Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotykiai Asanavičiūtės Impulse tęsiasi!

QUOTE(linute23 @ 2010 06 11, 12:44)
Nezinau, kam tokio spektaklio reikejo, bet tikiuosi, kad daba visi laimingi  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

o man - visiskai ramu smile.gif
dziaugiuos atejusia vasara drinks_cheers.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites, neseniai pradejau lankytis asanaviciutes impulse, buvau keliose skirtingose treniruotese, pas skirtingas treneres. Bet stai iskilo toks klausimas, ar visos treniruotes prasideda step'u ? ar gal yra tokiu, kuriose apsilimas kazkaip kitaip padaromas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2010 06 12, 18:20)
Sveikos mergaites, neseniai pradejau lankytis asanaviciutes impulse, buvau keliose skirtingose treniruotese, pas skirtingas treneres. Bet stai iskilo toks klausimas, ar visos treniruotes prasideda step'u ? ar gal yra tokiu, kuriose apsilimas kazkaip kitaip padaromas?  ax.gif

Vienintelis Ramunas daro apsilima be stepo. Visur kitur treniruotes prasideda stepuku thumbup.gif
Manau, kad po keliu savaiciu perkasi sistema ir nebekils problemu thumbup.gif 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2010 06 13, 11:24)
Vienintelis Ramunas daro apsilima be stepo. Visur kitur treniruotes prasideda stepuku  thumbup.gif 
Manau, kad po keliu savaiciu perkasi sistema ir nebekils problemu  thumbup.gif  4u.gif  drinks_cheers.gif

o apie dviraciu sale kokiu atsiliepimu butu?
Atsakyti
QUOTE(meeglee @ 2010 06 14, 21:19)
o apie dviraciu sale kokiu atsiliepimu butu?

Man patiko Kareiviu g., buvau pas Serza ir Zaneta, kruvis nerealus. thumbup.gif
Pora kartu lankiau ir ir Asanaviciutes g. pas Sergeju, tiesa labiau suzavejo, kai Sergeju pavadavo Laura ax.gif
Atsakyti
Oi baleriniski pasispardymai snd buvo oi oi oi ...
Welcome home!!!!!!
Labai sunku buvo snd…toks mixsuktukas kad be savo intarpu nei pro kur tongue.gif ax.gif
biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

bis.gif
Atsakyti
QUOTE(Sana77 @ 2010 06 14, 21:55)
Pora kartu lankiau ir  ir Asanaviciutes g. pas Sergeju, tiesa labiau suzavejo, kai Sergeju pavadavo Laura ax.gif

laugh.gif Kai Sergejų pavaduoja Laura, aš išeinu iš treniruotės... Man laaaabai nepatinka jos treniruotės.
Kituose klubuose ir daugiau pas nieką nesu buvus. Bet nieko ir nenoriu, man labai patinka Sergejaus stilius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sorriso_l @ 2010 06 14, 22:12)
Oi baleriniski pasispardymai snd buvo oi oi oi ...

Labai sunku buvo snd…toks mixsuktukas kad be savo intarpu nei pro kur tongue.gif  ax.gif
biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Ir nesakyk hah.gif nail.gif showoff.gif Be savo ismones ne pro kur lotuliukas.gif
Totaliai aukstoji matematika thumbup.gif Nors ir ta turbut lengviau ikandama, nei baleruniski pasispardymai lotuliukas.gif thumbup.gif Dievinu Justes stepa drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Energijos uztaisas visai savaitei thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vija @ 2010 06 14, 22:28)
laugh.gif Kai Sergejų pavaduoja Laura, aš išeinu iš treniruotės... Man laaaabai nepatinka jos treniruotės.
Kituose klubuose ir daugiau pas nieką nesu buvus. Bet nieko ir nenoriu, man labai patinka Sergejaus stilius thumbup.gif

O jus pabandykite! Tesiog del idomumo! Pvz, Kareiviu g.
Sergejus pastuoviai persjungdavo trekus schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sana77 @ 2010 06 14, 23:53)
Sergejus pastuoviai persjungdavo trekus schmoll.gif

Kaip suprast?
Atsakyti
QUOTE(linute23 @ 2010 06 14, 23:04)
Totaliai aukstoji matematika  thumbup.gif  Nors ir ta turbut lengviau ikandama, nei baleruniski pasispardymai  lotuliukas.gif  thumbup.gif  Dievinu Justes stepa  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Energijos uztaisas visai savaitei  thumbup.gif  thumbup.gif

O TAIP!!! Jau vakar per step'a buvo daugaiu nei aukstoji matematika thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
SUPER
ACIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mylimai Justinai!!!
Gal siandien 10 minuciu anksciau renkames? Bandysim perkast vakaryksti kieta riesuteli? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Labanga @ 2010 06 15, 10:45)
O TAIP!!! Jau vakar per step'a buvo daugaiu nei aukstoji matematika  thumbup.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif
SUPER
ACIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mylimai Justinai!!!
Gal siandien 10 minuciu anksciau renkames? Bandysim perkast vakaryksti kieta riesuteli?  g.gif  4u.gif

Joa, ateinam anksciau thumbup.gif Tik as vos paeinu po vakar doh.gif Invalide, blin lotuliukas.gif Pasoksim, jei galesim mirksiukas.gif 4u.gif
10 balu stepas vakar buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Aukstoji matematika pries ji nublanksta drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti