Įkraunama...
Įkraunama...

Senelių priežiūra Vokietijoje

QUOTE(Leksa @ 2017 01 25, 21:34)
vat sito niekaip nesupratau ir nesuprasiu, kodel zmones taip slepia, kiek uzdirba. Nebent labai mazai ir geda prisipazint, nes kitaip??? Galima pagalvot, kad jei suzinosim kiek uzdirba, tai jom kazkaip algos nuo to sumazes  ar pasidalint paprasysim blink.gif
Siaip, jau kiek zinau, kas dirba per musiskes agenturas, gauna nuo 1200 iki 1550. Kurios darbus pacios susiranda ir dirba nelegaliai ar su patentais, tai ir 1900 i rankas gauna. Nors pazistu moterele, kuri metu metais DE dirba ir kai ieskosi naujos vietos, tai uzsipraso... na, sikart "net" 1300. Nors kalba super, patirtis yra, bet nusivertina save moteriske.

tiesiog yra tokia žmonių kategorija..mane-tai irgi erzina, su tokiais žmonėmis bendraut, nes labai daug tabu, daug temų neliečiamų, na labai užsidarę žmonės yra, na jie tokie-saugo labai savo EGO:)) su tokiais žmonėmis galima tik apie orą kalbėt -iš vienos pusės gerai, į pletkus jie irgi nesileidžia

jo, čia tai bajeris buvo su ta alga, dar kai anoj šeimoj dirbo..mat niekam nesako kiek uždirba, o reikėjo -jai "naparnikės", tai mes sakom, gerai-paieškosim, kokia alga siūloma...ir ką..nesako, mykia...tai mes ir sakom, tai kaip mes tau žmogų ieškosim, kad salygas slepi..tai reikia juk žmogui salygas apšviest....

...nors mano teta sako, kad aš kaip tardytoja-mat esu iš tų kur man viskas svarbu, nu kiekviena smulkmena
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dives: 25 sausio 2017 - 21:51
QUOTE(dives @ 2017 01 25, 21:30)

...nors mano teta sako, kad aš kaip tardytoja-mat esu iš tų kur man viskas svarbu, nu kiekviena smulkmena

bet tai, kad algos dydis visai ne smulkmena. O ji kartais dabar ne Weisse Taube dirba? Jei taip, tai anokia cia paslaptis, kiek uzdirba. 2 menesius kai dirba, gauna virs 800, 2 menesius atostogauja, gauna virs 700. Sumoj, gaunasi gan normali alga uz pradirbta laika.
Atsakyti