Įkraunama...
Įkraunama...

Senelių priežiūra Vokietijoje

QUOTE(virga @ 2015 09 10, 08:35)
Pas mus Norvegijoj, tai baudas deda darbdaviams. Gal taip efektyviau?

faktas, tikrai turetu buti efektyvu, bet siuo atveju (senjoru slauga) baudziama butu vokieciu seima g.gif
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 09 11, 22:01)
faktas, tikrai turetu buti efektyvu, bet siuo atveju (senjoru slauga) baudziama butu vokieciu seima  g.gif

Taip, vokieciu seima, nes jie samde nelegalu darbuotoja. Nubaustu viena karta, daugiau nesamdytu ir kitiems pasakytu. Taip su laiku ir isnyktu nelegali veikla. mirksiukas.gif
Atsakyti
uz nelegalu darba yra baudziami abu, tiek darbdavys, tiek darbuotoja, vienas uz nelegalu idarbinima, kitas uz mokesciu nemokejima.
Ir taip, priklauso nuo kaimynu...aisku, kad gali koks kaimynas is nuobodumo ar pavydo atitinkamoj vietoj paciulbeti.
Atsakyti
gal kuri dirbate Vokietijoje senjoru slauge pagal lietuviska individualia veikla? Jei ne paslaptis, gal galit parasyti, kiek reikejo sumoketu mokesciu ir kokiu? Na, uz 3 menesius, uz metus ar uz kiek.
Atsakyti
QUOTE(RUV @ 2010 04 10, 14:17)
Labuka..
greitu laiku zadu isvykti i vokietija...priziureti seneliu...cia man bus pirmas kartas...gal kuri is savo patirties galetu kazka patarti..pasidalinti savo ispudziais ir pan..

[FONT=Optima]
Papildyta:
Aš jau du metus dirbu vyturiuky.Įdarbinta pilnai,su sveikatos draudimu ir pencijos kaupimu,žinoma.Man netoli 50.Dabar prižiūriu tokią seną raganą,buvusią dantų daktarę.Kažkaip agentųrų nuomonė man nepriimtina tik dėl kelionės išlaidų neapmokėjimo.Atlygis 1200.Tik mes visos dirbančios visada laukiam ,kada bus apmokama kelionė,nes iš tokio nesuper didelioatlygioatmetus kelionės išlaidas,kas ten lieka.
Atsakyti
Darbas senelių slaugoj Vokietijoj reikalauja nežmoniško dydžio kantrybės,žinoma vidutinių kalbos žinių,pasiryžimo žengt pirmą žingsnį.Dirbu šitą darbą jau du metus agentūroj] Lietuvoj.Esu pilnai įdarbinta.Esu komandiruojama į Vokietiją senelių priepiūros darbui.Mano pareigos:socialinis darbuotojas.Nėra jokio įdarbinimo mokesčio,kiekvieno mėn pradžioj alga pervedama į sqsk.Lietuvoje.Darbas labai sunkus ir nuobodus.Siekiamybė yra Šveicarija,kur mūsū darbas apmokamas daug brangiau.
Atsakyti
QUOTE(Rasalevanda @ 2016 03 22, 18:20)
[FONT=Optima]
Papildyta:
Aš jau du metus dirbu vyturiuky.Įdarbinta pilnai,su sveikatos draudimu ir pencijos kaupimu,žinoma.Man netoli 50.Dabar prižiūriu tokią seną raganą,buvusią dantų daktarę.Kažkaip agentųrų nuomonė man nepriimtina tik dėl kelionės išlaidų neapmokėjimo.Atlygis 1200.Tik mes visos dirbančios visada laukiam ,kada bus apmokama kelionė,nes iš tokio nesuper didelioatlygioatmetus kelionės išlaidas,kas ten lieka.

sakyciau menkai. Domejausi ta firma, viskas butu OK, jei neiformintu darbuotoju puse etato. Koks gi stazas tada kaupiasi? Normaliai pensijai neuzsidirbsit. Kitos firmos iformina pilnu etatu, o cia...
Atsakyti
Sveikos, aš tai ieškau darbo tetai, na bet kaip sau ax.gif

noris jai padėt labai..

ji pradirbo šeimoje apie 5 metus Vokietijoje, ieško naujos darbo vietos, sakė norėtų dabar jau visai darbintis per agentūrą, bet lietuvišką ...kažkodėl tai ax.gif

nukreipiau ją į vyturiuką, kažin yra daugiau agentūrų?

dar sakiau jai eit į facebooką, bet ten uždara grupė, ar priima be rekomendacijų?
Atsakyti
QUOTE(Rasalevanda @ 2016 03 22, 18:43)
Darbas senelių slaugoj Vokietijoj reikalauja nežmoniško dydžio kantrybės,žinoma vidutinių kalbos žinių,pasiryžimo žengt pirmą žingsnį.Dirbu šitą darbą jau du metus agentūroj] Lietuvoj.Esu pilnai įdarbinta.Esu komandiruojama į Vokietiją senelių priepiūros darbui.Mano pareigos:socialinis darbuotojas.Nėra jokio įdarbinimo mokesčio,kiekvieno mėn pradžioj alga pervedama į sqsk.Lietuvoje.Darbas labai sunkus ir nuobodus.Siekiamybė yra Šveicarija,kur mūsū darbas apmokamas daug brangiau.

nesek pasaku. Pilnai ten nei vienos moters nedarbina, tik puse etato. Taip dirbant siuo metu pensija 114 euru.

QUOTE(dives @ 2016 08 01, 11:19)

nukreipiau ją į vyturiuką, kažin yra daugiau agentūrų?

dar sakiau jai eit į facebooką, bet ten uždara grupė, ar priima be rekomendacijų?

geriau kreipkities i rely.lt Jie bent pilnu etatu formina, tikrai visus mokescius sumoka, eina normalus darbo stazas, ir darbuotojais rupinasi. Pazistu kas per sia firma dirba, tikrai nesiskundzia, o ta Vyturiuka pamirskit.
Atsakyti
tema kaip ir primirsta, bet gal vis kas uzklysta paskaitineti.
Gal kuri pazistat ka nors kas dirbo per "GH Global"? Norejau kadaise per juos darbintis, bet gal ir gerai, kad nesidarbinau. Atrode patikima firma, bet dabar taip mastau ar te ne kokie aferista ja ikure. Labai jau itartinai atrodo, kad uzdare savo "GH Global", o paskui paeme ir atidare kita firma "Globa tau". Ir negana to, ta pati seimynele turi dar ikurus "Meritum", kuri irgi ta pacia veikla uzsiima. Faktas, kad kazkuri is dabar veikianciu vel bus uzdaryta ir atidaryta kita. Vat man neramina klausimas KODEL? ar slaugem nesumoka visu pinigu ir tipo bankrutuoja ar tik mokescius taip nuo valstybes nusukineja? Gal zinot ar yra kas nukentejusiu nuo "GH Global"? Jei nukentejo nuo tos firmos, tai neverta tada darbo ieskotis ir per tas dvi... unsure.gif
Atsakyti
aš čia klausinėjau dėl tetos..tai noriu pasakyt, kad ji įsidarbino vokiečių firmoj..nesuprantu aš ten visų vingrybių, bet kaip suprantu tai labai gerai, alga, atostoginiai, med.draudimas, pensijai kaupimas-plius papuolė į labai gerą šeimą, diedukas ramus, ne ant patalo...tik tiek, kad mano tetulė baisiai uždara, pvz algos dydžio niekam nesako..bet supratau, kad nėr labai ma-ai
Atsakyti
vat sito niekaip nesupratau ir nesuprasiu, kodel zmones taip slepia, kiek uzdirba. Nebent labai mazai ir geda prisipazint, nes kitaip??? Galima pagalvot, kad jei suzinosim kiek uzdirba, tai jom kazkaip algos nuo to sumazes ar pasidalint paprasysim blink.gif
Siaip, jau kiek zinau, kas dirba per musiskes agenturas, gauna nuo 1200 iki 1550. Kurios darbus pacios susiranda ir dirba nelegaliai ar su patentais, tai ir 1900 i rankas gauna. Nors pazistu moterele, kuri metu metais DE dirba ir kai ieskosi naujos vietos, tai uzsipraso... na, sikart "net" 1300. Nors kalba super, patirtis yra, bet nusivertina save moteriske.
Atsakyti