Nenukabinkit nosiu, bus tu zaliu kortu
Idomumo delei - pries savaite man padare extra mazyte operacija. Saskaita >23 tukst.

Prabuvau ligoninej nepilna para. Dar konkrecios, patvirtintos saskaitos is draudimo negavom, bet kiek MB domejos, patiems kainuos apie 10,9 tukst.
QUOTE(dajanka @ 2010 06 30, 16:30)
Kiek Jums kainavo tas konteineris? Kodel sakote, kad lektuvu apsimoka labiau? Juk i lektuva daug daiktu nepasiimsi...
Konteinerio viso nepirkom, tik dali - apie vienas kubas gavosi. Kainavo -2 147.74 Lt + dar cia mokejom kazkiek (nepamenu kiek, nes vyras cia mokejo). Ir dar butu kainaves ismuitinimas ar pan., bet kadangi firma buvo pamirsusi apie tai mums pranesti, tad jie ir sumokejo. Todel ir sakau, reik skaiciuotis, nes lektuvu gabentis krovini gali gautis panasi suma, tik gausit daug greiciau, plius bus maziau proceduru muitinej.
QUOTE(MaiMa @ 2010 07 01, 07:39)
masinines kedutes tikrai neverta veztis, garage sale'uose gali uz 1$ nusipirkti

mano nuomone, imtis reikia tik tokius asmeninius daiktus, kurie brangus sirdziai, na, dar kelis buities daiktus, bet siaip gi TEN viskas daug pigiau
Mes turejom cia kedute uz ta dyka, bet norejom savos

Ir siaip - tokios kokybes daiktu, kuriuos atsisiuntem, uz doleri niekas neparduoda ir jie man tikrai brangus sirdziai ir dauguma ju pasiimsim i Lietuva, kai grisim atgal. O visus kitus, nebrangius sirdziai, palikom LT
Papildyta:
QUOTE(Boni @ 2010 07 01, 09:59)
Na įdomiausia tai tai,kad mano nuotraukos tikrai labai baisios visos šeimos buvo...Vaikai kaip iš pabėgėlių stovyklos buvo,o aš kaip tos stovyklos vadė tokia pikta
Ir ,beje,taupumo sumetimais du metus iš eilės tos pačios siųstos...
Išvadas aš jau padariau,o jūs?
Kitai loterijai pasikepinam soliariume,pasipuošiam,plačiomis šypsenomis...
Del nuotrauku, aisku, sutapimas, bet mes irgi visada siuntem belekokias, o ta karta, kai laimejom, nusprendem nusifotkint fotostudijoj, nes tuo metu dar kazkam tu nuotrauku reikejo