Tai aš vis tiek nesuprantu, kuo nusikalsta ta pardavėja ? Kokį įstatymą pažeidė ?
Kad jomis reiktų šlykštėtis ir siųlyti vietoj to, kad užsidirbtų sau algą eiti į gatvę ir gyventi iš valstybės pinigų
Bet kodėl tos veiklos žalos niekas nesuvokė eilė metų ? Aš pradėjau lankytis gyvūnų prekių parduotuvėse maždaug prieš šešerius metus ir kaip sedėjo tie šuniukai už stiklo mėnesių mėnėsiais taip ir tebesėdi. Ko visa tai buvo toleruojama eile metų ?
Oj kiek yra darboviečių, kur žmonės suvokia jų veiklos žalą, bet tiesiog neturi išeities.
Aš jos veiklos netoleruoju ir netoleravau niekada. Apie, tai esu ne kartą kalbėjusi forumuose. Ir visada būdavau nutildyta, nes tipo nieko čia aš nesuprantu ir ten šuniukai yra prižiūrimi ir viskas ten yra ok. Ir veisėjai, kurie "aprūpindavo" savo šuniukais, tai daro todėl, nes jų vaikai neturi ką valgyti ir bla bla bla... Tai man ir iškilo klausimas, kodėl dabar tie patys asmenys jau staiga pasidarė prieš Kiką ir oj kaip jau ten blogai šuniukams ir t.t. o mat prieš kelerius metus jau tiems šuniukams buvo gerai... Bet kažin ar čia šuo pakastas, o gal esmė būtent ir yra piniguose ("atlyginimuose"), kai patys iš Kikos juos gražiai ėmė buvo tylūs ir ramūs, o dabar kai nebeima tada jau ojojoj pažiūrėkit kokios ten sąlygos...
Tik aš vis tiek nemanau, kad tos eilinės vykdytojos-pardavėjos turėtu būti niekinamos. Jos tiesiog dirba. Nei su LKD kovoja, nei ją purvais meto. Reikia kovoti su vadovybe Kikos. O ne drąbstyti purvais eilines pardavėjas ir niekinti jas.
kas kam ką kažkada sakė ar niekino- tai jau asmeninės ambicijos. Daiva turi savo asmeninę nuomonę, kurią pareiškė. Tai jos valia. Esmės tai nekeičia , su Kikoje pardavinėjamų šuniukų laikymo sąlygomis ir apskritai jų požiuriu į tai reikia kovoti.
Kiekvienas mes turime savo nuomonę ir teise ją pareikšti. Tai vis tik atsakykite man kodėl niekas nekovojo tiek metų ? Ir tiek metų buvo sėdima tyliai ir ramiai. Ir sąlygos šuniukams buvo geros ir šuniukai sveiki....
Kiekvienas mes turime savo nuomonę ir teise ją pareikšti.
Tai vis tik atsakykite man kodėl niekas nekovojo tiek metų ? Ir tiek metų buvo sėdima tyliai ir ramiai. Ir sąlygos šuniukams buvo geros ir šuniukai sveiki....
Idomu butu pamatyti citatas sitaip sakanciu. As per visus forumus atsimenu tik daug zmoniu - tiek kinologu, tiek eiliniu sunu myletoju - peikianciu suniuku laikymo salygas, pati perpardavinejimo fakta ir t.t.
O,geras..Nu ir prie ko cia tie juodadarbiai kurie dirba nes valgyt nori ?! P.S.Pazystu pardaveja kikos ir ne viena.As joms perduosiu,kad siame forume yra zmoniu kurie jas galetu aprupinti daug ''teisingesniu''darbu Ar as klystu,a?
P.S.Pazystu pardaveja kikos ir ne viena.As joms perduosiu,kad siame forume yra zmoniu kurie jas galetu aprupinti daug ''teisingesniu''darbu Ar as klystu,a?
westa aš tą atsakymą žinau ir jį išreiškiau pora postų aukščiau.
tati jo jo peikiančius arba tylinčius viešumoje ir tuo pat metu šuniukus pristatančius į Kiką. O dabar ką užsidėjo gražias šunų mylėtojų kaukes ir kovoja prieš Kiką. Juokinga jei nebūtų liūdna... Bet kaip sakoma ten kur pinigai sąžinės nebėra...