Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 19, 15:53)
jau  aš tai nematuosiu nei BT nei OT nei dar kazko nedarysiu,dzin kaip bus taip

na kai tik KT mesiu, tai dirbsim pirmą mėnesį su viskuo, nes taip atsipūtę 2 metus prametėm, o ir amžius tuoj irr man, o MB tai JAU vertėsi per 30 metų. ne jaunyn gi. o aš dar 4 vaikų noriu biggrin.gif

QUOTE(lauraz5 @ 2010 04 19, 16:19)
kas liudniausia man kad sita liga nepagydoma ir visam gyvenimui

nori paguosiu? ne visam. iki menopauzės. lotuliukas.gif kaip mano gydytojas juokavo "kai gimdyt nebereikia ir ji atsitraukia" čia VAISINGO AMŽIAUS moterų liga

Tino, o kokia jūsų istorija? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 19, 19:42)
Tino, o kokia jūsų istorija? blush2.gif

mano istorija... jau greit 5 metai... 2 metus laukėm ir tikėjomės, paskui pusmetį pavaikščiojau pas endokrinologą dėl skydliaukės (vienas hormonas buvo nusimušęs, prolaktinas užkilęs), o paskui pradėjau ieškot priežasčių ginekologinėj srity. MB turtas buvo normos ribose, bet nelabai blizga - vos vos ant ribos. o man padarė GN, pamatė išsiplėtusį kiaušintakį ir iškart pasiūlė LP, bet aš atsisakiau. paskui tikėjausi pusę metų, kad bus pramušę kiaušintakius ir lengviau kibs, bet savarankiškai išsiaiškinau, kad nevyksta O, tada dar pusmetį stimuliavomės ir padarėm tris IUI. kai po jų nieko neužkibo ,tada aš jau supratau, kad LP neišvengsiu ir nuėjus pas gydytoją sužinojau, kad teks dar palaukt 3 mėnesius (dėl stimuliavimo). tai dabar po LP jau turėtų vykti O, bet kai MB turtas ant ribos, o mum metų gerokai virš 30 biggrin.gif , tai daug optimizmo neturiu... rimtai mąstau apie IUI rudenį...
žodžiu, jei trumpai - 5 metai delsimo, minčių, blūdinimo renkantis ir ieškant normalių gydytojų, kurie gydytų ne vieną problemą, o visumą ir nesiektų sau finansinės naudos... absoliučiai sugadinta gyvenimo kokybė, nes negaliu nepasiekti savo tikslo - o tikslų daugiau gyvenime nebeturiu schmoll.gif
Atsakyti
Tino,
judviems didelis apkabinimas ir bučkis nuo manįs-tokie stiprus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2010 04 19, 19:16)
mano istorija... jau greit 5 metai... 2 metus laukėm ir tikėjomės, paskui pusmetį pavaikščiojau pas endokrinologą dėl skydliaukės (vienas hormonas buvo nusimušęs, prolaktinas užkilęs), o paskui pradėjau ieškot priežasčių ginekologinėj srity. MB turtas buvo normos ribose, bet nelabai blizga - vos vos ant ribos. o man padarė GN, pamatė išsiplėtusį kiaušintakį ir iškart pasiūlė LP, bet aš atsisakiau. paskui tikėjausi pusę metų, kad bus pramušę kiaušintakius ir lengviau kibs, bet savarankiškai išsiaiškinau, kad nevyksta O, tada dar pusmetį stimuliavomės ir padarėm tris IUI. kai po jų nieko neužkibo ,tada aš jau supratau, kad LP neišvengsiu ir nuėjus pas gydytoją sužinojau, kad teks dar palaukt 3 mėnesius (dėl stimuliavimo). tai dabar po LP jau turėtų vykti O, bet kai MB turtas ant ribos, o mum metų gerokai virš 30  biggrin.gif , tai daug optimizmo neturiu... rimtai mąstau apie IUI rudenį...
žodžiu, jei trumpai - 5 metai delsimo, minčių, blūdinimo renkantis ir ieškant normalių gydytojų, kurie gydytų ne vieną problemą, o visumą ir nesiektų sau finansinės naudos... absoliučiai sugadinta gyvenimo kokybė, nes negaliu nepasiekti savo tikslo - o tikslų daugiau gyvenime nebeturiu  schmoll.gif

Noriu tave šiek tiek paguosti. Savo kryžiaus kelius minti pradėjom 2001, po stimuliacijos clost. pavyko pastoti, bet greit persileidau, 2003 m. daryta pirmoji LP, tačiau nieko, dar metus bandėm, bet veltui. Pertrauka iki 2009, kada padaryta antroji LP. Ir ką, pavyko pastoti po pirmųjų mmm, o metų, manau, man daugiau arba panašiai kaip tau. 4u.gif . Taip, kad tikrai neverta bijoti šios operacijos. Išbandyti reikia viską, kad vėliau bent jau dėl to nereiktų savęs graužti.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 04 19, 20:28)
Taip, kad tikrai neverta bijoti šios operacijos. Išbandyti reikia viską, kad vėliau bent jau dėl to nereiktų savęs graužti.

tik va kad pas mus daktarai dažnokai "spaudžia" su šia procedūra.
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 19, 19:30)
tik va kad pas mus daktarai dažnokai "spaudžia" su šia procedūra.

Spaudžia - tai čia nedaro ar kaip tik siūlo. Parašyk plačiau smile.gif
Atsakyti
merginos jums nebuvo striju ant pilvo po operacijos?pas mane sona buvo bet nyksta o siand isoko ant pilvo prie bambos nes tik db sukrito atgal pilvas doh.gif gali buti kad perdaug oro pripute? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 19, 19:47)
merginos jums nebuvo striju ant pilvo po operacijos?pas mane sona buvo bet nyksta o siand isoko ant pilvo prie bambos nes tik db sukrito atgal pilvas doh.gif gali buti kad perdaug oro pripute? biggrin.gif

Man tai nebuvo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 04 19, 20:36)
Spaudžia - tai čia nedaro ar kaip tik siūlo. Parašyk plačiau smile.gif

tempia gumą iki "nebegaliu" tada skiria laparoskopiją. Man, sutinku, simptomai išlindo tik paskutinius 4 mėnesius, bet aš jau buvau užauginus IV stadiją, bet kitos akivaizdūs endometrioziniai simptomai ir LP paskui tą tik patvirtina,bet ne, tempia gumą vis nurašydamos pvz "tiesiog skausmingoms mmm" tipo visos kenčia.
Net ir mano ginė būtų dar laukusi 1 mėn, bet ačiū endokrinologui kuris suabejojo cistos kilme. o ji pasak operavusio gydytojo jau buvo išsitempusi iki "nebegaliu"-būtų trūkus??? g.gif
Ai, parkės šian biški, einu vykdyt 14 darbų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2010 04 19, 19:50)
tempia gumą iki "nebegaliu" tada skiria laparoskopiją. Man, sutinku, simptomai išlindo tik paskutinius 4 mėnesius, bet aš jau buvau užauginus IV stadiją, bet kitos akivaizdūs endometrioziniai simptomai ir LP paskui tą tik patvirtina,bet ne, tempia gumą vis nurašydamos pvz "tiesiog skausmingoms mmm" tipo visos kenčia.
Net ir mano ginė būtų dar laukusi 1 mėn, bet ačiū endokrinologui kuris suabejojo cistos kilme. o ji pasak operavusio gydytojo jau buvo išsitempusi iki "nebegaliu"-būtų trūkus???  g.gif
Ai, parkės šian biški, einu vykdyt 14 darbų  doh.gif

O kur tu lankaisi, pas ką ir kiek laiko?
Atsakyti
o as nepritariu tam,nes man tik paprasius tuoj buvo suorganizuota operacija,nors gine siule neskubeti,bet as norejau ir paskyre artimiausia galim adata po keliu savaičiu čia kaune vaisingumo klinikoje pas gyd E.T.
Atsakyti
QUOTE(LediDiDi1 @ 2010 04 19, 20:52)
O kur tu lankaisi, pas ką ir kiek laiko?

Aš kol kas 3 frontais: privačiai pas endokrinologą, poliklinikoj pas ginę antro lygio (tik tiek kad ji jau po pusmečio nepastojimo mane siuntė ten kur reikia, nelaukė statistinių 1 metų) ir dabar jau pas operavusį ginių. jei nuo liepos iki metų pabaigos nepastoju, tai kitais metais IUI, gal net pas operavusį ginių-žiūrėsim jo patirtį su IUI g.gif
Atsakyti