Įkraunama...
Įkraunama...

Senelių priežiūra Vokietijoje

Gyvenu virs 6 metu Vokietijoje legaliai.Kas jums sake,kad toje Vokietijoje darbai metosi????
Paciai susirast NEIMANOMA ,darbo birza padeda tik mini neben job.Pasiule darba siuvykloje i 1h 1,50 €,pasitarusi su vyru nenuejau,irkagi Sperre uzdejo 3 men.Vyro deka apsiforminau pas vyra versle,pajemos is vyro kisenes.Dabar gyvenam Kiel mieste,bandysiu cia laime per darbo birza (Job Center ) vaikas virs 4 metu yra,darzelio negaunam (VIETU NERA).Ka toliau daryti??? rubelius perku devetus per interneta,nes vyrui geda kreiptis i Raudona Kryziu,atkalbineja.Is jo verslo nauda maza,tik maistui ir butui susimoket uztenka.

Tokios gudrios esat.Jei mokat labai gerai vokieciu kalba.Pasidarykit Lebenslauf ir Bewerbung ir siuntinekit i firmas.

gutesherzglobal@gmail.com

paudrone67@yahoo.de

siguliukas@hotmail.com

ostkompitent@gmail.com

info@ekker-group.com

sulskute@hausengel.lt

Nagi,kuri labai gerai susikalbat ant B2 pagal europietiska skale? 100% gausit darba per kazkuria firma.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 01 04, 19:10)
seneliu namuose tai as ir pati dirbt nenoreciau. Mane labiau tenkintu darbas kokius kur 4-6 men., galima padirbt, paskui 1-2 men. LT buti, paskui vel vaziuot. Seneliu namuose tokis galimybes tikrai nebutu  schmoll.gif

Sveika.gal jau i radai darbeli? Mane domina irgi toks darbo grafikas nes palikciau vaiką lt ir norėčiau gryzynet i lt.gal galim pabendrauti per az?
Atsakyti
QUOTE(Kamura10 @ 2015 01 28, 15:55)
Gyvenu virs 6 metu Vokietijoje legaliai.Kas jums sake,kad toje Vokietijoje darbai metosi????
Paciai susirast NEIMANOMA ,darbo birza padeda tik mini neben job.Pasiule darba siuvykloje i 1h 1,50 €,pasitarusi su vyru nenuejau,irkagi Sperre uzdejo 3 men.Vyro deka apsiforminau pas vyra versle,pajemos is vyro kisenes.Dabar gyvenam Kiel mieste,bandysiu cia laime per darbo birza (Job Center ) vaikas virs 4 metu yra,darzelio negaunam (VIETU NERA).Ka toliau daryti??? rubelius perku devetus per interneta,nes vyrui geda kreiptis i Raudona Kryziu,atkalbineja.Is jo verslo nauda maza,tik maistui ir butui susimoket uztenka.

as cia viena su vaiku. kai atvykau cia mano vaikui buvo 4 metai.mano patirtis priesinga. darzeli iskart gavau. jei negaunat gausit Tagesmutter, kai darba turesit, kuria apmokes miestas jei pajamos jusu mazos.
as cia 3 metai ir dirbu visa ta laika. darbus nesunkiai radau.
1,5 E /1h dar nesu girdejus. jei jau taip striuka eikit valyt privaciai, moka 10 E/val.
jei jus gaunat kazkokias ismokas jus privalote atsiskaityt, kodel nesibewerbinat i jum siuloma darbo vieta. jus neprivalot dirbt to, kad jum netinka ar nepatinka. bet turit atsiskaityt kodel ir tai pagryst.
man kai buvau soc remtina ir siule visokiu darbus, bet atsisakydavau rastiskai ir jokiu sperungu nieks nedejo. visus darbus kuriuos dirbau ir dirbu radau pati.
sekmes visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2015 02 05, 09:35)
Sveika.gal jau i radai darbeli? Mane domina irgi toks darbo grafikas nes palikciau vaiką lt ir norėčiau gryzynet i lt.gal galim pabendrauti per az?

Taip, terroriste isvaziavus, TiK interneto nelabai turi, tai forume nesilanko. Bet karta nuo karto mes susirasom, nes kartu per viena firma isvaziavom. Abiem sekasi neblogai, abi laukiam pirmos algos bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,
gal kas esate prižiūrėję senyvo amžiaus žmones Vokietijoje? Gal žinote patikimų įdarbinimo agentūrų Vilniuje? Ar gal taip žinote kokios naudingos informacijos ar patarimų norint važiuoti dirbti?
Aš planuoju išvažiuoti padirbėti, tai labai domintų bet kokia informacija.
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimona12 @ 2015 02 27, 12:01)
Sveiki,
gal kas esate prižiūrėję senyvo amžiaus žmones Vokietijoje? Gal žinote patikimų įdarbinimo agentūrų Vilniuje? Ar gal taip žinote kokios naudingos informacijos ar patarimų norint važiuoti dirbti?
Aš planuoju išvažiuoti padirbėti, tai labai domintų bet kokia informacija.
Ačiū  smile.gif

Dirbu Vokietijoje, tiesa, ne seneliu slaugoje, tačiau firma, kuri rado man darbą pagrinde užsiima būtent slaugių įdarbinimu. Galiu rekomenduoti, man pasiteisino, neapgavo, viska padare, net bilietą nupirko ir el.paštu atsiuntė. Ir išvažiavau l.greitai, gal kiek daugiau nei savaite praejo nuo anketos išsiuntimo. Ir vok.kalba silpna. Bet ir uždirbu daugiau nei 1000e mirksiukas.gif ir nieko ten tipo už dokumentų parengimą nereikėjo mokėti, kaip pvz.ekkeris reikalauja.
Jei domina, prašau rašyt az,nes temos neseku. Tik ispeju, kad ne kasdien kompu naudojuosi.
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 03 26, 20:33)
Dirbu Vokietijoje, tiesa, ne seneliu slaugoje, tačiau firma, kuri rado man darbą pagrinde užsiima būtent slaugių įdarbinimu. Galiu rekomenduoti,

jau negaliu. Pirmakart kai vaziavau viskas OK buvo, dabar jau nebe. Salygos pasikeite, kurios manes netenkina. Ieskau kitos firmos, kuri padetu vaziuot.
Gal kuri ka girdejo ar pati vaziavo per sonnenschein-betreuungen.de?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 09 02, 12:48)
jau negaliu. Pirmakart kai vaziavau viskas OK buvo, dabar jau nebe. Salygos pasikeite, kurios manes netenkina. Ieskau kitos firmos, kuri padetu vaziuot.
Gal kuri ka girdejo ar pati vaziavo per sonnenschein-betreuungen.de?

aš važinėju dirbti nuo 2013 m., kaip ir dauguma per tarpininkes. Bet domintų legalus darbas arba bent darbo pobūdžio pakeitimas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2015 09 03, 07:41)
aš važinėju dirbti nuo 2013 m., kaip ir dauguma per tarpininkes. Bet domintų legalus darbas arba bent darbo pobūdžio pakeitimas ax.gif

as per tarpininkes tai nenoriu, nes garantiju tai jokiu. Jei vokieciai paskutines algos nesumokes, jei darbo ar gyvenimo salygos bus blogos, taigi nebus kam pasiskust.
Ar nemeginot ieskot per skelbimus, kad ir skelbiu_lt? As pradziai ten ieskau, bet, kad labai "idomios" firmos (??????) skelbiasi. Vienos visai nesiteikia i e-maila atrasyt, kitos pareiskia, kad tikrai nepasakys vokiskos firmos pavadinimo, kurioje tipo darbina g.gif Net nezinau kur ir kaip dar ieskot.......
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2015 09 03, 12:42)
as per tarpininkes tai nenoriu, nes garantiju tai jokiu. Jei vokieciai paskutines algos nesumokes, jei darbo ar gyvenimo salygos bus blogos, taigi nebus kam pasiskust.
Ar nemeginot ieskot per skelbimus, kad ir skelbiu_lt? As pradziai ten ieskau, bet, kad labai "idomios" firmos (??????) skelbiasi. Vienos visai nesiteikia i e-maila atrasyt, kitos pareiskia, kad tikrai nepasakys vokiskos firmos pavadinimo, kurioje tipo darbina  g.gif Net nezinau kur ir kaip dar ieskot.......

deja, per skelbiu.lt dar nepatikimiau, pagrinde tarpininkės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bjaurybe @ 2015 09 03, 07:41)

o as noreciau paklausti.... o jus nebijot dirbt nelegaliai blink.gif man tai labiausiai baisoka, kad ten gi taip dirbant greit gali kas nors iskust, kazkam tipo kaip darbo inspekcijai. O tada tai net neisivaizduoju, kas uz tai gali grest ir kokio dydzio bauda. Na, i kalejima tai gal ir nesodina uz tai, bet baudos tai turetu buti ne musu kisenei. Nebent jei ten tokiu slaugiu nieks negaudo, nes per menkos zuveles unsure.gif

Gal kas nors girdejot, ar gaudomos tokios slaugytojos, namu pagalbininkes, ar dideles baudos uz tai.
Atsakyti
QUOTE(Terroriste @ 2015 09 09, 12:30)
o as noreciau paklausti.... o jus nebijot dirbt nelegaliai  blink.gif man tai labiausiai baisoka, kad ten gi taip dirbant greit gali kas nors iskust, kazkam tipo kaip darbo inspekcijai. O tada tai net neisivaizduoju, kas uz tai gali grest ir kokio dydzio bauda. Na, i kalejima tai gal ir nesodina uz tai, bet baudos tai turetu buti ne musu kisenei. Nebent jei ten tokiu slaugiu nieks negaudo, nes per menkos zuveles  unsure.gif

Gal kas nors girdejot, ar gaudomos tokios slaugytojos, namu pagalbininkes, ar dideles baudos uz tai.

Pas mus Norvegijoj, tai baudas deda darbdaviams. Gal taip efektyviau? Sumokejai karta, daugiau nenoresi samdyti ir kitam pasakysi. Nubausi nelegalu darbininka, jis susimokes bauda ir toliau, kitur ieskos nelegalaus darbo.
Su prostitucija tas pats. Baudzia klienta. Didelem baudom. Gali ir i kalejima keliems men. pasodinti.
Bausti prostitutes beprasmiska. Tai ju duona. Susimoka bauda ir dar intensyviau dirba, nes reikia dar ir pabaudai uzsidirbti. verysad.gif
Atsakyti