainavo -2 147.74 Lt + dar cia mokejom kazkiek (nepamenu kiek, nes vyras cia mokejo). Ir dar butu kainaves ismuitinimas ar pan., bet kadangi firma buvo pamirsusi apie tai mums pranesti, tad jie ir sumokejo. Todel ir sakau, reik skaiciuotis, nes lektuvu gabentis krovini gali gautis panasi suma, tik gausit daug greiciau, plius bus maziau proceduru muitinej.

QUOTE(MaiMa @ 2010 07 01, 07:39)
masinines kedutes tikrai neverta veztis, garage sale'uose gali uz 1$ nusipirkti wink.gif mano nuomone, imtis reikia tik tokius asmeninius daiktus, kurie brangus sirdziai, na, dar kelis buities daiktus, bet siaip gi TEN viskas daug pigiau

Mes turejom cia kedute uz ta dyka, bet norejom savos smile.gif Ir siaip - tokios kokybes daiktu, kuriuos atsisiuntem, uz doleri niekas neparduoda ir jie man tikrai brangus sirdziai ir dauguma ju pasiimsim i Lietuva, kai grisim atgal. O visus kitus, nebrangius sirdziai, palikom LT smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Boni @ 2010 07 01, 09:59)
Na įdomiausia tai tai,kad mano nuotraukos tikrai labai baisios visos šeimos buvo...Vaikai kaip iš pabėgėlių stovyklos buvo,o aš kaip tos stovyklos vadė tokia pikta  lotuliukas.gif
Ir ,beje,taupumo sumetimais du metus iš eilės tos pačios siųstos... doh.gif

Išvadas aš jau padariau,o jūs? mirksiukas.gif

Kitai loterijai pasikepinam soliariume,pasipuošiam,plačiomis šypsenomis... thumbup.gif

Del nuotrauku, aisku, sutapimas, bet mes irgi visada siuntem belekokias, o ta karta, kai laimejom, nusprendem nusifotkint fotostudijoj, nes tuo metu dar kazkam tu nuotrauku reikejo doh.gif
Atsakyti