[quote=Rida_R,2010 06 03, 12:39]
o kas tokiame gyvūnų pardavime yra balta? Duokite nors vieną argumentą.
[/quote]
Šuniukai būna nupirkti
[quote=gautama,2010 06 03, 12:47]
Bet jei man ateis ir pasakys, kad nusipirko augintinį "Kikoj" irgi džiaugsiuosi, nes nusipirko oficialiai, su dokumentais, o ne turguj iš bagažinės.
Tas visas kipišas tarp LKD ir "Kikos" man panašesnis į asmeninų santykių aiškinimąsi ir nemanau, kad reikia ten kištis.
[/quote]
Kaip jus sakot kad dziaugetes is Kikos pirktais suneliais ir ne tik.O kaip JUMS tos kalbos.Pazystami pirko suneli o jis tiek rupesciu pridare ir lygos ir elgsena ir t.t.Zinau tos veisles sunys yra lygoti ir durniai ar dar blogiau.Kam tada reiksti pretenzijas-mums jug mes auginame tokios pat veisles suniukus ir tiems kikos klijentams jau nesvarbu.Esu maciusi tokiu suneliu ale kilme rodancius dok.Kazkoks kratinis o tevelis to vieno sunelio,pries kelis metus buvo zuves,bet palikuoniai iki siol gimsta.O tas parasymas prie akvariumu/kilmes salis Kinija/Veisles gal ir taip o vat tu suneliu po stiklu.......
[/quote]
[quote=karinna,2010 06 03, 12:51]
Apie sveiką šuniuką iš Kikos girdėti neteko. Kelis dresavau, visi mažiukai turėjo bėdų su žarnynu, gan rimtų.
[/quote]
Mano pačios šuo pirktas Kikoj - jokių problemų neturiu
O visos minimos bėdos būna ir rimtuose veislynuose.
[quote=žostautė,2010 06 03, 12:53]
Na kol kai kurie mūsuose gerbiami veisėjai, kalbantys vieną, o darantys kitą, nuo kikos skirsis tik to, kad šuniuką parduoda brangiau

tol žmonės ir pirks šunis parduotuvėse, turguose, pigiau, be dokumentų..
[/quote]
[quote=westa,2010 06 03, 12:57]
mano akimis būtent tokie veislynai ir remia Kiką.. ir yra suinteresuoti perparduoti savo augintinius, taip atsikratant atsakomybės.
[/quote]
oi ne
labai toli nuo tiesos.
[quote=westa,2010 06 03, 13:59]
taip taip, didvyriai, padėję Kikai pasidaryti reklamą
O ant gėdos stulpo kalama pati Kika .. prašom čia neįvedinėti destrukcijos

dar viena puiki taktika nekaltai paklapsėti akutėmis, supjudyti veisėjus tarp savęs ir lyg niekur nieko toliau užsiimt savo veikla, kuri taip žaloja gyvūnus
[/quote]
[quote=westa,2010 06 03, 12:19]
ir turbūt dėl to Kika daro tuos renginius savo parduotuvėse

.. galėtų labiau pasistengit dėl gero darbo..
LedAsta ne nu klauskyti, ar Jūs neskaitot mano postų???
Aš nusiteikutis ne prieš Kiką o prieš jos vykdomą veiklą!!! o Jums viskas ok su Kika? Gal maistuką didelėm nuolaidom gaunate? Ar tai yra priežastis užsimerkus praeiti pro tuos mazgius akvariumuose? O jūs skaitėte Mikes- pukuotuko postą? paskaitykite!!!! du tris kartus paskaitykite!
Papildyta:
[/quote]
jūs man dar neatsakėte į klausimą kaip atskiriate "kika" nuo "jos veiklos"...