as jau pravaziavau visus privalomus vaziavimus (laika), ir tik viena karta buvau aisktelej. Siandien. Tai neisivaizduoju, kaip imanoma viska ismokti. man lengva nepasirode. Bet labai reikia kartoti, gal tuomet jau nebeatrodys taip sudetinga. Ir estakada kazkaip man nelabai pavykdavo. Nors gatvej nuo kalno man pajudeti kaip ir nera dideliu problemu. Na, ir vaziuojant i aikstele, ziedines sankryzos. O mano problema, greitai pajudeti. AS gestu. Na, dar nepavyksta pilnai su sankaba susidraugauti
Noriu sia savaite terija laikytis mokyklini, o paskui i Regitra vaziuoti.
Noriu sia savaite terija laikytis mokyklini, o paskui i Regitra vaziuoti.
Sakykit, o šiuo metu yra privaloma pabaigti pirmosios pagalbos kursus?
QUOTE(Guvile @ 2010 05 04, 18:57)
Taip, būtina išklausyti šią pamokėlę. Be pažymėjimo, kad klausėte, negalėsite laikyti egzaminų Regitroje.
QUOTE(Guvile @ 2010 05 04, 18:57)
Taip. Be jų teorijos net negalėsit laikytis, ką jau kalbėt apie praktiką
QUOTE(Lacrymosa @ 2010 05 04, 19:03)
Taip, būtina išklausyti šią pamokėlę. Be pažymėjimo, kad klausėte, negalėsite laikyti egzaminų Regitroje. 
QUOTE(HappyAngel @ 2010 05 04, 19:03)
Dėkui, tada gerai. Eisiu rytoj. Paskui pagalvojau, ar čia būtina, mokykloj nieko neminėjo...
Nijako, o tai tu tik viena karat aiksteleje buvai? as turiu 10 vaziavimu, sake pirmi penki daugoiau aiskteleje - nuvaziuoju i aikstele ir griztu pati... O ten jaudirbam... Man tai baisiausi tie prisiparkaviami - i T sankryza be problemu ivaziuoju, o va atbuloom sunkiaia, nes vis perarti prie krasto sustoju ... Na tikiuosi kad siandien jau bus geriau...
Na va, o aš šiandien buvau antram važiavime. Į aikštelę važiavom, tai buvau baisingai maloniai nustebinta, kaip aiškiai man paaiškino tuos visus prisiparkavimus
Sekėsi puikiai, tikiuosi, taip bus ir kitą kartą
Na, tiesa, estakada tai velnio nurautas pratimas
Su šituo dar parktikuotis ir praktikuotis, mat kartais, atrodo, nors ir darau viską tiiiikrai taip, kaip ir paprastai, sugebu užgesti
O gatvių (važiavom iki Regitros ir dar atgal Neries krantine), tai aš vis dar nemėgstu ir bijau
Bet gal persilaušiu dar 
Man kažkaip mažai tų 10 važiavimų atrodo, na, lyg ir nenormalu, jei dar kokiam penktam žioplinėsiu ir posūkius parodyt persirikiuodama pamiršiu
Po kiek važiavimų jūs įsijautėt į visą tą reikalą, persilaužėt?
O gatvių (važiavom iki Regitros ir dar atgal Neries krantine), tai aš vis dar nemėgstu ir bijau
Man kažkaip mažai tų 10 važiavimų atrodo, na, lyg ir nenormalu, jei dar kokiam penktam žioplinėsiu ir posūkius parodyt persirikiuodama pamiršiu
na va man liko du paskutiniai vaziavimai, vienas ryt o kitas kita savaite. Kitam sestadieniui jau uzsirasiau teorija laikytis, manau islaikysiu, tai jau pradedu pergyventi del vairavimo egzamino
o sekasi man gan neblogai manau, instruktorius sake kad tureciau islaikyti iskart, tai truputi drasiau dabar.
o su masina susidraugavau po kokiu poros pamoku, vaziuoti nei trupucio nebijau, kazkaip gerai jauciuosi masinoje, gal del to ,kad labai noriu teisiu
o su masina susidraugavau po kokiu poros pamoku, vaziuoti nei trupucio nebijau, kazkaip gerai jauciuosi masinoje, gal del to ,kad labai noriu teisiu
QUOTE(vilmaamliv @ 2010 05 05, 17:58)
na va man liko du paskutiniai vaziavimai, vienas ryt o kitas kita savaite. Kitam sestadieniui jau uzsirasiau teorija laikytis, manau islaikysiu, tai jau pradedu pergyventi del vairavimo egzamino
o sekasi man gan neblogai manau, instruktorius sake kad tureciau islaikyti iskart, tai truputi drasiau dabar.
Šaunuolė
aciu
na ir paciai atrodo ,kad neblogai sekasi, Kaune irgi normaliai jau gaudausi, tik manau,kad per pati egzamina stresas padarys savo...
O instruktoriu tai super turiu
Labai fainas ir kaip zmogus ir kaip instruktorius
O instruktoriu tai super turiu