Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

QUOTE(snieshka @ 2010 04 30, 23:40)
o as tai isvazinejau savo 9 pamokas - 10egzaminas ir reik dabar apsispresti ar jau laikau mokyklini ar dar pasiimu papildomai, kadangi ta 10 - egzaminas brangesnis, nei papildoma ir instruktorius sako, kad man dar reiktu papildomai, tai ir metaus siek tiek...
gal kuri pasidalinsit, niekaip aikstelej neisikertu, kada jau isukus i savo parkavimosi vieta (statmenai, T forma, istrizai) jau reik tiesint vaira ir tada graziai tiesiai istatyti, nes ivaziuoju gerai, bet va kada jau istiesint ratus reik, pasufleruokit blush2.gif mb kazko nesupranta, ko as nesuprantu doh.gif instruktorius bando aiskint, bet kazkaip man neaisku blush2.gif  blush2.gif

nu sakes, tikiuosi, supratot, ko klausiu...

Kai pamatai kad tavo mašiniuko šonas lygiagrečiai su linija tai ir atsuki vaira kad mašiniukas važiuotu tiesiai,o tada žiuri kiek važiuot iki galo mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Ajajajajaj... Ojojojojoj... Vajetau vajetau.... Aaaaaa.... Ryt pirmas važiavimas swoon.gif Nu jei nenukrisiu iš baimės, tai bus nuostabu. Ne-žmo-niš-kai bijau cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 02, 22:24)
Ajajajajaj... Ojojojojoj... Vajetau vajetau.... Aaaaaa.... Ryt pirmas važiavimas  swoon.gif Nu jei nenukrisiu iš baimės, tai bus nuostabu. Ne-žmo-niš-kai bijau cry.gif

nusiramink visu pirma smile.gif as pirma karta kai vaziavau tai instruktorius i keliuka kur mazas eismas nuveze. sako seskit - sakau nea lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif sako tai ka mes cia atvaziavom ne pries saulute pasedeti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif po to aiskino,kalbino specialiai kad stresa pamirsciauir visai gerai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif neatsidziaugiu as is vis nei mokyklos vadove nei instruktorium biggrin.gif biggrin.gif
ir sauleta - lauksim pirmu yspudziu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 02, 22:24)
Ajajajajaj... Ojojojojoj... Vajetau vajetau.... Aaaaaa.... Ryt pirmas važiavimas  swoon.gif Nu jei nenukrisiu iš baimės, tai bus nuostabu. Ne-žmo-niš-kai bijau cry.gif

Sėkmės didelės didelės 4u.gif Primenat mane, aš irgi siaubingai bijojau pirmo važiavimo doh.gif biggrin.gif Svarbiausia nepamirškit, kad NIEKAS negimė mokėdamas, net ir tas šalia jūsų sedėsiantis instruktorius kažkada pradėjo nuo visiško nulio, taip kad padrąsinkit save, pasakykit sau "Aš galiu" ir pirmyn! Verta pasistengti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snieshka @ 2010 04 30, 22:40)
gal kuri pasidalinsit, niekaip aikstelej neisikertu, kada jau isukus i savo parkavimosi vieta (statmenai, T forma, istrizai) jau reik tiesint vaira ir tada graziai tiesiai istatyti, nes ivaziuoju gerai, bet va kada jau istiesint ratus reik, pasufleruokit blush2.gif mb kazko nesupranta, ko as nesuprantu

Aš irgi nelabai suprantu ko tu nesupranti....
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 05 03, 09:31)

Taigi va kaip gražiai paaiškino rolleyes.gif

QUOTE(tapse @ 2010 05 01, 07:38)
Kai pamatai kad tavo mašiniuko šonas lygiagrečiai su linija tai ir atsuki vaira kad mašiniukas važiuotu tiesiai,o tada žiuri kiek važiuot iki galo  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(tapse @ 2010 05 01, 06:38)
Kai pamatai kad tavo mašiniuko šonas lygiagrečiai su linija tai ir atsuki vaira kad mašiniukas važiuotu tiesiai,o tada žiuri kiek važiuot iki galo  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

nu lyg ir darau taip, bet vistiek kazkaip nusigrybauju doh.gif as vis kazkaip per anksti vaira atsuku, nors esu taaaip isitikinus, kad jau laikas, nu ir tada prasideda vairo sukiojimas ir pasimetimas doh.gif nu dar reik padirbet, dekui uz atsakyma 4u.gif

QUOTE(valkata @ 2010 05 03, 08:31)

tongue.gif
QUOTE(HappyAngel @ 2010 05 03, 15:53)
Taigi va kaip gražiai paaiškino rolleyes.gif

4u.gif
Atsakyti
Ačiū už palaikymą, mergaitės 4u.gif
Išgyvenau savo pirmą vairavimą, kokia aš šaunuolė cool.gif biggrin.gif Bet sunku man doh.gif Su posūkiais nedraugauju visiškai, nuolat pamirštu verysad.gif Kol susivokiu, kaip ten ką ten tas ženklas rodo sankryžoj, tai jau ta sankryža toli už manęs biggrin.gif Greitis 50 km/h man atrodo oooo, koks didelis, mielu noru visą kelią vilkčiaus dvigubai mažesniu laugh.gif Ir dar tas atstumas nuo kraštų, tą mašiną taip gerai jaust reikia - mistikos man dabar čia atrodo doh.gif
Bet gal viskas bus gerai... ar bent jau geriau ax.gif
Atsakyti
oi,pamatysi,viskas ateis savo laiku ax.gif as ir labai bijojau pries pirmus vaziavimus...paskui kazkaip kai susibendrauji su instruktorium,daugiau maziau pradedi gaudytis,tai tikrai nera baisu mirksiukas.gif sekmes ir kantrybes,nes viskas ateina palaipsniui sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėta. @ 2010 05 04, 00:17)
Ačiū už palaikymą, mergaitės 4u.gif
Išgyvenau savo pirmą vairavimą, kokia aš šaunuolė cool.gif  biggrin.gif Bet sunku man doh.gif Su posūkiais nedraugauju visiškai, nuolat pamirštu verysad.gif Kol susivokiu, kaip ten ką ten tas ženklas rodo sankryžoj, tai jau ta sankryža toli už manęs biggrin.gif Greitis 50 km/h man atrodo oooo, koks didelis, mielu noru visą kelią vilkčiaus dvigubai mažesniu laugh.gif Ir dar tas atstumas nuo kraštų, tą mašiną taip gerai jaust reikia - mistikos man dabar čia atrodo doh.gif
Bet gal viskas bus gerai... ar bent jau geriau ax.gif

oooj dabar pagalvojau kad 30 km/h buvo mano greitis, po 5 kokiu vaziavimu jau pasiekiau 40 km/h greiti. bet daugiau ir nepavyksta biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
as niekai neismokstu ant posukio mazesne pavara ysijngti ir geiti numesti doh.gif doh.gif doh.gif varau kaip varius ant posukio 30-40 greiciu.. sake instruktorius kai i kokia tvora yleksi tada atsiminsi.. kol as susigaudau tai kelia pametu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pupute @ 2010 05 04, 08:50)
as niekai neismokstu ant posukio mazesne pavara ysijngti ir geiti numesti  doh.gif  doh.gif  doh.gif

as ir turiu problemele su posukiais, tik suletinu, bet pavaru kazkaip tinkamai nesujungineju doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snieshka: 04 gegužės 2010 - 08:00
aš tai dar irgi nelabai draugauju su posūkiais schmoll.gif ,bet šiaip važiuot,tai man jau nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eedytka: 04 gegužės 2010 - 09:45