Prisisnekejai tu su tais tupciojimais Man taip pasirode, kad ju siandien dvigubai buvo Ypac tu kur per du reikia leistis, kur pacia nerespektabiliausia poza darom
Bet pries 4 dienu apsirijimo svente, tai visai ir neblogai buvo
Hey, Faustulia: ipareigoju tave atitupcioti visas treniruotes uz mane Girdi????? Nebandai simuliuoti!!!!! Ir atsispaudimus trigubai varyk: ir uz mane ir uz babanga Pasiklausinesiu paskui, kaip tau ten sekesi
Visiems geru svenciu
Uchhh.... Kaip cia tylu Matyt, kad visi svencia vokieciu pergale O Faustulia matyt betupciodama uz tris, uzsilenke ir nebegali pasikelti nuo eilinio tupciojimo Ryt pasimatysim
Oi, kaip mazai valandos stepui Galetu buti kokios dvi minimum Ir tai gal per maza Nors aisku, sokti, kai tuo metu trenere daro atsispaudimus nuo stepo, irgi nekasdienis vaizdelis Reiktu pakartoti Dievinu stepa O sekantis man bus tik po triju savaiciu Beliko treciadienio tupciojimai ir ketvirtadienio rankenos Hm.... Keiciu i du Justes stepus Kas su manim???? Snd, beje, ar maziau buvo tupciojimu, ar man tik pasirode, kai as juos taip saziningai dariau???
Nors aisku, sokti, kai tuo metu trenere daro atsispaudimus nuo stepo, irgi nekasdienis vaizdelis Reiktu pakartoti
Oi, noreciau as i tave pasiziureti, kai uz kiekviena negracinga judesi per stepa Justina tau lieptu tavo mylimiausia ranku plasnojimo pratima daryti Matyt, beplasnodama pakiltum ir is sales isplasnotum
Beje,tikrai reiks Justinai duoti sita minti Papildyta:
QUOTE(Ozkele @ 2010 06 28, 20:41)
oujee Ramunas "Aistru pakranteje" dalyvauja nu kai kai kaip jam ten seksis
TV 3 berods 21,00 kasdien as irgi nelabai ziuriu Vakar rode ji, sian irgi pagal anonsa, turetu rodyt... o ryt neaisku, jei neismes, tai rodys.... ten kaskaip kasdiena kaska ismeta. Cia tipo toks alia sokiu show Turkijoje atrodo.... Nu ir ramunas ten savam stiliuke
Oi, noreciau as i tave pasiziureti, kai uz kiekviena negracinga judesi per stepa Justina tau lieptu tavo mylimiausia ranku plasnojimo pratima daryti Matyt, beplasnodama pakiltum ir is sales isplasnotum
Sian su Babanga nerealiai pasisokom Justes stepuka pries treniruotes. Taip veze, kad nzn Issiselau!!!!
Kaip as pasiilgsiu stepuko
Gal ryt ivyks treniruotes pakeitimas: ir vietoj tupciojimu bus stepas????
Arba galim modifikuoti: norintys soka stepa, o kiti uz juos tupcioja ar presa daro Super butu
Nu ir padariau Ir gerai buva Net tu taip graziai nesugebejai padaryti
O tu beje, puse pratimu nusimuliavai siandien Maciau kaip tupciojai stanga ne ant keliu, o ant grindu pasidejus
Ryt su oranzine stanga varysi
Beje, ryt gerosios, lengvosios rankenos!!! Kazko ju jau senokai nebuvo???