Įkraunama...
Įkraunama...

Būsto pirkimas UK

QUOTE(jowitux2 @ 2008 03 15, 16:43)
o mes laukiam laukiam laukiam kol bankas duos atsakyma. nes aisku gavom oferi, o paskui pasirodo kazkas netiko ir dabar pateike jiems paaiskinimus vel laukiam laukiam. negaliu kaip pyktis ima, nzn ka reiktu daryt jei prarasim ta nama cray.gif

kiek laiko laukiat g.gif
Atsakyti
praeita penktad ryte pristatem bankui duomenis kad neturim jokiu skolu(nes pasirodo viena kompanija nors jiems ir yra sumoketa to neparodo), tai tipo antrad turejo buti atsakymas, paskui ketvirtad, o dabar laukiu antradienio. nu aisku ir pries tai kokios dvi trys savaites laukimo
Atsakyti
Man taip baisu del to buto pirkimo,kad viska teisingai padaryt,kad kas neapsuktu doh.gif
Kreipiausi i Mortgage Advice Bureau,tai jie man surado kas duos paskola,kokios man reikia. Uz nieka kol kas dar nemokejau. Kaip suprantu, jie ir turi sutvarkyt visus popierius,daugiau nieko nereiks samdyt? Sake,kad kitas zingsnis yra susirast norima buta ir jiems pranest. Bet ar gali jie tik uz 400 svaru viska sutvarkyt?
Kokie dar yra mokesciai?
Atsakyti
nu mes tai mokesim savo brokeriui 250sv. kiti agentai ima 1% kiti 0,5%. musu tai nepriklausomas brokeris, ir man rods jis isvis neturetu imti, nu bet ka dabar nenumirsim nuo tu 250sv. tiksliau gal kitos merginos paaiskins.
Atsakyti
QUOTE(~FSCG~ @ 2008 03 16, 14:40)
Man taip baisu del to buto pirkimo,kad viska teisingai padaryt,kad kas neapsuktu doh.gif
Kreipiausi i Mortgage Advice Bureau,tai jie man surado kas duos paskola,kokios man reikia. Uz nieka kol kas dar nemokejau. Kaip suprantu, jie ir turi sutvarkyt visus popierius,daugiau nieko nereiks samdyt? Sake,kad kitas zingsnis yra susirast norima buta ir jiems pranest. Bet ar gali jie tik uz 400 svaru viska sutvarkyt?
Kokie dar yra mokesciai?

na mumsbuvo taip..piriausia susiradom adviseri,jis parupino banka kur duoda paskola mums,tada susiradom nam,tada pasisamdem advokata ir toliau seka tik dokumentu pasirasinejimai ir t.t.ant galo dar draudimo kompanija kuri apdraudzia gyvibe ir busta...tai vat trumpai cia,kas domina klauskit..o adviseriui mokejom 0.5procento nuo namo sumos...
Atsakyti
Na o mes advaizeriui nieko nemokam, nes imam is jo draudima namui, gyvybei ir ligos atvejui. Jie gauna ir taip nemazai pinigelio ir banko kurio mortgage imam ir draudimo kompanijos. O sutvarke mums viska stebuklingai greitai, tik mes patys tempiam guma iki balandzio thumbup.gif
Atsakyti
Mes adviser'iui irgi nieko nemokejom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada @ 2008 03 17, 02:04)
Mes adviser'iui irgi nieko nemokejom  schmoll.gif

na mana nemokejo todel kad anglas buvo,o mes emem lietuvi g.gif
Atsakyti
tai gal jusu uzdarbis atitiko reikalavimus.Nes mano vyrui reikia truputeli pakeisti bucha;terija.Jei ne paslaptis ar jus keitete buchalterija ar emete su tikrais savo atlyginimais
Atsakyti
QUOTE(vaiduliukas @ 2008 03 17, 15:21)
tai gal jusu uzdarbis atitiko reikalavimus.Nes mano vyrui reikia truputeli pakeisti bucha;terija.Jei ne paslaptis ar jus keitete buchalterija ar emete su tikrais savo atlyginimais

na musu nekoregavo bet reikejo kitokiu dokumentu padaryti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiduliukas @ 2008 03 17, 15:21)

Tas tai tiesa, pas mus su popieriais viskas buvo gerai...
Atsakyti
Pas mus irgi mirksiukas.gif
Atsakyti