Birželio 19d. šeštadienį, sporto ir pramogų parkas dirbs darbo dienos laiku, vyks šie grupiniai užsiėmimai: 09:00 val. Pilates ves Vaida 10:00 val. ABL ves Justina 11:30 val. Vandens aerobiką ves Eglė
Oi geros siandien rankenos buvo Tokia, sakyciau light and easy treniruote Visai nedaug atsispaudimu Bet vistiek Babanga sugebejo puse nusimuliuoti Faustulia tai tiek simuliavo, kad net nesugebejo koju istieti per tricepsa nuo stepo Jegu pritruko Super. Buvau jau pasiilgusi rankenu
Tikrai tiesa, ir nei vienos raides melo: upper'is buvo fantastiskas Va ka reiskia, kai ilgesni laika nera geros treniruotes - forma prarasta... Reikes reabilituotis Tik vieno nesuprantu, kodel po vakarykstes operetes celiulita skauda...
Matai, kai tu vietoj atsispaudimu vaiksciojai po sale, ar per tricepsa sedejai ant grindu, tai ir skauda celiulita
O man tai siandien sparnai is visur kalasi
Galetu ir ryt buti rankenos. Bet ne - tupcioti reikes
Da..... Aukstoji matematika palyginus su Justes stepu, tai tiesiog vaiku darzelio lygis Paskutines dvi treniruotes, tai tikras galvosukis ir galvai ir kojoms Super buvo, super. Ner ir ka daugiau pasakyti
Da..... Aukstoji matematika palyginus su Justes stepu, tai tiesiog vaiku darzelio lygis Paskutines dvi treniruotes, tai tikras galvosukis ir galvai ir kojoms Super buvo, super. Ner ir ka daugiau pasakyti
Oi oi oi... gerai buvo...
Fantastika. Viska pasaulyje pamirsti per Justinos tepuka. Reikai tik galvoti, kaip i ta puse susisukti!!!
Ateinam siandien uztvirtinti???
Man irgi vakar nesinorejo sustoti Justes stepui valandos aiskiai per maza Galetumem koki 1.5h paselti ar dar ilgiau
O "sukimasis suolio momentu" is vis genialus buvo Dar nenusileidziam, bet jau sukames Papildyta:
Oi gerulis vakar buvo pas Agne G. Kaip as dziaugiuosi, kad ji pakeite Agnyte. Dabar turim dar viena tobulu treniruociu diena!!! Super buvo ir jegos treniruote, ir everybody dance. Tik tiek, kad dar iki "everybody" dance toli toli... oi toli. Dar sokt ir sokt. Na, bet kai veidrody pasiziuri i trenere ir jos super plastiskus judesius - pasijauti labai puikiai. Bet saves veidrody geriau neieskoti Kuna irgi puikiai patiuningavom Liuks. Siandien patupciosim - irgi SUPER!!!