Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 19, 19:55)
o as nepritariu tam,nes man tik paprasius tuoj buvo suorganizuota operacija,nors gine siule neskubeti,bet as norejau ir paskyre artimiausia galim adata po keliu savaičiu čia kaune vaisingumo klinikoje pas gyd E.T.

Sutinku, galima neskubėti, bet kai jau amžius spaudžia, tai, manyčiau, laukti nėra ko.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 04 19, 19:58)
Sutinku, galima neskubėti, bet kai jau amžius spaudžia, tai, manyčiau, laukti nėra ko.

taip mums tai dar sako kad jauni man bus 26o vyrui 27
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 19, 20:03)
taip mums tai dar sako kad jauni man bus 26o vyrui 27

O tai jūs dar tikrai labai jauni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 04 19, 20:07)
O tai jūs dar tikrai labai jauni 4u.gif

aciu uz komplimenta biggrin.gif
bet manes tai neguodzia nes metai irgi nestovi doh.gif
kai nori ir neiseina tai...odar kai visi aplink tik to ir klausia tai išprotet galima doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 19, 20:09)
aciu uz komplimenta biggrin.gif
bet manes tai neguodzia nes metai irgi nestovi doh.gif
kai nori ir neiseina tai...odar kai visi aplink tik to ir klausia tai išprotet galima doh.gif  verysad.gif

Vat į kitus mažiausiai kreipkit dėmesį. Sugalvokit ką nors atsikirtimui mirksiukas.gif . Žinau, kad metai eina, tik nedarykit ilgų pertraukų, nes aš dar ir dabar gailiuosi. Ir tikrai taip nebedaryčiau. O dėl amžiaus tai tikrai dar neverta nerimauti jums 4u.gif
Atsakyti
O aš ŽINAU, kad pastosiu po pirmųjų mmm po LP blush2.gif Ir vėl turėsiu žieminuką ax.gif Nu bet čia kol kas tik gegučių giesmės lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pirma reikia mmm sulaukti, kurios turėtų šį savaitgalį atsivilkti rolleyes.gif

Pasipasakosiu kaip vakar Linuto ieškojau hihihi.gif hihihi.gif

Nupirkau VANDENS (juk tik tokios vaišės yra pačios geriausios per LP) ir KGN sesutės klausiu, kurioj palatoj paguldė .... Liną bigsmile.gif (nu aš primečiau, kad Linutas, turėtų būti Linos vardu blush2.gif). Jinai pasižiūri ir.... "nepaguldžiau Linos šiandien. Šiandien paguldžiau tik Živilę". Nu dzin, nubėgu aš pas tą Živilę į palatą ir sakau: "Labas, gal Linutas esi??" Pana TIKRAI nustebusi: "Nesupratau blink.gif " Aš dar pakartoju: "Gal Linutas esi bigsmile.gif " Tada jinai: "Žinokit nesuprantu apie ką jūs kalbat". Nu ką, atsipračiau, palinkėjau kantrybės ir stiprybės ir išėjau doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
NERADAU LINUTO frusty.gif
Beje, turėjau mintį, kad panelė juodu treningu, kurią kaip tik tuo metu vyrukas lydėjo į palatą buvo Linutas, bet jinai buvo su vyruku blush2.gif Kažkaip nesinorėjo dar prie vienų kabinėtis tongue.gif lotuliukas.gif

Bet kokiu atveju greitu laiku Linutą išvysime pas save mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 20, 09:22)
Pasipasakosiu kaip vakar Linuto ieškojau  hihihi.gif  hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 20, 08:22)
O aš ŽINAU, kad pastosiu po pirmųjų mmm po LP Ir vėl turėsiu žieminuką  ax.gif Nu bet čia kol kas tik gegučių giesmės  Pirma reikia mmm sulaukti, kurios turėtų šį savaitgalį atsivilkti 

Pasipasakosiu kaip vakar Linuto ieškojau 

Nupirkau VANDENS (juk tik tokios vaišės yra pačios geriausios per LP) ir KGN sesutės klausiu, kurioj palatoj paguldė .... Liną  (nu aš primečiau, kad Linutas, turėtų būti Linos vardu blush2.gif). Jinai pasižiūri ir.... "nepaguldžiau Linos šiandien. Šiandien paguldžiau tik Živilę". Nu dzin, nubėgu aš pas tą Živilę į palatą ir sakau: "Labas, gal Linutas esi??" Pana TIKRAI nustebusi: "Nesupratau  blink.gif " Aš dar pakartoju: "Gal Linutas esi bigsmile.gif " Tada jinai: "Žinokit nesuprantu apie ką jūs kalbat". Nu ką, atsipračiau, palinkėjau kantrybės ir stiprybės ir išėjau  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
NERADAU LINUTO  frusty.gif
Beje, turėjau mintį, kad panelė juodu treningu, kurią kaip tik tuo metu vyrukas lydėjo į palatą buvo Linutas, bet jinai buvo su vyruku  blush2.gif Kažkaip nesinorėjo dar prie vienų kabinėtis  tongue.gif  lotuliukas.gif

Bet kokiu atveju greitu laiku Linutą išvysime pas save  mirksiukas.gif  wub.gif

Šaunuolė 4u.gif Tik Linutas gulėsi sekmadienį tai gal dėl to su sesute nepasisekė atrasti reikiamos merginos smile.gif Bet vien dėl to kad bandei jau clap_1.gif bis.gif
Atsakyti
Ice tea thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif na ir drasos moteris turi thumbup.gif idomu ka pagalvojo ta živilė kuria sumaišė lotuliukas.gif biggrin.gif pralinksiminai šaunuolė tu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zeroo7: 20 balandžio 2010 - 10:06
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 20, 09:22)
Beje, turėjau mintį, kad panelė juodu treningu, kurią kaip tik tuo metu vyrukas lydėjo į palatą buvo Linutas, bet jinai buvo su vyruku  blush2.gif Kažkaip nesinorėjo dar prie vienų kabinėtis  tongue.gif  lotuliukas.gif

Taigi Linutą guldė sekmadienį (labai keistai), o vakar jau turėjo operuot, tai gali būti, kad ten ją ir matei. beje, ji labai norėjo, kad JB būtų šalia, tai gali būti, kad kaip tik ten buvo ji. na, bet dabar jau rytoj lauksim jos pačios biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 19, 20:28)
Tino,
judviems didelis apkabinimas ir bučkis nuo manįs-tokie stiprus  wub.gif

ačiū rolleyes.gif ale koks čia stiprumas - per tuos 5 metus ir depresija su apatija užpuolė, ir gyvenimo būdas dar uždaresnis tapo, ir tik ta mintis pastoviai galvoj karaliauja... o viskas matuojasi ciklais, kurie trunka netoli mėnesio, taip laikas ir eina ax.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2010 04 20, 11:08)
Taigi Linutą guldė sekmadienį (labai keistai), o vakar jau turėjo operuot, tai gali būti, kad ten ją ir matei. beje, ji labai norėjo, kad JB būtų šalia, tai gali būti, kad kaip tik ten buvo ji. na, bet dabar jau rytoj lauksim jos pačios  biggrin.gif

Dabar blondinei VISKAS aišku- sesutė norėjo man įsiųlyti vieną Liną iš pooperacinės, bet aš ... ką jūs... MAN REIKIA ŠIANDIEN GULDYTOS LINOS lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu dzin, bet kokiu atveju gerai, kad neįgriuvau į pooperacinę- dar žmogui poilsį būčiau subalamūtinus su savo "Ar jūs Linutas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Bet kokiu atveju smagiai pasijuokiau iš savęs ir savo ryžto lotuliukas.gif

Beje ryt išlekiu į Klaipėdą wub.gif Nusprendžiau negrįžti į darbą anskčiau laiko- dar dinderį pamušiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 04 19, 20:28)
Noriu tave šiek tiek paguosti. ...

na, ačiū už paguodą 4u.gif
o kodėl Tau darė dar ir antrą LP? jei jau per pirmą viskas buvo gerai...
mane tai kaip tik užkniso E.T. noras kuo greičiau visus ieškojimus baigti LP, kai net nepažiūrėjo, ar O vyksta, ar ne. bet kuriuo atveju jau paskutinių metų tai neisgailiu, kad padariau viską, kad išvengti LP. tik iki tol daug laiko praėjo, belaukiant tų statistinių metų ir dar daugiau... 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 20, 11:12)
Dabar blondinei VISKAS aišku- sesutė norėjo man įsiųlyti vieną Liną iš pooperacinės, bet aš ... ką jūs...

tai pasilik savo pirktą vandenuką ir pati išgersi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti