[quote=Savannaa,2012 10 30, 23:24]
kad leidimo dirbt nuo kažkurių metų jau nėra, gal nuo šių
[/quote]
leidimo nereik nuo 2011 metu geguzes berods, nes as lapkriti atvaziavau, jau nereikejo...
[/quote]
na man reikejo gauti leidima is Chemnitz miesto per darbo birza.
Gal ka girdejote apie sita imone?
http://www.ekker-gro...okietijoje.html
Papildyta:
[quote=vajetau,2012 10 30, 20:24][Is visu galu ta tema skaitau ir niekaip nesuprantu,kas cia rasoma

Simona vis atsikirtineja,kad ji superine verge-aukle,bedarbes ja bombarduoja klausimais,i kuriuos ji neturi proto atsakyti.Belieka juoktis

Is tiesu labai gaila tautieciu,kad tenka ieskoti tokio darbo,ir visiskai suprantamas noras dirbti oriai.Juk nesate kokios verges ubages,kad dirbtumet uz duonos kasni.As dar pasakysiu,kad esam daug labiau apsiskaite nei tas statistinis vokietis,kuris klausia kur ta LT yra.
Aisku gal cia gyvenant paprasciau su kontaktais butu,o gyvenant kitur ieskotis darbo uzristom akim sunkoka. Karta vyras parnese laikrasti is rusu parduotuves MIXMARKT. Tai jame radau skelbimu,kad kelios moterys is LT iesko darbo slaugos srityje.I parduotuve ateina ne tik rusai,trinas ten daug ir vokieciu. Tai gal bandykit per online kontaktuot,kad skelbima detu.
http://www.mixmarkt.de/de/kontakt.php
Taip pat visai neseniai atradau toki portala www.vokietija.de tai ten ,lietuviu psl.,pagal miestus yra skelbimu lentos.
www.scout24.de
SEKMES VISOMS!
[/quote]
as ne aukle dirbu,o savo vaikeli auginuosi.
skelbimus rusu laikrasciuose galima pacioms isideti ir be pagalbos
http://www.rg-rb.de/...rgmail&Itemid=9
Papildyta:
[quote=Leksa,2012 10 30, 13:51]Kažkodėl netikiu. Pažaidžiau aš detektyve ir mano žiniomis Svetos ir Ingridos firma ekker-group vadinasi

Esu teisi??? Skambinausi ten, o vėliau ir el.paštu dar apsiklausinėjau. Ir man pasakė: "Jūs kažką ne taip supratote, mes Jūsų nedarbiname, mes tik surandame darbą". Tą patį parašė ir el.paštu. O geriausią bajerį suskėlė: "dauguma moterų nenori dirbti legaliai"

griūk negyvas!!! Nepažįstu nei vienos moers, kuri norėtų nelegaliai dirbt, o čia DAUGUMA

Vat, kad išsiskyrę vyrai nenori legaliai dirbt, kad alimentų nereikėtų mokėti, tai taip pasitaiko, bet moteris
Ir į visas firmas, kurias sakmbinau, tai legaliai darbina tik GH Global, įdarbina pas save pilnu etatu, formina senjorų slaugytoja, sudaro normalią sutartį. Daugiau tokių firmų nepavyko rasti.
aš tai truputį abejoju ar Simona aplamai tokį darbą dirbus ir juolab taip, kaip ji pasakojasi. Na, pažiūrėjim, 12 Vokietijoj, 4 nedirba, tai 8 metus slaugė bobutes. Bet kaip slaugė: laisvadienių nėra, iš namų išeit negalima, taigi net kalėjime žmonėms leidžia bent kieme pasivaikščiot, o čia - negalima!!! Ne tai, kad po 8 metų, bet po poros mėnesių tokio uždarymo sveikata sušlubuotų, ir fizinė, ir psichinė

O ji atlaikė. Ir uždaryta namuose sugebėjo netgi su savo musulmonu kažkaip susipažint, bet jokių pasimatymų, jokių susitikinėjimų, nes gi kaimo name uždaryta buvo. Na, nebent išeidavo kaimo keliuku prasieit, kai diedukai miegojo. Tai tada spėjo ir vyrą susirast, ir įsimylėt, ir ištekėt. O paskui jau pas jį į piceriją išlėkė. Tai ką jis tam kaime veikė? Picas vežiojo? Pasaka kažkokia.
[/quote]
Papildyta:
[quote=Leksa,2012 10 30, 13:51]Kažkodėl netikiu. Pažaidžiau aš detektyve ir mano žiniomis Svetos ir Ingridos firma ekker-group vadinasi

Esu teisi??? Skambinausi ten, o vėliau ir el.paštu dar apsiklausinėjau. Ir man pasakė: "Jūs kažką ne taip supratote, mes Jūsų nedarbiname, mes tik surandame darbą". Tą patį parašė ir el.paštu. O geriausią bajerį suskėlė: "dauguma moterų nenori dirbti legaliai"

griūk negyvas!!! Nepažįstu nei vienos moers, kuri norėtų nelegaliai dirbt, o čia DAUGUMA

Vat, kad išsiskyrę vyrai nenori legaliai dirbt, kad alimentų nereikėtų mokėti, tai taip pasitaiko, bet moteris
Ir į visas firmas, kurias sakmbinau, tai legaliai darbina tik GH Global, įdarbina pas save pilnu etatu, formina senjorų slaugytoja, sudaro normalią sutartį. Daugiau tokių firmų nepavyko rasti.
aš tai truputį abejoju ar Simona aplamai tokį darbą dirbus ir juolab taip, kaip ji pasakojasi. Na, pažiūrėjim, 12 Vokietijoj, 4 nedirba, tai 8 metus slaugė bobutes. Bet kaip slaugė: laisvadienių nėra, iš namų išeit negalima, taigi net kalėjime žmonėms leidžia bent kieme pasivaikščiot, o čia - negalima!!! Ne tai, kad po 8 metų, bet po poros mėnesių tokio uždarymo sveikata sušlubuotų, ir fizinė, ir psichinė

O ji atlaikė. Ir uždaryta namuose sugebėjo netgi su savo musulmonu kažkaip susipažint, bet jokių pasimatymų, jokių susitikinėjimų, nes gi kaimo name uždaryta buvo. Na, nebent išeidavo kaimo keliuku prasieit, kai diedukai miegojo. Tai tada spėjo ir vyrą susirast, ir įsimylėt, ir ištekėt. O paskui jau pas jį į piceriją išlėkė. Tai ką jis tam kaime veikė? Picas vežiojo? Pasaka kažkokia.
[/quote]
taip dirbau pries nestuma per Svietlana,tada nebuvo dar ikurta imone Lietuvoje.Kurios turi staza,toms nebutina dirbti legaliai.Pazistu moteru,kurios nenori legaliai dirbti,nes nori tuos pinigus sau pasiimti.Kurios neturi stazo visai ,tai joms butinas legalus darbas,nes nuo to priklausys stazas ir galu gale pensija.Yra vyresniu moteru,kurios staza turi ir joms nebereikia.Tai savaime aisku,kam tuos pinigus sodrai atiduoti,jei jos sau gali pasiimti.
as gyvenu legaliai tik apie 4 metus,pries tai vazinejau po visa Vokietija ir dirbau nelegaliai ir kiek dirbau neturejau iseiginiu,bet dirbau kas 3 men.Gryzinejau i Lietuva tada.
EKKER Group imone nelabai imanoma,kad yra Svietlanos,nes ji darbus iesko tik po Vokietija