Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomės vairuoti kartu...7 tema

4u.gif manes siandien laukai antras vairavimas smile.gif baisu biski, nors vakar pati is aiksteles grizau i namus smile.gif Blaimaba kaip man baisu... o visi tie prisiparkaviami - tai ojojoi... baisiausias soninis turbut...
Atsakyti
as jau pravaziavau visus privalomus vaziavimus (laika), ir tik viena karta buvau aisktelej. Siandien. Tai neisivaizduoju, kaip imanoma viska ismokti. man lengva nepasirode. Bet labai reikia kartoti, gal tuomet jau nebeatrodys taip sudetinga. Ir estakada kazkaip man nelabai pavykdavo. Nors gatvej nuo kalno man pajudeti kaip ir nera dideliu problemu. Na, ir vaziuojant i aikstele, ziedines sankryzos. O mano problema, greitai pajudeti. AS gestu. Na, dar nepavyksta pilnai su sankaba susidraugauti doh.gif
Noriu sia savaite terija laikytis mokyklini, o paskui i Regitra vaziuoti. ax.gif
Atsakyti
Sakykit, o šiuo metu yra privaloma pabaigti pirmosios pagalbos kursus?
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 05 04, 18:57)

Taip, būtina išklausyti šią pamokėlę. Be pažymėjimo, kad klausėte, negalėsite laikyti egzaminų Regitroje. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvile @ 2010 05 04, 18:57)

Taip. Be jų teorijos net negalėsit laikytis, ką jau kalbėt apie praktiką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lacrymosa @ 2010 05 04, 19:03)
Taip, būtina išklausyti šią pamokėlę. Be pažymėjimo, kad klausėte, negalėsite laikyti egzaminų Regitroje. smile.gif

QUOTE(HappyAngel @ 2010 05 04, 19:03)
Taip. Be jų teorijos net negalėsit laikytis, ką jau kalbėt apie praktiką smile.gif

Dėkui, tada gerai. Eisiu rytoj. Paskui pagalvojau, ar čia būtina, mokykloj nieko neminėjo... doh.gif
Atsakyti
Sveikos jungiuos i besimokanciu bureli 4u.gif Ketvirtadieni man pirmas vaziavimas blink.gif ui kaip bijau... bet matau kad as ne viena tokia biggrin.gif reiks kazkaip tramdyt savo baimes ax.gif
Atsakyti
Nijako, o tai tu tik viena karat aiksteleje buvai? as turiu 10 vaziavimu, sake pirmi penki daugoiau aiskteleje - nuvaziuoju i aikstele ir griztu pati... O ten jaudirbam... Man tai baisiausi tie prisiparkaviami - i T sankryza be problemu ivaziuoju, o va atbuloom sunkiaia, nes vis perarti prie krasto sustoju ... Na tikiuosi kad siandien jau bus geriau...
Atsakyti
Na va, o aš šiandien buvau antram važiavime. Į aikštelę važiavom, tai buvau baisingai maloniai nustebinta, kaip aiškiai man paaiškino tuos visus prisiparkavimus thumbup.gif Sekėsi puikiai, tikiuosi, taip bus ir kitą kartą blush2.gif Na, tiesa, estakada tai velnio nurautas pratimas biggrin.gif Su šituo dar parktikuotis ir praktikuotis, mat kartais, atrodo, nors ir darau viską tiiiikrai taip, kaip ir paprastai, sugebu užgesti doh.gif
O gatvių (važiavom iki Regitros ir dar atgal Neries krantine), tai aš vis dar nemėgstu ir bijau verysad.gif Bet gal persilaušiu dar unsure.gif
Man kažkaip mažai tų 10 važiavimų atrodo, na, lyg ir nenormalu, jei dar kokiam penktam žioplinėsiu ir posūkius parodyt persirikiuodama pamiršiu blink.gif Po kiek važiavimų jūs įsijautėt į visą tą reikalą, persilaužėt?
Atsakyti
na va man liko du paskutiniai vaziavimai, vienas ryt o kitas kita savaite. Kitam sestadieniui jau uzsirasiau teorija laikytis, manau islaikysiu, tai jau pradedu pergyventi del vairavimo egzamino biggrin.gif o sekasi man gan neblogai manau, instruktorius sake kad tureciau islaikyti iskart, tai truputi drasiau dabar.
o su masina susidraugavau po kokiu poros pamoku, vaziuoti nei trupucio nebijau, kazkaip gerai jauciuosi masinoje, gal del to ,kad labai noriu teisiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 05, 17:58)
na va man liko du paskutiniai vaziavimai, vienas ryt o kitas kita savaite. Kitam sestadieniui jau uzsirasiau teorija laikytis, manau islaikysiu, tai jau pradedu pergyventi del vairavimo egzamino biggrin.gif o sekasi man gan neblogai manau, instruktorius sake kad tureciau islaikyti iskart, tai truputi drasiau dabar.
o su masina susidraugavau po kokiu poros pamoku, vaziuoti nei trupucio nebijau, kazkaip gerai jauciuosi masinoje, gal del to ,kad labai noriu teisiu blush2.gif

Šaunuolė thumbup.gif Džiaugiuosi dėl tavęs bigsmile.gif O instruktoriai, manau, tokiais žodžiais be reikalo nesisvaido mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu biggrin.gif 4u.gif na ir paciai atrodo ,kad neblogai sekasi, Kaune irgi normaliai jau gaudausi, tik manau,kad per pati egzamina stresas padarys savo... biggrin.gif
O instruktoriu tai super turiu thumbup.gif Labai fainas ir kaip zmogus ir kaip instruktorius smile.gif
Atsakyti