Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

QUOTE(Tino @ 2010 04 20, 11:19)
tai pasilik savo pirktą vandenuką ir pati išgersi  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Vakar jau iškliurkiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 20, 11:23)
Vakar jau iškliurkiau  rolleyes.gif

nu matai - nėr to blogo, kas neišeitų į gerą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti

Tiesa, dar apie tą Cololyt. Manau reiktų paminėti, kad tas brudas (ligoninėj radom jam PUIKŲ vardą "Kurmis") lengviau geriasi, kai yra paskanintas citrina mirksiukas.gif
Atsakyti
Ice tea, nu tu nereali thumbup.gif Ir dar su tokiu įsitikinimu ir užtikrintumu ieškojai Linuto lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Manau, kad kai ji pati paskaitys apie tavo žygdažbius bus jai žiauriai juokinga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 20, 11:25)
Tiesa, dar apie tą Cololyt. Manau reiktų paminėti, kad tas brudas (ligoninėj radom jam PUIKŲ vardą "Kurmis") lengviau geriasi, kai yra paskanintas citrina  mirksiukas.gif

o kas tas per gerimas? nieko apie tai nesu girdejusi blush2.gif
Atsakyti
IceTea, didžiulis RESPECT, nu tokį palaikymą organizuot, jau įsivaizduoju kad gatava buvai per visas palatas persibelsi thumbup.gif

QUOTE(E L E N A @ 2010 04 20, 11:31)
Manau, kad kai ji pati paskaitys apie tavo žygdažbius bus jai žiauriai juokinga  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

siūlės jai braškės lotuliukas.gif

Nu ot dozę VitC davėt mergos, maladec
Atsakyti
Nu saunuole mergaite,prisijuokiau net pilva skauda lotuliukas.gif tik galejei dar ir ta porele uzkalbinti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2010 04 20, 15:40)
o kas tas per gerimas? nieko apie tai nesu girdejusi  blush2.gif

Nu čia tas trucas, kur reikia prieš operaciją gerti, kad nusitriestum mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(chepka @ 2010 04 20, 17:51)
Nu saunuole mergaite,prisijuokiau net pilva skauda  lotuliukas.gif tik galejei dar ir ta porele uzkalbinti  lotuliukas.gif

blush2.gif
Ne, ne- ta porelė TIKRAI ne Linutas buvo irnesakyk.gif Ir LABAI džiaugiuosi, kad laiku sustojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Šiandien įlindau į albumėlį ir radau kaip Linutas atrodo mirksiukas.gif Tiksliau jos pavardę radau, tai sesutė teisingą Linutą man norėjo įsiųlyti mirksiukas.gif Bet man reikėjo PIRMADIENĮ GULDYTOS LINOS ir vsio doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu nieko, reiks su Linutu ir šiaip kada susibėgti- kartu sugerti po litriuką vandenuko mirksiukas.gif Žiauriai ligoninė įpratino maukti vandenį thumbup.gif thumbup.gif

O aš kraunuosi sietkas į Klaipėdą mirksiukas.gif Pasibūsim iki penktadienio mirksiukas.gif Žadėjau ryt į darbą nušokti, bet palauks irnesakyk.gif Aš dar jodo pakvėpuosiu ir grįšiu visa kaip agurkas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2010 04 20, 18:32)
Žiauriai ligoninė įpratino maukti vandenį  thumbup.gif  thumbup.gif

aha,aš po ligoninės irgi buvau vandenį pamėgus,bet paskui ir vėl nustojau blush2.gif šiaip labai mažai skysčių vartoju,nelenda man jie blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 04 20, 19:58)
aha,aš po ligoninės irgi buvau vandenį pamėgus,bet paskui ir vėl nustojau  blush2.gif  šiaip labai mažai skysčių vartoju,nelenda man jie blush2.gif

paskanink šviežios citrinos lašais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Tino @ 2010 04 20, 10:25)
nu matai - nėr to blogo, kas neišeitų į gerą  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif

Tino, aš tau bandžiau atsakyti, parašyk ar gavai mano žinutę.
Atsakyti
Parašiau LINUTAS apie Ice tea žygį lotuliukas.gif Sakė supliš siūlės iš juoko. lotuliukas.gif O Ice tea yra nepakartojama ir super moteriškė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
O jai viskas gerai, visiškai nieko nerado ir jau ryt parašys kai griš namučių.
Atsakyti