Įkraunama...
Įkraunama...

Laparaskopija

Ingutevi 4u.gif wub.gif
Ryškėkit,aukit ir paskleiskit čia daug virusiukų plyz wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Adrutė @ 2010 04 30, 19:30)
Ingutevi 4u.gif  wub.gif
Ryškėkit,aukit ir paskleiskit čia daug virusiukų plyz wub.gif  blush2.gif

zinoma skleisiu, neissisuksite nei viena hihihi.gif
Atsakyti
Ingutevi, wub.gif paslapčia tikėjausi, kad tau šis ciklas tau atneš II thumbup.gif, matai, kai pasikeitei įrašus prie avataro, tai ir situacija pasikeitė mirksiukas.gif

Ryškėk ir skleisk čia virusiukus, visoms labai jų reikia blush2.gif

Šiaip, kaip praktika sako, po vieną nestuke.gif netampama, kuri su Ingutevi į porą??? cool.gif
Atsakyti
sveikutes rolleyes.gif

o matau cia kaip ir geru naujienu beveik yra bigsmile.gif

o as ryt varau siuliuku issitraukt tikiuos bamba neisizios ax.gif

bet jau neblogai jauciuos jau ir laukuti siandien ne tik darbus rykiavau bet ir pati sita nuveikiau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 18:10)
tai, kad ne  ax.gif is pat ankstyvo ryto 2 rausvu juosteliu fotke patalpinau  wub.gif tik nera fertilyje tokio pazymejimo, kaip kad neryski antra juostele, tai ir nepazymejau grafike dar nieko  doh.gif
kol nera mm - tol yra viltis  thumbup.gif

SVEIINIMAI SVEIKINIMAI SVEIKINIMAI AUKITE IR STIPREKITE 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dendule @ 2010 04 29, 19:09)
daro bendra kraujo, ir kardiograma(nors naudos is jos ner blush2.gif ) berods slapima dar..kai kam tepineli g.gif man tik krauja ir kardiograma dare blush2.gif

labutis man dare pries LP slapimo tyrima, paprasta kraujo tyrima, paskui biochemini kraujo tyrima, kardiograma.
Papildyta:
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 17:49)
Graziai rodo  wub.gif
zinok man po skyluciu padarymu visokiu, tempimu durimu visur jautesi...
O dabar jau nezinau kodel jauciasi  g.gif bet ypac ties bamba vis atrodo, kad kazkas skyle grezia  g.gif

man irgi ta bamba nerami vis....operavo mane balandzio 16 o ji vis nepatenkinta....neduok die ilgiau pavaikstau su kokiais dzinsais ar kelnem...jau tokia nepatenkinta buna...tada tenka sportines kelnes nesiot kiek imanoma...bent jau tos neerzina taip mano bambytes...cia ziuriu lenktynes jau gaunas kuri II parodys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif na mes berods su MB padarem viska kas priklause nes man jau O turejo ivykti lotuliukas.gif lauksim rezultatu... blush2.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(E L E N A @ 2010 04 30, 20:49)
Ingutevi,  wub.gif  paslapčia tikėjausi, kad tau šis ciklas tau atneš II  thumbup.gif, matai, kai pasikeitei įrašus prie avataro, tai ir situacija pasikeitė  mirksiukas.gif

Ryškėk ir skleisk čia virusiukus, visoms labai jų reikia  blush2.gif 

Šiaip, kaip praktika sako, po vieną  nestuke.gif  netampama, kuri su Ingutevi į porą???  cool.gif

manau kad cia eile susidarys prie jos lotuliukas.gif lotuliukas.gif tikrai smagu zinoti kad dar viena nekantriai laukianti sulauke savo zirniuko...beveik lotuliukas.gif lotuliukas.gif ax.gif
Atsakyti
Labuka smile.gif

Žiūrėjau tą laidą - nu jokios naudingos info - tik tai, kad reikia kalbėtis, jei tau blogai... g.gif
Atsakyti
o kaip greitai po operacijos pradejot smileysex.gif ? blush2.gif
Atsakyti
Labukas
QUOTE(E L E N A @ 2010 05 01, 13:33)
Labuka smile.gif

Žiūrėjau tą laidą - nu jokios naudingos info - tik tai, kad reikia kalbėtis, jei tau blogai... g.gif

pritariu... thumbup.gif nieko naudingo nepasake schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2010 04 30, 19:10)
tai, kad ne  ax.gif is pat ankstyvo ryto 2 rausvu juosteliu fotke patalpinau

nu sakes kokia as akla, niekur nerandu verysad.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(chepka @ 2010 05 01, 14:46)
nu sakes kokia as akla, niekur nerandu  verysad.gif  blush2.gif

tai, kad ir as sioj temutej tikrai nepastebejau.. g.gif matyt Ingutevi su kitu skyreliu sumaise ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*egzotika* @ 2010 05 01, 12:45)
o kaip greitai po operacijos pradejot  smileysex.gifblush2.gif

labutis mes tai pradejom mazdaug po 7dieneliu blush2.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti