Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

O dieve, as cia skaitau ir tokia nevykele jauciuosi... Praktikos egzo neislaikiau, paskui atejo ziema spyriojausi eit laikyt, o db jau beda, iki rugpjucio reikia issilaikyti, kad pinigai nebutu veltui isleisti, pas ta pati instruktoriu varyt nenoriu - geda, is tos pacios mokyklos ieskotis irgi nesinori, jeigu netycia sutikciau... Tai va, noreciau papildomu pamoku is ARV instruktoriu silainiuose, gal kas turit koki numeriuka? Labai labai dekinga buciau, nes tikrai ziauriai reikia
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 05, 20:07)
aciu biggrin.gif  4u.gif  na ir paciai atrodo ,kad neblogai sekasi, Kaune irgi normaliai jau gaudausi, tik manau,kad per pati egzamina stresas padarys savo... biggrin.gif
O instruktoriu tai super turiu thumbup.gif Labai fainas ir kaip zmogus ir kaip instruktorius smile.gif

Kaip aš norėčiau pasakyti tą patį... verysad.gif Gaila, bet negaliu. Gatvių ir kelių nepažįstu visiškai, tik savo "kaimą" žinau ir tiek biggrin.gif Na, nejuokinga šiaip. Bet bandau nugalėt save ir kažkokiu būdu padrąsint, nes šiandien išlipus iš mašinos tokia neviltis pagavo, kad veltui pinigus kišu... ir nelemta man tiesiog...
O kur tu kursus lankai? 4u.gif

nusidejusi, tokia iš manęs ir guodėja, kai pati čia kasdien ašaroju laugh.gif, bet vis tiek viskas tau bus gerai. Iki rugpjūčio dar laiko daug, jei rasi gerą instruktorių, viskas bus puiku thumbup.gif Beje, jei tu jau baigus mokyklą, juk tu gali mokytis su M raide su kažkuo, turinčiu reikiamą stažą? Pigiau kainuotų, visų pirma, o antra - su savu gal drąsiau būtų, aiškiau ir paprasčiau 4u.gif
Bet kokiu atveju parašiau tau AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Saulėta.: 05 gegužės 2010 - 20:30
Tai va, kad su savais kazkaip nesigauna, tetis rekavo man vairuojant, tai biski nebesinori su juo vazinetis,o mamos masina trantas kai reikalas, begiu permest neimanoma smile.gif) Tai tu irgi kaime gyveni? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nusidejusi @ 2010 05 05, 22:59)
Tai va, kad su savais kazkaip nesigauna, tetis rekavo man vairuojant, tai biski nebesinori su juo vazinetis,o mamos masina trantas kai reikalas, begiu permest neimanoma smile.gif) Tai tu irgi kaime gyveni? biggrin.gif

Na ne, ne kaime biggrin.gif Bet pačiam kampuky Kauno, nors nuo Šilainių, pavyzdžiui, kaip ir visai netoli smile.gif
Atsakyti
Beje, ar žinot, ar galima gavus mokyklos baigimo pažymėjimą keliuose mokytis vairuoti tik su tėvais, giminėmis? Ar galėčiau mokytis, pavyzdžiui, su SB tėčiu? g.gif
Ir kokia viso šito sistema? Tiesiog nusiperku M raidę, pasidedu prie lango, pasisodinu stažą turintį žmogų šalia ir važiuoju? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 05, 20:24)
Beje, ar žinot, ar galima gavus mokyklos baigimo pažymėjimą keliuose mokytis vairuoti tik su tėvais, giminėmis? Ar galėčiau mokytis, pavyzdžiui, su SB tėčiu? g.gif
Ir kokia viso šito sistema? Tiesiog nusiperku M raidę, pasidedu prie lango, pasisodinu stažą turintį žmogų šalia ir važiuoju? blush2.gif

kai turi kursu baigimo pazymejima, tai galima vazineti uzsiklijavus M raides, bet tik su savo seimos nariais(teciu,mama, broliu/sese, vyru) ir jis turi tureti 5metu staza smile.gif

Sauleta. lankau kursus Jonavoje, cia netoli Kauno:) pacio Kauno nepazystu, bet seip vaziuojant gatveje gaudausi , nors galvojau ,kad Kaune sunkiai man seksis smile.gif Nepasiduok, viskas pavyks gerai, juk galima sakyti visi issilaiko tas teises mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vilmaamliv: 05 gegužės 2010 - 22:15
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 06, 00:12)
kai turi kursu baigimo pazymejima, tai galima vazineti uzsiklijavus M raides, bet tik su savo seimos nariais(teciu,mama, broliu/sese, vyru) ir jis turi tureti 5metu staza smile.gif

Va dabar tai jau tikrai keliauju raudot į pagalvę... doh.gif O jeigu pas mane niekas iš šeimos narių nevairuoja? unsure.gif Tada viskas, vaikeli, pirkis papildomas pamokas ir mokėk pinigus? Nesąmonė doh.gif Negalima ten kažkaip, pavyzdžiui, kad tėvai perduotų notaro patvirtintą įgaliojimą kitam asmeniui?.. Ar jau visai nusišneku... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 05, 23:16)
Va dabar tai jau tikrai keliauju raudot į pagalvę... doh.gif O jeigu pas mane niekas iš šeimos narių nevairuoja? unsure.gif Tada viskas, vaikeli, pirkis papildomas pamokas ir mokėk pinigus? Nesąmonė doh.gif Negalima ten kažkaip, pavyzdžiui, kad tėvai perduotų notaro patvirtintą įgaliojimą kitam asmeniui?.. Ar jau visai nusišneku...  verysad.gif

ne tikrai negalima, gali TIK seimos nariai, arba instruktorius, beje as ir manau kad tai tikra nesamone doh.gif
Atsakyti
QUOTE(alinata @ 2010 05 06, 00:20)
ne tikrai negalima, gali TIK seimos nariai, arba instruktorius, beje as ir manau kad tai tikra nesamone doh.gif

Ačiū už informaciją 4u.gif Aš žlugus cry.gif Arba bankrutavus, žiūrint iš kurios pusės pažiūrėsi lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, ir aš nutariau prisijungti prie jūsų pokalbių,aš baigiau vairavimo mokyklą "Kelio ABC" Vilniuje, super ir dėstytojas ir instruktoriai thumbup.gif , galvojau tikrai tai aukštasis pilotažas tas vairavimas , bet...viską išsilaikiau iš PIRMO karto lotuliukas.gif kadangi instruktorius berods Artūras, taip puikiai viską išaiškino kodėl reikia vairą sukti taip ir ne kitaip važinėjome ir aikštelėje, beje ji visiškai netoli mokyklos tai negaišti laiko važiuojant per visą miestą... Regitros maršrutais, viską labai akcentavo,kur galimos klaidos, kiekvieną smulkmeną paaiškindavo ir dėja nė karto nerėkė, kaip kad pasakojate...labai supratingas, kantrus biggrin.gif nežinau bet asmeniškai aš labai laiminga kad pasirinkau šią mokyklą...linkiu visoms sėkmės pasirenkant mokyklą ir laikant egzaminus Regitroje! 4u.gif
Atsakyti
as siandien mokyklini teorijos issilaikiau thumbup.gif Viena klaida padariau. Tai esu savimi labai patenkinta biggrin.gif Nes pradzioj atrode, kad mokyklinio neiveiksiu. Kita savaite einu teorijos i regitra laikyti doh.gif
Rytoj vaziuosiu regitros marsrutais. Tai matysis kaip man sekasi ir nuo to priklausys kiek papildomu pamoku imsiu.
as irgi neturiu artimu, kurie galetu mokyti vairuoti. Todel teks pinigelius moketi uz ta malonuma.
Atsakyti
Sveikos:) as irgi noreciau prie jusu prisijungti.. as jau pravaziavus visus 10 vaziavimu bet dar imsiu papildomu nes nesijauciu uztikrintai. Teorija mokiausi pati. Uzsirasiau egzamina regitroje laikyti kita savaite. Susiradau savo atestata pasirodo priedas universitete o be priedo atestatas kaip ir negalioja..gal kuri susidurete su tokia problema? gal regitroj uztenka tik titulinio lapo? smile.gif
Atsakyti