Įkraunama...
Įkraunama...

Kika vs. LKD

QUOTE(sniegosunys @ 2010 05 28, 16:20)
ale kokia ciekavna  biggrin.gif

Aišku įdomu kokie ten veislynai prisistatinėja... tongue.gif
Atsakyti
Negi niekas net nebuvot paziureti? Ar cia vos ne karine paslaptis? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievenko @ 2010 05 30, 01:42)
Negi niekas net nebuvot paziureti? Ar cia vos ne karine paslaptis?  g.gif

Siek tiek praskleisiu sia 'karine paslapti' doh.gif . Vel buvau KAUNE MEGOJE .Dalyvavao 4 sunu ir 1 kaciu veislynai. Kaip ir 15 diena,taip ir 29 diena nuotaikos buvo puikios.Veislynai draugiskai nusiteike,pasiruose veisliu aprasymus,vizitines korteles. Dalyvavo ir Gyvunu globos bei kontroles tanyba 'NUARAS' su globotiniais. Rengini vainikavo superine situacija. Buvo priglausta kalyte beglobiuke. Moteris pasakojo,kad pries kuri laika jai teko vezti i Nuara uzmigdyti savo stafa,kuris jau beviltiskai sirgo ir kankinosi. Suzinojusi,kad NUARAS yra rengunyje,ji atskubejo,nes labai norejo isigyti augintini. Sutapo,kad Nuaras kaip tik atsiveze mazyle kalyte,kuri moteriskei labai ikrito i akis. Veislynai labai palaike sita zingsni. Visi kooperavosi ir padovanojo mazylei zaisliuka,maistuko pirmai pradziai. KIKOS darbuotojos prikrove maisus ivairiausiu smulkmeneliu dovanu. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(MESKIS @ 2010 05 30, 09:57)
Siek tiek praskleisiu sia 'karine paslapti'  doh.gif . Vel buvau KAUNE  MEGOJE .Dalyvavao 4 sunu ir 1 kaciu veislynai.

Kokie šunų veislynai dalyvavo?
Atsakyti
QUOTE(Daiva D. @ 2010 05 30, 12:54)
Kokie šunų veislynai dalyvavo?

Renginiai juk atviri.Visi lankosi,kas tik nori. Tai siulau kita karta paciai atvaziuoti i MEGA ir paziureti kokie veislynai dalyvauja. Galite ir i Klaipeda,kur 29 diena dalyvavo 7 sunu veislynai. Juk dangus neuzgrius,jei perzengsite KIKOS slenkscius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MESKIS: 31 gegužės 2010 - 05:09
Tai jūs žinote tų veislynų paadinimus ar ne? Tai kažkokia paslaptis?
O gal tai tiesiog MELAS, ir dalyvavo visai ne veislynai, o daugintojai?

censored2.gif by kykute
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kykute: 31 gegužės 2010 - 13:54
QUOTE(sniegosunys @ 2010 05 31, 10:25)
  Ir tikrai Kikos darbuotojai nekalti, kad ten dirba, negi jiems dabar eiti į gatvę....

kiekvienas laisvas rinktis kur dirbti.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 05 31, 11:45)
kiekvienas laisvas rinktis kur dirbti.

Ypač dabar koooooks pasirinkimas darbų sakyčiau. Tik eik ir dirbk...
Gal esu prieš LT teisėsaugos sistemą, bet tikrai nejaučiu pasišlykštėjimo darbuotojais. Taip ir čia ne eilinis Kikos darbuotojas priima kokius sprendimus jis tik vykdytojas...
Atsakyti
QUOTE(sniegosunys @ 2010 05 31, 12:50)
Gal esu prieš LT teisėsaugos sistemą, bet tikrai nejaučiu pasišlykštėjimo darbuotojais. Taip ir čia ne eilinis Kikos darbuotojas priima kokius sprendimus jis tik vykdytojas...

net ir dirbant tam tikroje darbovietėje galima suvokti jos veiklos žalą.
Atsakyti
QUOTE(sniegosunys @ 2010 05 31, 13:50)

čia gal tik iš dalies į temą, bet anot darbo biržos darbuotojos, situacija šiuo metu LT žymiai geresnė su darbais nei buvo pernai, pasiūlymų pakankamai, ypač vadybos mirksiukas.gif
Atsakyti
Aga, prekeiviai narkotikais jais tik prekiauja. Jie gi jų negamina. biggrin.gif Tik vargšai vygdytojai ...

Man rods nereiktų nukeliauti į lankas diskutuojant.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 05 31, 13:58)
net ir dirbant tam tikroje darbovietėje galima suvokti jos veiklos žalą.

Bet kodėl tos veiklos žalos niekas nesuvokė eilė metų ? Aš pradėjau lankytis gyvūnų prekių parduotuvėse maždaug prieš šešerius metus ir kaip sedėjo tie šuniukai už stiklo mėnesių mėnėsiais taip ir tebesėdi. Ko visa tai buvo toleruojama eile metų ?
Oj kiek yra darboviečių, kur žmonės suvokia jų veiklos žalą, bet tiesiog neturi išeities.

Vici pardavejoms dabar yra labai sudėtingą susirasti darbą.
Aš nepažįstu anė vieno Kikos darbuotojo, bet man krito į akis toks pasisakymas apie eilinius darbuotojus. Tai dabar dar ir išeitų, kad reiktų visiems iš prokuratūrų išeiti iš darbo, juk kokia veikla vyksta ten....
Papildyta:
QUOTE(NAJA @ 2010 05 31, 14:03)
Aga, prekeiviai narkotikais jais tik prekiauja. Jie gi jų negamina.  biggrin.gif  Tik vargšai vygdytojai ...
Man rods nereiktų nukeliauti į lankas diskutuojant.

Tai būtent nenueiti į lankas, nes sugretinimas narkomano ir eilinės šunų ėdalo pardavėjos nelabai vykęs.
Atsakyti