Įkraunama...
Įkraunama...

Kika vs. LKD

Man visa ta istorija truputi juokinga jei nebūtų liūdna... Jau prieš daugybę metų reikėjo pradėti su tuo kovoti. Jau seniai aišku, kad ten šuniukams ne vieta. Bet dar juokingiau, kai tie patys LKD nariai, kurie "aprūpindavo" Kikas visom parveštinėm šuniukų vadom, dabar peticijoje pasirašė vos ne pirmieji...
Atsakyti
QUOTE(sniegosunys @ 2010 05 13, 20:33)
Bet dar juokingiau, kai tie patys LKD nariai, kurie "aprūpindavo" Kikas visom parveštinėm šuniukų vadom, dabar peticijoje pasirašė vos ne pirmieji...

Gal galima detaliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievenko @ 2010 05 11, 15:15)
Renginys dar tik bus si sestadieni 05.15  mirksiukas.gif  Bandysiu nueiti Siauliuose  g.gif

Sitas renginys jau antras.Pirmas buvo geguzes 01 diena. MEGOJE buvo labai saunu.Pati buvau . Klaipedoje kiek zinau,taip pat.
Atsakyti
QUOTE(MESKIS @ 2010 05 14, 20:37)
Sitas renginys jau antras.Pirmas buvo geguzes 01 diena. MEGOJE buvo labai saunu.Pati buvau . Klaipedoje kiek zinau,taip pat.

Ir kokie šaunuoliai veisėjai dalyvavo?

O, labas vakaras, PET biggrin.gif atsiprašau, ne iš karto pažinau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva D.: 14 gegužės 2010 - 22:00
Kaip būtų smagu sužinoti, kas iš LKD veisėjų dalyvavo tame "šauniame renginyje"?
Atsakyti
QUOTE(kennel_Eolo_arfa @ 2010 05 14, 23:05)
Kaip būtų smagu sužinoti, kas iš LKD veisėjų dalyvavo tame "šauniame renginyje"?

Gal kas buvo, matė ir pasidalins įspūdžiais?
Atsakyti
Ryt vėl kviečia dalyvauti... bet rimtai gal kas buvot ir matėt?
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2010 05 28, 14:25)
Ryt vėl kviečia dalyvauti... bet rimtai gal kas buvot ir matėt?

Nors imk ir nueik pasicekavint g.gif Kada ir kur ryt gal žinot kas?
Sako, ten atseit veisėjai tų šuniukų nepalieka parduotuvėj, tipo kika daro renginį, per kurį "suveda" veisėjus su pirkėjais g.gif Ale tada kyla klausimas, kur čia šuo pakastas, nes kikos altruizmu tikėti labai nesinori biggrin.gif
Atsakyti
Rytoj irgi bus tokie renginiai. Nežinau, tik ar visose kikose.
Gavau pakvietimą.

Šiaip pagalvojau apie dalyvavimą - juk galima išnaudoti, kaip puikią galimybę išsakyti savo poziciją wink.gif Tik nežinau, kiek Kikos darbuotojai toleruotų smile.gif Bėda tik, kad dirbu šeštadieniais.
Atsakyti
O kaip dalyvaujant išsakyt savo poziciją? Ateit ir pasakyt, kad nedalyvausi, nes Kika tokia ir anokia?
Atsakyti
Vilnius (Banginyje)
Klaipėda (Banginis)
Kaunas ( Mega)
Panevėžys (Babilonas KIKA)
Šiauliai (PC AKROPOLIS)

Renginio pradžia – 2010.05.29 (šeštadienį) 11 val; pabaiga – 15 val.

Gaila aš į parodą išvažiuoju... vis man kas nors iškrenta ant to šeštadienio doh.gif

Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2010 05 28, 16:04)
Vilnius (Banginyje)
Klaipėda (Banginis)
Kaunas ( Mega)
Panevėžys (Babilonas KIKA)
Šiauliai (PC AKROPOLIS)

Renginio pradžia – 2010.05.29 (šeštadienį) 11 val; pabaiga – 15 val. 

Gaila aš į parodą išvažiuoju... vis man kas nors iškrenta ant to šeštadienio  doh.gif

ale kokia ciekavna biggrin.gif
Atsakyti